Kereső
Kifejezés: 

Keresés

RENDELÉSI, SZÁLLÍTÁSI INFO

NYITVATARTÁS (rendelések teljesítése):

Hétfőtől péntekig, 9-17 óráig.

OLVASSA EL ÚTMUTATÓNKAT!

LinkBank

LinkBank

KÁRTYÁS FIZETÉS 1 PERC ALATT!
LETÖLTHETŐ TELJES ÁRLISTA
Triomed VITAL (Cemmed) Milliméteres hullámterápiás eszköz
Triomed VITAL (Cemmed) Milliméteres hullámterápiás eszköz
Triomed VITAL (Cemmed) Milliméteres hullámterápiás eszköz

Triomed VITAL (Cemmed) Milliméteres hullámterápiás eszköz

Kiszerelés: 1 db

A TrioMed Universal MEGVÉD AZ ELEKTROSZMOGTÓL, HATÁSOS A KÁROS SUGÁRZÁSOK ELLEN. Milliméteres hullámokkal, alacsony intenzitású elektromágneses sugárzással, valamint az infravörös tartomány bőrfelületen való alkalmazásával segít felgyorsítani a gyógyulási folyamatokat, csökkenteni a gyógyszerek mennyiségét, és azok mellékhatását. A készülék harmonizáló hatását több módon fejti ki:

  • a téren át
  • az érintett területen keresztül
  • akupunktúrás zónák, reflexzónák területén keresztül
  • az elfogyasztott vízen és élelmiszeren át
  • a lelki blokkok oldásán keresztül

Triomed Vital és Compact családi készülékei egymással helyettesíthetőek, csak színben és a használati leírásukban különböznek egymástól. Jelenleg a 8 programos, Triomed Compact kapható áruházunkban!

199 990 Ft
(199 990 Ft / db)
A választott opciók feláraival növelt ár!
A kiszállítás időpontjáról telefonon értesítjük!

Bővebben:

Alkalmazása ajánlott súlyos betegségek esetén a szervezet energiaszintjének támogatására, az öngyógyító és önregeneráló folyamatok támogatására

A TROIMED VITAL ÉS COMPACT LEHETSÉGES HATÁSAI:

Káros sugárzások ellen

A Triomed készülék első üzemmódja, a harmónia üzemmód megvédi és adaptálja a szervezetet a káros sugárzásokhoz. Az életalkotó kozmikus háttérsugárzás 40-43 GHz tartományban meghatározott alacsony frekvenciájú hordozóra ültetve segít visszaállítani az energiaszintet, visszaadja a sejtek genetikai emlékezetét. Hatására javulhat az általános közérzet, szűnhet az álmatlanság, a fáradékonyság, a szorongás, oldódhat a stressz (lelki és öko-stressz), javulhat az alkalmazkodó képesség.
Kitűnő védelem a repülőgépeken és személygépkocsikban, vagy akárotthonában kialakult sugárzások ellen! Vigye magával bárhová!

A készülék a biológiai kommunikációt alkalmazva lágyan és finoman beszéli rá a szervezetet az egészséges működésre, beindítva az öngyógyító folyamatokat, aktiválva a szervezetben szunnyadó energiákat.A szervezet nem kap idegen, számára ismeretlen jeleket, ugyanakkor az alkalmazott frekvenciatartománnyal remekül lehet őt szabályozni, „hallgat rá”.

TRIOMED VITAL VÁSÁRLÁS

A készülékkel történő kezelés során felére vagy akár harmadára csökkenthető a betegségek rehabilitációjára szánt idő. A mm hullámok hatására a sejtek megújulnak, a törések gyorsabban összeforrnak, a sebek begyógyulnak. Ugyan ez történik a belső szervek szintjén is. A sejtek felveszik az egészséges rezgéseket és elindulnak az öngyógyítás útján.

MILLIMÉTERES TERÁPIA A GYÓGYÍTÁSBAN

A milliméteres terápia során az egészséges szervezet által is generált biológiai jelek, frekvenciák gyakorolnak hatást a szervezetre. Ezt a tartományt évtizedek óta alkalmazzák a gyógyászatban, közel 300 doktori disszertáció, tudományos klinikai megfigyelés igazolja hatékonyságát és a mellékhatások hiányát. Ezek a milliméteres jelek vizes közegben terjednek, tehát a szervezetben a vér, a nyirok, az agy-gerincvelői, a sejtben lévő és a sejtek közötti folyadék által, a térben – a levegőben pedig a vízmolekulák által.

ELEKTROSZMOG ellen

TRIOMED VITAL ÜZEMMÓDOK, HASZNÁLATI UTASÍTÁS:

1. TRIOMED Harmónia üzemmód – térhatás

TRIOMED HARMONIA ÜZEMMÓD

Segít kiküszöbölni a technogén elektromágneses sugárzások és egyéb stressztényezők emberi szervezetre gyakorolt negatív következményeit. A sugárzás hatására a levegőben lévő vízmolekulák (mint másodlagos mikrosugárzók) dinamikus klaszterein keresztül a biológiai rezonancia mechanizmusának megfelelően végbemegy az ember elektromágneses mezőjének korrekciója.

Az életalkotó kozmikus háttérsugárzás 40-43 GHz tartományban, mely segít visszaállítani az energiaszintedet, a sejtjeid genetikai emlékezetét. Hatására javulhat az általános közérzet, szűnhet az álmatlanság, a fáradékonyság, a szorongás, oldódhat a stressz (öko-stressz), javulhat az alkalmazkodó képesség.

Megvédi és adaptálja a szervezetet a káros sugárzásokhoz (elektroszmog, mobiltelefon, stb.).
A készüléket kapcsolja be napi 2 alkalommal, és helyezze az íróasztalára, éjjeliszekrényére, konyhájába. Használhatja hosszabb úton, vezetés közben.
Működési ideje 30 perc: automatikusan megáll.

Ajánljuk: az elektroszmog (számítógépek, mobiltelefonok, káros földsugárzás) elleni védelemre, a vegetatív idegrendszer működésének harmonizálására, (vérnyomás, vércukor, stb.), a megváltozott és örökösen változó környezethez való adaptáció elősegítésére, radioprotektor hatása révén a radiáció elleni védelemre, az egyéni belső összhang megteremtésére, a környezettel való kapcsolat javítására.

Hatására: Javul az agyi kapacitás (jobb és bal agyfélteke harmonizálása). Visszaáll a sejtek genetikai emlékezete. Nő az általános ellenállóképesség.

2. TRIOMED Szabályozó üzemmód

TRIOMED SZABÁLYZÓ ÜZEMMÓD

Milliméteres hullámok és infravörös sugárzás egyszerre. Energia-információs korrekció GHz tartományban különböző és váltakozó alacsony frekvenciájú hordozókra ültetve. A Hz tartományok a szervezet állapotának függvényében változnak, a BioTrEM-technológiát képező SiGe alapú szupergyors félvezetőnek köszönhetően 1 perc alatt 100 alkalommal.
Az infravörös a Nap sugárspektrumának, infravörös tartományába eső gyenge foton-sugarakat generáló jeladója. Az infravörös IV-jeladó spektruma a láthatatlan infravörös fény tartománya, hullámhossza 840-950 nm, vagyis olyan alacsony intenzitású természetes sugárzás, amihez a szervezet jól van adaptálódva.
A különleges, innovatív kombinációja a két sugárzásnak még kiemelkedőbb eredményekre képes.
Segítségükkel megszüntetőek azokat az akadályok, melyek az egészséges életműködés útjában állnak.

Alkalmazása kúraszerűen (2 hét intenzív majd több hét szünet) vagy akut esetekben ( fejfájás, sérülés) egymás után többször javasolt.

Alkalmazása során: csökkenthetjük a betegség kellemetlen kísérő tüneteit (fájdalom, gyulladás, ödéma), növeljük a szervezet regenerációs képességeit,alkalmazásával a betegségek kiegészítő kezelésében elektronikus antibiotikum-hatást érhetünk el.

3. TRIOMED Tükör üzemmód

TRIOMED TÜKÖR ÜZEMMÓD

Fotózza éskorrigálja a szervezetet az Ő saját frekvenciájénak visszatükrözésével.Háttér Rezonancia Sugárzással – Saját Visszasugárzott Jel Terápiával a szervi funkciók hiányosságának korrigálásában, a detoxikációban segíthet. 

Ezt az üzemmódot akár hónapokig használhatod. Tökéletes biorezonancia hatás. Naponta több alkalommal alkalmazható.

Hatása a szervi funkciók hiányosságainak korrigálásában rejlik. Segíti a sejtmegújúlást. Tökéletes biorezonancia hatás. Minden esetben alkalmazható.

Ajánlott: megelőzésre,csillapítja a fájdalmat, gyulladást, támogatja a sejtmegújulást,paraziták, baktériumok, vírusok és gombák okozta fertőzések megelőzésére és kiegészítő kezelésére, Heveny és krónikus betegségek kiegészítő kezelésére.

Akár hónapokig használható.

4. TRIOMED Stesszoldó üzemmód

TRIOMED STRESSZOLDÓ ÜZEMMÓD

Hipotalamusz-hipofízis-mellékvese  tengelyen segít oldani a mindennemű stressz káros hatásai, legyen ez érzelmi vagy ökológiai stressz. Oldhatja a lélek és a test blokkjait.

Nem szedál, optimalizál: munkahelyen, koncentrációt igénylő élethelyzetekben kifejezetten hatékony (például sportlövészet, logikai odafigyelést vagy kreatív képességeket igénylő munka).

Vizsgaidőszakban pánikhelyzetekben, utazások és adaptációt igénylő élethelyzetekben segíti a szervezet kiegyensúlyozott működését.

Sportolóknak akár a megmérettetés előtt is ajánlott, hogy a koncentrációs képességet javítsa és oldja a nemkívánatos feszültséget.

Akár naponta alkalmazható, napi 1 alkalommal. Pánikbetegség, depresszió esetén kúraszerű alkalmazás javasolt.

5. TRIOMED Energia üzemmód

TRIOMED ENERGIA ÜZEMMÓD

A napfény infravörös regeneráló spekrtuma. A Nap sugárspektrumának, infravörös tartományába eső gyenge foton-sugarakat generáló készülék.

Az infravörös IV-jeladó spektruma a láthatatlan infravörös fény tartománya, hullámhossza 840-950 nm, vagyis olyan alacsony intenzitású természetes sugárzás, amihez a szervezet jól van adaptálódva.

Segíti a regenerációt, energiával tölti fel a sejteket.

Alkalmazása ajánlott súlyos betegségek esetén a szervezet energiaszintjének támogatására, az öngyógyító és önregeneráló folyamatok támogatására.

Napi 30 percben 2 héten át alkalmazható a hajlatokon, csecsemőmirigyen, a sérült felületeken, majd két hét szünet után a kúra megismételhető.

Az egész család használhatja.

Előnyei:
– a technológia hiteles tudományos háttérrel, közel 50 év klinikai tapasztalattal rendelkezik,
– magunknál hordva biztonságérzetet ad,
– mindig kéznél lehet – azonnal üzemkész,
– használata egyszerű – egy gombbal irányítható,
– nem „erőszakolja” meg a szervezetet: csakis és kizárólag az élő organizmusban is jelenlévő tartományokban működik úgy a milliméteres, mint infravörös üzemmódjaiban,
– hordozható, pici, könnyű, kis helyen elfér,
– bárhol elfér az ön otthonában, és elkíséri mindennapjai során a munkahelyére, utazásaira,
– fenntartási költsége minimális – csak elemcserét igényel,
– számos egészséggondozási lehetőséget hordoz magában,
– időtakarékos – terápia közben vezethetünk, dolgozhatunk vagy tanulhatunk, de akár alhatunk is,
– 2 év garancia, hiba esetén javítható,
– „Zöld Készülék” – öko-barát, nem szennyezi a környezetet, megsemmisítése egyszerű, nem fogyaszt áramot, több hasonló eszköz feladatát teljesíti,
– évtizedekig használhatja az egész család apraja-nagyja,
– a házi kedvencek betegségeinél is alkalmazható.

VIDEO:


TOVÁBBI TRIOMED ÜZEMMÓDOK BEMUTATÁSA VIDEÓN - Dr. Amarantova


GYEREKEKNÉL ÉS FELNŐTTEKNÉL EGYARÁNT ALKALMAZHATÓ ÉS AJÁNLOTT EZ A KEZELÉS!

A készülék nem helyettesíti az orvosi kezelést, ugyanakkor minden esetben alkalmazható kiegészítő terápiaként.

TRIOMED VITAL Általános napi alkalmazás a készülékhez!

Az 1. Harmónia üzemmódot napi 2 alkalommal kapcsolja be és a program végéig hagyja bekapcsolva a készüléket. Alkalmazza olyan helyiségekben, ahol fokozottan magas az elektromágneses szmog (dolgozószobában az asztalon, irodában, vagy akár a hálószobában, de a konyhában is kitűnő). A készülék remek segítség a tanuláshoz, meditációhoz, kikapcsolódáshoz.


KEZELJE a készülék 1. Harmónia üzemmódjával 1-5 percig kezelt vizet, gyümölcsöt, élelmiszert FOGYASZTÁS ELŐTT.

Végezzen stresszoldást a 4. Stresszoldó üzemmóddal igény szerint.


Rossz közérzet, balesetek, sérülések, csípések, gyomorrontás, hasmenés esetén alkalmazza a készüléket az orvosi kezelések mellett kiegészítő terápiaként az Alkalmazási útmutató szerint.


Régóta tartó, krónikus állapotok esetén alkalmazza a készülék 2., 3., 4., 5. üzemmódjait az orvosi kezelések mellett kiegészítő terápiaként kúraszerűen az Alkalmazási útmutató szerint. A kúrák közt tartson 1-3 hónap szünetet.

A szünet alatt is végezze az 1. Harmónia terápiát, Stresszoldást, fogyasszon strukturált vizet.


Folyamatos és rendszeres alkalmazás mellet a pozitív változások nem maradnak el.

Milyen betegségek esetén alkalmazható a Milliméteres hullám terápia?

Triomed hatása

A készülék különböző üzemmódjainak köszönhetően – a világon egyedülálló módon – a kezelés teljes ideje alatt az aktuális állapotnak megfelelő dinamikus kommunikáció valósul meg sejtszinten a szervezet és a készülék között.

Hogyan hat Önre a TRIOMED Infra és a milliméteres hullámterápiája ?

Infrafény gyógyhatás

- csökken a gyulladás és a fájdalom
- javul az emésztés és az anyagcsere
- javul a keringés az erekben és a kapillárisokban, normalizálódik a koleszterinszint
- oxigenizálás sejtszinten, az oxigén ellátásban résztvevő szervek funkcionális működésének javítása
- energetizálás
- salaktalanítás
- növeli a szervezet ellenálló képességét a környezet káros hatásaival szemben
- javítja a regenerációs képességét törések, sérülések esetén
- növeli a sejtmembrán és a sejtmag receptorainak érzékenységét, ami létfontosságú pl. cukorbetegség esetén
- normalizálja a központi idegrendszert
- aktiválja az immunrendszer és neuro-endokrin rendszer működését
- antioxidáns hatású
- javul a kapillárisok áteresztőképessége
- véd a káros sugárzás ellen

Milyen betegségek esetén alkalmazható?

- perifériás idegrendszeri
- vegetatív idegrendszeri
- légúti
- szív- és érrendszeri
- gyomor- és bélrendszeri
- bőr- és a bőr alatti szövetek
- ízületi
- vázrendszeri és mozgásszervi
- nőgyógyászati betegségek,
- allergiák esetén
- autoimmun betegségek esetén
- sebek, törések, égések
- narkológia és addiktológia
- pszichiátriai megbetegedések esetén.

A TRIOMED VITAL mesterkulcs az egészséghez

Multifunkciós, aktív elektromágneses stimulációs eszköz, melyet használhatunk otthonunkban, munkahelyünkön vagy akár vezetés közben a betegségek megelőzésére, az elsősegély biztosítására az orvosi segítség megérkezéséig, a heveny és idült betegségek kezelése, utókezelése és a rehabilitáció érdekében.

Milliméteres hullámokkal, alacsony intenzitású elektromágneses sugárzással, valamint az infravörös tartomány bőrfelületen való alkalmazásával segít felgyorsítani a gyógyulási folyamatot, csökkenteni a gyógyszerek mennyiségét, mellékhatásukat, és a klinikai hatékonyság elérését a gyógyszerrezisztens esetekben. 

 Ma már senki sem vitatja, hogy környezetünkben egyre szaporodnak az egészségkárosító tényezők. Az elektroszmog, a vizek és az élelmiszer vegyi anyagokkal teli szennyezettsége, a mobiltelefonok és számítógépek, egyéb információs technológiák káros hatása az élő szervezetekre szinte mindennapos téma. A betegségek elszaporodása, az autoimmun folyamatok, születési rendellenességek gyakori előfordulása egyre több orvost és beteget, szülőt aggasztanak.

Az élet túlélésre van programozva, képes a regenerációra, önmaga újra teremtésére, a betegségekből való meggyógyulásra – egészen addig, míg a szervezetet irányító, magasan szervezett bioinformációs rendszere nem sérül. Sajnos, az ember által alkotott elektromos berendezések, génmódosított élelmiszerek és a krónikus stressz, a természettől való elszakadás komoly zavart okozott ebben az eddig zavartalanul működő bioinformációs rendszerben. Ráadásul az antibiotikumok és hormonok túlzott alkalmazása gyógykezelés céljából csak rontott a helyzeten, komoly mellékhatásokat okozva.

ÖKO STRESSZ KÁROS SUGÁRZÁSOK

A környezet változásaira elsőként a kórokozók reagáltak. Egyszerű felépítésüknek és gyors reagálási képességüknek köszönhetően rövid időn belül adaptálódnak a környezethez: hamar rezisztensek lesznek az ellenük alkalmazott készítményekre és frekvenciákra, hamar mutálódnak, újabbnál újabb tüneteket és eddig ismeretlen betegségeket okozva ezzel. Miközben a mikrovilág egyre ellenállóbb, az emberi szervezet annál kevésbé birkózik meg az őt érő,, az emberi fejlődés során eddig soha nem tapasztalt új hatásokkal, sugárzásokkal, ingerekkel. Ennek nagyon egyszerű oka van: az emberi szervezetnek sokkal több időre van szüksége az adaptációhoz.

Olyan eszközökre, módszerekre van tehát szükségünk, melyek segítik az adaptációnkat egy örökösen változó világhoz, dinamikusan tudnak alkalmazkodni a szervezet és a környezet változásaihoz, képesek a betegségek okát megszüntetni és természetesen a tünetek enyhítésében is kiemelkedően hatékony segítséget tudnak nyújtani.

Tudjuk, hogy minden ember más és más, a szervezet állapota úgy a külső – szociális és környezeti - tényezőkre, mint a kezelések hatására dinamikusan változik, valamint azt is, hogy a leghatékonyabb kezelés mindig a személyre szabott kezelés. De csak pár évvel ezelőtt sikerült létrehozni azt az innovációs technológiát, amivel ezt az átfogó – minden szintet érintő és alkalmazkodó - megközelítési módot meg is lehet valósítani. Ez a technológia a BioTrEM- technológia elnevezést kapta, megalkotói pedig a szentpétervári Cemmed Családgyógyász Társaság orvosai és szakemberei. (A CEMMED közel tíz éve fejleszt, és gyárt biomedicina technológiát. A Triomed készülékcsalád Európai Uniós orvostechnikai eszköz minősítést kapott.)

Triomed hatása

Fontos tudni, hogy a fizikai tényező, amelyekkel a készülékek hatást gyakorolnak a szervezetre, biológiai jelek, frekvenciák, melyeket az egészséges szervezet maga is generál. Ezt a tartományt évtizedek óta alkalmazzák a gyógyászatban, közel 300 doktori disszertáció, tudományos klinikai megfigyelés igazolja hatékonyságát és a mellékhatások hiányát. Ezek a milliméteres jelek vizes közegben terjednek, tehát a szervezetben a vér, a nyirok, az agy-gerincvelői, a sejtben lévő és a sejtek közötti folyadék által, a térben – a levegőben pedig a vízmolekulák által. A szervezet nem kap idegen, számára ismeretlen jeleket, ugyanakkor az alkalmazott frekvenciatartománnyal remekül lehet őt szabályozni, „hallgat rá”. Leegyszerűsítve fogalmazhatunk úgy is, hogy a készülék immár a biológiai kommunikációt alkalmazva – hála az új BioTrEM- technológiának - lágyan és finoman beszéli rá a szervezetet az egészséges működésre, beindítva az öngyógyító folyamatokat, aktiválva a szervezetben szunnyadó energiákat.

A TRIOMED VITAL Hatását többek közt a vegetatív szabályzórendszerre fejti ki:

megelőzi a szöveti oxigénhiányt, segíti a sejten belüli anyagcsere folyamatokat, normalizálja az immunreakciót, vagyis gyakorlatilag oki kezelést végez. Fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, sejtregeneráló, ödémát csökkentő, fiatalító hatása évtizedek óta megfigyelt.

Tehát a BioTrEM-technológiát képviselő Triomed orvostechnikai készülékcsaládot már a szervezet irányítja

Ezek a kis csodakészülékek akár zsebben is hordozhatóak, mindenhol és minden helyzetben alkalmazhatóak, működtetésükhöz nincs szükség elektromos áramra sem. Alkalmazhatják egészségügyi dolgozók, gyógyítók, valamint mindenki, akinek fontos az egészsége.

Azon felül, hogy a készülékek segítségével számos módon és hatékonyan kezelhetjük az egészségügyi problémáinkat, még a megelőzésben is nagyon hatékonyak.

A készülékekkel egy gombnyomásra egészségesebb, harmonikusabb teret tudunk varázsolni egy 70 köbméteres helyiségben, ami akár egy számítógépekkel és mobiltelefonokkal túlzsúfolt irodahelyiség is lehet.

Azon felül, hogy térharmonizálást végez – pótolja, generálja azokat a természetes (!) életrezgéseket, melyek már gyakorlatilag hiányoznak a környezetünkből – hiszen a „fehér zaj” tökéletesen elnyomja azokat –  adaptál is minket a külvilághoz, az elektromágneses mező változásaihoz. Tehát az egyik legveszélyesebb megbetegítő tényezővel szemben védi meg a szervezetet!

TRIOMED TERÁPIA ÉLELMISZER HARMONIZÁLÁS

Sokat beszélünk arról is, hogy mennyire fontos a minőségi víz, a minőségi élelmiszer fogyasztása. Pár perc alatt egy gombnyomással egészségesebb vizet és élelmiszert tudunk varázsolni. A készülék által generált elektromágneses biológiai jelek átklaszterezik a víz molekuláit, rendezetté teszik és frekvenciájában változtatják meg azokat. Ezt a vizet a szervezet felismeri, megnyílik előtte és nem pazarol energiát az átdolgozására. Hatása: lúgosító, energetizáló, méregtelenítő, oxigenizáló. Tehát még egy megbetegítő tényezővel kevesebb!

Korunk pestise, a legtöbb betegség oka a stressz. Pszichológusként sokat beszélhetnék erről a tényezőről, de inkább a készülékeinkbe beépített Stresszoldó üzemmód alkalmazását ajánlom: gyorsan, hatékonyan védi meg a szervezetet a romboló adrenalin káros hatásaitól, segít feldolgozni a pszichotraumákat. Ami még ennél is fontosabb. képesek vagyunk emelni a stressz ellenálló képességünket, amire nagy szükség van mindenkinél. Segítségével megelőzhető a menedzser betegség, ami sajnos az életerős fiatalokat sújtja.

Beszéltünk a kórokozókról, melyek folyamatosan mutálódnak és szaporodnak. Ettől az intelligens technológiától a kórokozó nem tud elbújni a szervezetben, hiszen érzékelője mindenhová nyomon követi, „fotózza” és visszaadja azok hiteles jeleit. Bekövetkezik a biorezonancia hatás, a kórokozó gyengül, majd elpusztul. Történik mindez összhangban a szervezettel, visszaállítva a természetes egyensúlyt, erősítve a szervezet természetes védekező rendszerét.

Tehát ezek a multifunkciós készülékek az egész családnak szólnak: 0-99 éves korig, a megelőzéstől az akut problémák kezelésén és a krónikus betegségek kezelésén túl az életminőség javításáig alkalmazhatóak. Azon túlmenően, hogy sikeresen kezelik a legkülönbözőbb betegségeket, még a betegségeket kiváltó környezeti hatásokat is tudjuk mérsékelni segítségükkel.
Kezelésük egyszerű, összesen egy gombbal irányíthatóak.


TRIOMED AJÁNLÓ:

A Cemmedic termékcsalád készülékei, a komplementer medicina eszköztárának nagyágyúi közé tartoznak. Igen magas fokon integráltak, hatásuk sokrétű és rendkívül gyorsan megtapasztalható, kezelésük egyidejűleg egyszerű és összetett. Használatuk óriási, klinikai vizsgálatok nyomán kidolgozott példagyűjteménnyel támogatott, ár/teljesítménymutatójuk kimagaslóan jó.

Családoknak és természetgyógyászoknak egyaránt kiváló választás. Minden kiképzés nélkül használhatók elsősegélynyújtó funkcióra, amibe a sérülések kezelésétől a fájdalom és gyulladáscsökkentésen keresztül az akut, szövetelhalással járó betegségek hatásainak csökkentéséig sok minden belefér. Térharmonizációs és vízstrukturálóhatásaik aktiválásához ugyanúgy nincsen szükség kiképzésre, ahogy a stressz-oldáshoz sincs. A beépített infravörös sugárzó használata szintén egyértelmű. Az összetettebb kezelések már felkészülést igényelnek, amelyhez ingyenes támogatást nyújtunk. De külön felkészülés nélkül is a fent említett példagyűjtemény az esetek többségében utat mutat. A készüléket megvásárolni nem képes felhasználók a Cemmedic készülékkel már évek óta dolgozó természetgyógyászokhoz fordulhatnak. Külön említést érdemel a hordozó közegre (pl. víz vagy só) való jel átvitel lehetősége, amelynek segítségével a kezelés elválasztható a készüléktől.

A készülékek kiváló példái a mai csúcstechnológia és az ősi keleti gyógyászat integrálásának.

Versenytársaik közül már a működési elvük is kiemeli e készülékeket. A milliméteres terápia és aBioTrEM technológiamagyarázza, hogy nem jelentek meg a klónjaik. A sejtek a milliméteres hullámhosszon kommunikálnak, érthető tehát, hogy az ilyen elven működő készülékek eleve hatékonyabbak más frekvenciákon működő versenytársaiknál. A BiotrEM technológia teszi lehetővé egyrészt a sejtekkel való kétirányú kommunikációt, másrészt az ősi akupunktúrás pontok rendszerének összevonását egy - a klinikai tapasztalatok alapján, a fejlesztő orvosok által kialakított - rendszerré. Ez a rendszer már kezdő természetgyógyászok számára is belátható időn belül megtanulható. A technológia lehetővé teszi a kezelendő pontok több centiméter átmérőjű körökké való „kiterjesztését”. A megfelelő pontok automatikus felismerése mellett az állapotfelmérés és a kezelés egyidejűleg van jelen. A kétirányú kommunikációban a kezelési válasz mindig a megcélzott sejtcsoport utolsó jelzésének megfelelően módosul

GYÁRTÓ: A CEMMED – társaság élenjáró az egészségi állapotot megőrző termékeket gyártó orosz piacon. Olyan újgenerációs gyógyászati, valamint a betegség utáni rehabilitációt segítő egészség-technológiát fejleszt, gyárt és forgalmaz, mely az egész családnak szól. Ez határozza meg a társaság fejlődési stratégiáját. Az egyik ilyen élenjáró készülékük a Triomed készülék.

A TRIOMED VITAL nem orvostechnikai eszköz, nem szolgál betegség diagnosztizálására, megfigyelésére, kezel.ésére vagy a betegség tüneteinek enyhítésére, nem alkalmas sérülés vagy fogyatékosság diagnosztizálására, megfigyelésére, kezelésére, tüneteinek enyhítésére vagy kompenzálására, nem szolgál anatómiai felépítés vagy valamely fiziológiai folyamat vizsgálatára, helyettesítésére, illetve pótlására vagy módosítására. A TRIOMED VITAL kizárólag regenerációs, közérzetjavító és holisztikus célokra lett kifejlesztve. A készülékek gyógyító hatással nem rendelkeznek, csak kiegészítő terápiaként alkalmazhatóak az orvosi kezelések mellett.

TRIOMED VITAL VÁSÁRLsÁS


Oldalainkon olvasható szakcikk (ek) nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. A jogszabályok szerint: a termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez! 

Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Gyártók
Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.