Kereső
Kifejezés: 

Keresés

RENDELÉSI, SZÁLLÍTÁSI INFO

NYITVATARTÁS (rendelések teljesítése):

Hétfőtől péntekig, 9-17 óráig.

OLVASSA EL ÚTMUTATÓNKAT!

LinkBank

LinkBank

KÁRTYÁS FIZETÉS 1 PERC ALATT!
LETÖLTHETŐ TELJES ÁRLISTA
100% alkohol, fertőtlenítő, tisztító spray

100% alkohol, fertőtlenítő, tisztító spray

Kiszerelés: 300 ml

A vírusok és baktériumok sokszor olyan helyeken bújnak meg a lakásban, amelyeket a hagyományos takarítóeszközökkel szinte lehetetlen elérni? Esetleg szeretnéd megtisztítani a megérkezett, vagy vásárolt árut? Hamar elpárolog, a kezelt felület foltmentesen szárad. Emberi fogyasztása, sebfertőtlenítősre nem alkalmas! Közvetlenül kézre, bőrre juttatása SZIGORÚAN TILOS!

2 440 Ft
(8 Ft / ml)
A választott opciók feláraival növelt ár!
A kiszállítás időpontjáról telefonon értesítjük!

Bővebben:

Összetevők: >92% Etil-alkohol, 2% izopropil-alkohol, 1% terc-butanol, 1% denatónium-benzoát + hajtógáz (Propán, bután, izobután)

Figyelmeztetés: Gyermekek kezébe nem kerülhet. Gyúlékony! Tűzforrástól, közvetlen hőtől távol tartandó. Közelében tilos a dohányzás és a nyílt láng használata. Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni és a csomagoláson található címkét bemutatni.

Erős gőze miatt csak jól szellőző helyen javasolt takarítani vele. A sütő vagy a kenyérpirító tisztításához inkább használj egyszerű ecetet vagy mosogatószert!

Anyaga izopropil alkohol, amely pillanatok alatt elbánik a kórokozókkal. Otthonodban bárhol használhatod hiszen semmilyen nyomot nem hagy maga után. Egyedi kialakításának köszönhetően, egyszerre igen nagy felületet kezelhetsz vele, így ideális a megérkezett dolgok gyors tisztítására. Hagyományos társaival ellentétben használata nem igényel semmilyen előkészületet. Csak rázd fel és fújd le vele a kezelni kívánt felületet.

Alkalmazásakor érdemes gumikesztyűt húzni.

100% Alkohol spray használata

A 100% alkohol spray kiváló tisztító, zsírtalanító hatású. Eltávolítja a zsíros, olajos szennyeződéseket, tisztítja a fém, üveg felületeket. Elektronika berendezések (tv, fax, fénymásoló, számítógép, nyomtató stb..) javításánál, karbantartásánál hasznos segédeszköz. Tisztítja a kontaktusokat, csökkenti ellenállásukat. Ajánljuk számítástechnikai és irodatechnikai eszközök stb. külső részeinek felületi tisztítására is.

Plazma, LCD, LED, TFT felületeken NE HASZNÁLJA!

Elektromos készülékeket áramtalanítás után tisztítson.

Emberi fogyasztása nem alkalmas. Sebfertőtlenítősre nem alkalmas.

Nem tartalmaz kenőolajat

100 százalék alkohol spray

Az alkoholos felülettisztító spray bizonyítottan elpusztítja a baktériumokat:

• E. coli

• S. aureus

• Listeria

• Campylobacter

• P. aeruginosa

• MRSA

• allergéneket

• pollenrészecskék

• Poratkák

• Háziállat hámsejtek

Ez is érdekelheti:


Oldalainkon olvasható szakcikk (ek) nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. A jogszabályok szerint: a termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez! 

Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Gyártók
Utoljára megtekintett

Webáruház értékelés

biopatikawebaruhaz.hu

Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.