Kereső
Kifejezés: 

Keresés

RENDELÉSI, SZÁLLÍTÁSI INFO

NYITVATARTÁS (rendelések teljesítése):

Hétfőtől péntekig, 9-17 óráig.

OLVASSA EL ÚTMUTATÓNKAT!

LinkBank

LinkBank

KÁRTYÁS FIZETÉS 1 PERC ALATT!
LETÖLTHETŐ TELJES ÁRLISTA
Triomed VITAL (Cemmed) Milliméteres hullámterápiás eszköz
Triomed VITAL (Cemmed) Milliméteres hullámterápiás eszköz
Triomed VITAL (Cemmed) Milliméteres hullámterápiás eszköz

Triomed VITAL (Cemmed) Milliméteres hullámterápiás eszköz

Cikkszám: 2858917
Kiszerelés: 1 db

A TrioMed Universal MEGVÉD AZ ELEKTROSZMOGTÓL, HATÁSOS A KÁROS SUGÁRZÁSOK ELLEN. Milliméteres hullámokkal, alacsony intenzitású elektromágneses sugárzással, valamint az infravörös tartomány bőrfelületen való alkalmazásával segít felgyorsítani a gyógyulási folyamatokat, csökkenteni a gyógyszerek mennyiségét, és azok mellékhatását. A készülék harmonizáló hatását több módon fejti ki:

  • a téren át
  • az érintett területen keresztül
  • akupunktúrás zónák, reflexzónák területén keresztül
  • az elfogyasztott vízen és élelmiszeren át
  • a lelki blokkok oldásán keresztül

Triomed Vital és Compact családi készülékei egymással helyettesíthetőek, csak színben és a használati leírásukban különböznek egymástól. Jelenleg a 8 programos, Triomed Compact kapható áruházunkban!

199 990 Ft
(199 990 Ft / db)
A választott opciók feláraival növelt ár!
A kiszállítás időpontjáról telefonon értesítjük!

Bővebben:

Alkalmazása ajánlott súlyos betegségek esetén a szervezet energiaszintjének támogatására, az öngyógyító és önregeneráló folyamatok támogatására

A TROIMED VITAL ÉS COMPACT LEHETSÉGES HATÁSAI:

Káros sugárzások ellen

A Triomed készülék első üzemmódja, a harmónia üzemmód megvédi és adaptálja a szervezetet a káros sugárzásokhoz. Az életalkotó kozmikus háttérsugárzás 40-43 GHz tartományban meghatározott alacsony frekvenciájú hordozóra ültetve segít visszaállítani az energiaszintet, visszaadja a sejtek genetikai emlékezetét. Hatására javulhat az általános közérzet, szűnhet az álmatlanság, a fáradékonyság, a szorongás, oldódhat a stressz (lelki és öko-stressz), javulhat az alkalmazkodó képesség.
Kitűnő védelem a repülőgépeken és személygépkocsikban, vagy akárotthonában kialakult sugárzások ellen! Vigye magával bárhová!

A készülék a biológiai kommunikációt alkalmazva lágyan és finoman beszéli rá a szervezetet az egészséges működésre, beindítva az öngyógyító folyamatokat, aktiválva a szervezetben szunnyadó energiákat.A szervezet nem kap idegen, számára ismeretlen jeleket, ugyanakkor az alkalmazott frekvenciatartománnyal remekül lehet őt szabályozni, „hallgat rá”.

TRIOMED VITAL VÁSÁRLÁS

A készülékkel történő kezelés során felére vagy akár harmadára csökkenthető a betegségek rehabilitációjára szánt idő. A mm hullámok hatására a sejtek megújulnak, a törések gyorsabban összeforrnak, a sebek begyógyulnak. Ugyan ez történik a belső szervek szintjén is. A sejtek felveszik az egészséges rezgéseket és elindulnak az öngyógyítás útján.

MILLIMÉTERES TERÁPIA A GYÓGYÍTÁSBAN

A milliméteres terápia során az egészséges szervezet által is generált biológiai jelek, frekvenciák gyakorolnak hatást a szervezetre. Ezt a tartományt évtizedek óta alkalmazzák a gyógyászatban, közel 300 doktori disszertáció, tudományos klinikai megfigyelés igazolja hatékonyságát és a mellékhatások hiányát. Ezek a milliméteres jelek vizes közegben terjednek, tehát a szervezetben a vér, a nyirok, az agy-gerincvelői, a sejtben lévő és a sejtek közötti folyadék által, a térben – a levegőben pedig a vízmolekulák által.

ELEKTROSZMOG ellen

TRIOMED VITAL ÜZEMMÓDOK, HASZNÁLATI UTASÍTÁS:

1. TRIOMED Harmónia üzemmód – térhatás

TRIOMED HARMONIA ÜZEMMÓD

Segít kiküszöbölni a technogén elektromágneses sugárzások és egyéb stressztényezők emberi szervezetre gyakorolt negatív következményeit. A sugárzás hatására a levegőben lévő vízmolekulák (mint másodlagos mikrosugárzók) dinamikus klaszterein keresztül a biológiai rezonancia mechanizmusának megfelelően végbemegy az ember elektromágneses mezőjének korrekciója.

Az életalkotó kozmikus háttérsugárzás 40-43 GHz tartományban, mely segít visszaállítani az energiaszintedet, a sejtjeid genetikai emlékezetét. Hatására javulhat az általános közérzet, szűnhet az álmatlanság, a fáradékonyság, a szorongás, oldódhat a stressz (öko-stressz), javulhat az alkalmazkodó képesség.

Megvédi és adaptálja a szervezetet a káros sugárzásokhoz (elektroszmog, mobiltelefon, stb.).
A készüléket kapcsolja be napi 2 alkalommal, és helyezze az íróasztalára, éjjeliszekrényére, konyhájába. Használhatja hosszabb úton, vezetés közben.
Működési ideje 30 perc: automatikusan megáll.

Ajánljuk: az elektroszmog (számítógépek, mobiltelefonok, káros földsugárzás) elleni védelemre, a vegetatív idegrendszer működésének harmonizálására, (vérnyomás, vércukor, stb.), a megváltozott és örökösen változó környezethez való adaptáció elősegítésére, radioprotektor hatása révén a radiáció elleni védelemre, az egyéni belső összhang megteremtésére, a környezettel való kapcsolat javítására.

Hatására: Javul az agyi kapacitás (jobb és bal agyfélteke harmonizálása). Visszaáll a sejtek genetikai emlékezete. Nő az általános ellenállóképesség.

2. TRIOMED Szabályozó üzemmód

TRIOMED SZABÁLYZÓ ÜZEMMÓD

Milliméteres hullámok és infravörös sugárzás egyszerre. Energia-információs korrekció GHz tartományban különböző és váltakozó alacsony frekvenciájú hordozókra ültetve. A Hz tartományok a szervezet állapotának függvényében változnak, a BioTrEM-technológiát képező SiGe alapú szupergyors félvezetőnek köszönhetően 1 perc alatt 100 alkalommal.
Az infravörös a Nap sugárspektrumának, infravörös tartományába eső gyenge foton-sugarakat generáló jeladója. Az infravörös IV-jeladó spektruma a láthatatlan infravörös fény tartománya, hullámhossza 840-950 nm, vagyis olyan alacsony intenzitású természetes sugárzás, amihez a szervezet jól van adaptálódva.
A különleges, innovatív kombinációja a két sugárzásnak még kiemelkedőbb eredményekre képes.
Segítségükkel megszüntetőek azokat az akadályok, melyek az egészséges életműködés útjában állnak.

Alkalmazása kúraszerűen (2 hét intenzív majd több hét szünet) vagy akut esetekben ( fejfájás, sérülés) egymás után többször javasolt.

Alkalmazása során: csökkenthetjük a betegség kellemetlen kísérő tüneteit (fájdalom, gyulladás, ödéma), növeljük a szervezet regenerációs képességeit,alkalmazásával a betegségek kiegészítő kezelésében elektronikus antibiotikum-hatást érhetünk el.

3. TRIOMED Tükör üzemmód

TRIOMED TÜKÖR ÜZEMMÓD

Fotózza éskorrigálja a szervezetet az Ő saját frekvenciájénak visszatükrözésével.Háttér Rezonancia Sugárzással – Saját Visszasugárzott Jel Terápiával a szervi funkciók hiányosságának korrigálásában, a detoxikációban segíthet. 

Ezt az üzemmódot akár hónapokig használhatod. Tökéletes biorezonancia hatás. Naponta több alkalommal alkalmazható.

Hatása a szervi funkciók hiányosságainak korrigálásában rejlik. Segíti a sejtmegújúlást. Tökéletes biorezonancia hatás. Minden esetben alkalmazható.

Ajánlott: megelőzésre,csillapítja a fájdalmat, gyulladást, támogatja a sejtmegújulást,paraziták, baktériumok, vírusok és gombák okozta fertőzések megelőzésére és kiegészítő kezelésére, Heveny és krónikus betegségek kiegészítő kezelésére.

Akár hónapokig használható.

4. TRIOMED Stesszoldó üzemmód

TRIOMED STRESSZOLDÓ ÜZEMMÓD

Hipotalamusz-hipofízis-mellékvese  tengelyen segít oldani a mindennemű stressz káros hatásai, legyen ez érzelmi vagy ökológiai stressz. Oldhatja a lélek és a test blokkjait.

Nem szedál, optimalizál: munkahelyen, koncentrációt igénylő élethelyzetekben kifejezetten hatékony (például sportlövészet, logikai odafigyelést vagy kreatív képességeket igénylő munka).

Vizsgaidőszakban pánikhelyzetekben, utazások és adaptációt igénylő élethelyzetekben segíti a szervezet kiegyensúlyozott működését.

Sportolóknak akár a megmérettetés előtt is ajánlott, hogy a koncentrációs képességet javítsa és oldja a nemkívánatos feszültséget.

Akár naponta alkalmazható, napi 1 alkalommal. Pánikbetegség, depresszió esetén kúraszerű alkalmazás javasolt.

5. TRIOMED Energia üzemmód

TRIOMED ENERGIA ÜZEMMÓD

A napfény infravörös regeneráló spekrtuma. A Nap sugárspektrumának, infravörös tartományába eső gyenge foton-sugarakat generáló készülék.

Az infravörös IV-jeladó spektruma a láthatatlan infravörös fény tartománya, hullámhossza 840-950 nm, vagyis olyan alacsony intenzitású természetes sugárzás, amihez a szervezet jól van adaptálódva.

Segíti a regenerációt, energiával tölti fel a sejteket.

Alkalmazása ajánlott súlyos betegségek esetén a szervezet energiaszintjének támogatására, az öngyógyító és önregeneráló folyamatok támogatására.

Napi 30 percben 2 héten át alkalmazható a hajlatokon, csecsemőmirigyen, a sérült felületeken, majd két hét szünet után a kúra megismételhető.

Az egész család használhatja.

Előnyei:
– a technológia hiteles tudományos háttérrel, közel 50 év klinikai tapasztalattal rendelkezik,
– magunknál hordva biztonságérzetet ad,
– mindig kéznél lehet – azonnal üzemkész,
– használata egyszerű – egy gombbal irányítható,
– nem „erőszakolja” meg a szervezetet: csakis és kizárólag az élő organizmusban is jelenlévő tartományokban működik úgy a milliméteres, mint infravörös üzemmódjaiban,
– hordozható, pici, könnyű, kis helyen elfér,
– bárhol elfér az ön otthonában, és elkíséri mindennapjai során a munkahelyére, utazásaira,
– fenntartási költsége minimális – csak elemcserét igényel,
– számos egészséggondozási lehetőséget hordoz magában,
– időtakarékos – terápia közben vezethetünk, dolgozhatunk vagy tanulhatunk, de akár alhatunk is,
– 2 év garancia, hiba esetén javítható,
– „Zöld Készülék” – öko-barát, nem szennyezi a környezetet, megsemmisítése egyszerű, nem fogyaszt áramot, több hasonló eszköz feladatát teljesíti,
– évtizedekig használhatja az egész család apraja-nagyja,
– a házi kedvencek betegségeinél is alkalmazható.

VIDEO:


TOVÁBBI TRIOMED ÜZEMMÓDOK BEMUTATÁSA VIDEÓN - Dr. Amarantova


GYEREKEKNÉL ÉS FELNŐTTEKNÉL EGYARÁNT ALKALMAZHATÓ ÉS AJÁNLOTT EZ A KEZELÉS!

A készülék nem helyettesíti az orvosi kezelést, ugyanakkor minden esetben alkalmazható kiegészítő terápiaként.

TRIOMED VITAL Általános napi alkalmazás a készülékhez!

Az 1. Harmónia üzemmódot napi 2 alkalommal kapcsolja be és a program végéig hagyja bekapcsolva a készüléket. Alkalmazza olyan helyiségekben, ahol fokozottan magas az elektromágneses szmog (dolgozószobában az asztalon, irodában, vagy akár a hálószobában, de a konyhában is kitűnő). A készülék remek segítség a tanuláshoz, meditációhoz, kikapcsolódáshoz.


KEZELJE a készülék 1. Harmónia üzemmódjával 1-5 percig kezelt vizet, gyümölcsöt, élelmiszert FOGYASZTÁS ELŐTT.

Végezzen stresszoldást a 4. Stresszoldó üzemmóddal igény szerint.


Rossz közérzet, balesetek, sérülések, csípések, gyomorrontás, hasmenés esetén alkalmazza a készüléket az orvosi kezelések mellett kiegészítő terápiaként az Alkalmazási útmutató szerint.


Régóta tartó, krónikus állapotok esetén alkalmazza a készülék 2., 3., 4., 5. üzemmódjait az orvosi kezelések mellett kiegészítő terápiaként kúraszerűen az Alkalmazási útmutató szerint. A kúrák közt tartson 1-3 hónap szünetet.

A szünet alatt is végezze az 1. Harmónia terápiát, Stresszoldást, fogyasszon strukturált vizet.


Folyamatos és rendszeres alkalmazás mellet a pozitív változások nem maradnak el.

Milyen betegségek esetén alkalmazható a Milliméteres hullám terápia?

Triomed hatása

A készülék különböző üzemmódjainak köszönhetően – a világon egyedülálló módon – a kezelés teljes ideje alatt az aktuális állapotnak megfelelő dinamikus kommunikáció valósul meg sejtszinten a szervezet és a készülék között.

Hogyan hat Önre a TRIOMED Infra és a milliméteres hullámterápiája ?

Infrafény gyógyhatás

- csökken a gyulladás és a fájdalom
- javul az emésztés és az anyagcsere
- javul a keringés az erekben és a kapillárisokban, normalizálódik a koleszterinszint
- oxigenizálás sejtszinten, az oxigén ellátásban résztvevő szervek funkcionális működésének javítása
- energetizálás
- salaktalanítás
- növeli a szervezet ellenálló képességét a környezet káros hatásaival szemben
- javítja a regenerációs képességét törések, sérülések esetén
- növeli a sejtmembrán és a sejtmag receptorainak érzékenységét, ami létfontosságú pl. cukorbetegség esetén
- normalizálja a központi idegrendszert
- aktiválja az immunrendszer és neuro-endokrin rendszer működését
- antioxidáns hatású
- javul a kapillárisok áteresztőképessége
- véd a káros sugárzás ellen

Milyen betegségek esetén alkalmazható?

- perifériás idegrendszeri
- vegetatív idegrendszeri
- légúti
- szív- és érrendszeri
- gyomor- és bélrendszeri
- bőr- és a bőr alatti szövetek
- ízületi
- vázrendszeri és mozgásszervi
- nőgyógyászati betegségek,
- allergiák esetén
- autoimmun betegségek esetén
- sebek, törések, égések
- narkológia és addiktológia
- pszichiátriai megbetegedések esetén.

A TRIOMED VITAL mesterkulcs az egészséghez

Multifunkciós, aktív elektromágneses stimulációs eszköz, melyet használhatunk otthonunkban, munkahelyünkön vagy akár vezetés közben a betegségek megelőzésére, az elsősegély biztosítására az orvosi segítség megérkezéséig, a heveny és idült betegségek kezelése, utókezelése és a rehabilitáció érdekében.

Milliméteres hullámokkal, alacsony intenzitású elektromágneses sugárzással, valamint az infravörös tartomány bőrfelületen való alkalmazásával segít felgyorsítani a gyógyulási folyamatot, csökkenteni a gyógyszerek mennyiségét, mellékhatásukat, és a klinikai hatékonyság elérését a gyógyszerrezisztens esetekben. 

 Ma már senki sem vitatja, hogy környezetünkben egyre szaporodnak az egészségkárosító tényezők. Az elektroszmog, a vizek és az élelmiszer vegyi anyagokkal teli szennyezettsége, a mobiltelefonok és számítógépek, egyéb információs technológiák káros hatása az élő szervezetekre szinte mindennapos téma. A betegségek elszaporodása, az autoimmun folyamatok, születési rendellenességek gyakori előfordulása egyre több orvost és beteget, szülőt aggasztanak.

Az élet túlélésre van programozva, képes a regenerációra, önmaga újra teremtésére, a betegségekből való meggyógyulásra – egészen addig, míg a szervezetet irányító, magasan szervezett bioinformációs rendszere nem sérül. Sajnos, az ember által alkotott elektromos berendezések, génmódosított élelmiszerek és a krónikus stressz, a természettől való elszakadás komoly zavart okozott ebben az eddig zavartalanul működő bioinformációs rendszerben. Ráadásul az antibiotikumok és hormonok túlzott alkalmazása gyógykezelés céljából csak rontott a helyzeten, komoly mellékhatásokat okozva.

ÖKO STRESSZ KÁROS SUGÁRZÁSOK

A környezet változásaira elsőként a kórokozók reagáltak. Egyszerű felépítésüknek és gyors reagálási képességüknek köszönhetően rövid időn belül adaptálódnak a környezethez: hamar rezisztensek lesznek az ellenük alkalmazott készítményekre és frekvenciákra, hamar mutálódnak, újabbnál újabb tüneteket és eddig ismeretlen betegségeket okozva ezzel. Miközben a mikrovilág egyre ellenállóbb, az emberi szervezet annál kevésbé birkózik meg az őt érő,, az emberi fejlődés során eddig soha nem tapasztalt új hatásokkal, sugárzásokkal, ingerekkel. Ennek nagyon egyszerű oka van: az emberi szervezetnek sokkal több időre van szüksége az adaptációhoz.

Olyan eszközökre, módszerekre van tehát szükségünk, melyek segítik az adaptációnkat egy örökösen változó világhoz, dinamikusan tudnak alkalmazkodni a szervezet és a környezet változásaihoz, képesek a betegségek okát megszüntetni és természetesen a tünetek enyhítésében is kiemelkedően hatékony segítséget tudnak nyújtani.

Tudjuk, hogy minden ember más és más, a szervezet állapota úgy a külső – szociális és környezeti - tényezőkre, mint a kezelések hatására dinamikusan változik, valamint azt is, hogy a leghatékonyabb kezelés mindig a személyre szabott kezelés. De csak pár évvel ezelőtt sikerült létrehozni azt az innovációs technológiát, amivel ezt az átfogó – minden szintet érintő és alkalmazkodó - megközelítési módot meg is lehet valósítani. Ez a technológia a BioTrEM- technológia elnevezést kapta, megalkotói pedig a szentpétervári Cemmed Családgyógyász Társaság orvosai és szakemberei. (A CEMMED közel tíz éve fejleszt, és gyárt biomedicina technológiát. A Triomed készülékcsalád Európai Uniós orvostechnikai eszköz minősítést kapott.)

Triomed hatása

Fontos tudni, hogy a fizikai tényező, amelyekkel a készülékek hatást gyakorolnak a szervezetre, biológiai jelek, frekvenciák, melyeket az egészséges szervezet maga is generál. Ezt a tartományt évtizedek óta alkalmazzák a gyógyászatban, közel 300 doktori disszertáció, tudományos klinikai megfigyelés igazolja hatékonyságát és a mellékhatások hiányát. Ezek a milliméteres jelek vizes közegben terjednek, tehát a szervezetben a vér, a nyirok, az agy-gerincvelői, a sejtben lévő és a sejtek közötti folyadék által, a térben – a levegőben pedig a vízmolekulák által. A szervezet nem kap idegen, számára ismeretlen jeleket, ugyanakkor az alkalmazott frekvenciatartománnyal remekül lehet őt szabályozni, „hallgat rá”. Leegyszerűsítve fogalmazhatunk úgy is, hogy a készülék immár a biológiai kommunikációt alkalmazva – hála az új BioTrEM- technológiának - lágyan és finoman beszéli rá a szervezetet az egészséges működésre, beindítva az öngyógyító folyamatokat, aktiválva a szervezetben szunnyadó energiákat.

A TRIOMED VITAL Hatását többek közt a vegetatív szabályzórendszerre fejti ki:

megelőzi a szöveti oxigénhiányt, segíti a sejten belüli anyagcsere folyamatokat, normalizálja az immunreakciót, vagyis gyakorlatilag oki kezelést végez. Fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, sejtregeneráló, ödémát csökkentő, fiatalító hatása évtizedek óta megfigyelt.

Tehát a BioTrEM-technológiát képviselő Triomed orvostechnikai készülékcsaládot már a szervezet irányítja

Ezek a kis csodakészülékek akár zsebben is hordozhatóak, mindenhol és minden helyzetben alkalmazhatóak, működtetésükhöz nincs szükség elektromos áramra sem. Alkalmazhatják egészségügyi dolgozók, gyógyítók, valamint mindenki, akinek fontos az egészsége.

Azon felül, hogy a készülékek segítségével számos módon és hatékonyan kezelhetjük az egészségügyi problémáinkat, még a megelőzésben is nagyon hatékonyak.

A készülékekkel egy gombnyomásra egészségesebb, harmonikusabb teret tudunk varázsolni egy 70 köbméteres helyiségben, ami akár egy számítógépekkel és mobiltelefonokkal túlzsúfolt irodahelyiség is lehet.

Azon felül, hogy térharmonizálást végez – pótolja, generálja azokat a természetes (!) életrezgéseket, melyek már gyakorlatilag hiányoznak a környezetünkből – hiszen a „fehér zaj” tökéletesen elnyomja azokat –  adaptál is minket a külvilághoz, az elektromágneses mező változásaihoz. Tehát az egyik legveszélyesebb megbetegítő tényezővel szemben védi meg a szervezetet!

TRIOMED TERÁPIA ÉLELMISZER HARMONIZÁLÁS

Sokat beszélünk arról is, hogy mennyire fontos a minőségi víz, a minőségi élelmiszer fogyasztása. Pár perc alatt egy gombnyomással egészségesebb vizet és élelmiszert tudunk varázsolni. A készülék által generált elektromágneses biológiai jelek átklaszterezik a víz molekuláit, rendezetté teszik és frekvenciájában változtatják meg azokat. Ezt a vizet a szervezet felismeri, megnyílik előtte és nem pazarol energiát az átdolgozására. Hatása: lúgosító, energetizáló, méregtelenítő, oxigenizáló. Tehát még egy megbetegítő tényezővel kevesebb!

Korunk pestise, a legtöbb betegség oka a stressz. Pszichológusként sokat beszélhetnék erről a tényezőről, de inkább a készülékeinkbe beépített Stresszoldó üzemmód alkalmazását ajánlom: gyorsan, hatékonyan védi meg a szervezetet a romboló adrenalin káros hatásaitól, segít feldolgozni a pszichotraumákat. Ami még ennél is fontosabb. képesek vagyunk emelni a stressz ellenálló képességünket, amire nagy szükség van mindenkinél. Segítségével megelőzhető a menedzser betegség, ami sajnos az életerős fiatalokat sújtja.

Beszéltünk a kórokozókról, melyek folyamatosan mutálódnak és szaporodnak. Ettől az intelligens technológiától a kórokozó nem tud elbújni a szervezetben, hiszen érzékelője mindenhová nyomon követi, „fotózza” és visszaadja azok hiteles jeleit. Bekövetkezik a biorezonancia hatás, a kórokozó gyengül, majd elpusztul. Történik mindez összhangban a szervezettel, visszaállítva a természetes egyensúlyt, erősítve a szervezet természetes védekező rendszerét.

Tehát ezek a multifunkciós készülékek az egész családnak szólnak: 0-99 éves korig, a megelőzéstől az akut problémák kezelésén és a krónikus betegségek kezelésén túl az életminőség javításáig alkalmazhatóak. Azon túlmenően, hogy sikeresen kezelik a legkülönbözőbb betegségeket, még a betegségeket kiváltó környezeti hatásokat is tudjuk mérsékelni segítségükkel.
Kezelésük egyszerű, összesen egy gombbal irányíthatóak.


TRIOMED AJÁNLÓ:

A Cemmedic termékcsalád készülékei, a komplementer medicina eszköztárának nagyágyúi közé tartoznak. Igen magas fokon integráltak, hatásuk sokrétű és rendkívül gyorsan megtapasztalható, kezelésük egyidejűleg egyszerű és összetett. Használatuk óriási, klinikai vizsgálatok nyomán kidolgozott példagyűjteménnyel támogatott, ár/teljesítménymutatójuk kimagaslóan jó.

Családoknak és természetgyógyászoknak egyaránt kiváló választás. Minden kiképzés nélkül használhatók elsősegélynyújtó funkcióra, amibe a sérülések kezelésétől a fájdalom és gyulladáscsökkentésen keresztül az akut, szövetelhalással járó betegségek hatásainak csökkentéséig sok minden belefér. Térharmonizációs és vízstrukturálóhatásaik aktiválásához ugyanúgy nincsen szükség kiképzésre, ahogy a stressz-oldáshoz sincs. A beépített infravörös sugárzó használata szintén egyértelmű. Az összetettebb kezelések már felkészülést igényelnek, amelyhez ingyenes támogatást nyújtunk. De külön felkészülés nélkül is a fent említett példagyűjtemény az esetek többségében utat mutat. A készüléket megvásárolni nem képes felhasználók a Cemmedic készülékkel már évek óta dolgozó természetgyógyászokhoz fordulhatnak. Külön említést érdemel a hordozó közegre (pl. víz vagy só) való jel átvitel lehetősége, amelynek segítségével a kezelés elválasztható a készüléktől.

A készülékek kiváló példái a mai csúcstechnológia és az ősi keleti gyógyászat integrálásának.

Versenytársaik közül már a működési elvük is kiemeli e készülékeket. A milliméteres terápia és aBioTrEM technológiamagyarázza, hogy nem jelentek meg a klónjaik. A sejtek a milliméteres hullámhosszon kommunikálnak, érthető tehát, hogy az ilyen elven működő készülékek eleve hatékonyabbak más frekvenciákon működő versenytársaiknál. A BiotrEM technológia teszi lehetővé egyrészt a sejtekkel való kétirányú kommunikációt, másrészt az ősi akupunktúrás pontok rendszerének összevonását egy - a klinikai tapasztalatok alapján, a fejlesztő orvosok által kialakított - rendszerré. Ez a rendszer már kezdő természetgyógyászok számára is belátható időn belül megtanulható. A technológia lehetővé teszi a kezelendő pontok több centiméter átmérőjű körökké való „kiterjesztését”. A megfelelő pontok automatikus felismerése mellett az állapotfelmérés és a kezelés egyidejűleg van jelen. A kétirányú kommunikációban a kezelési válasz mindig a megcélzott sejtcsoport utolsó jelzésének megfelelően módosul

GYÁRTÓ: A CEMMED – társaság élenjáró az egészségi állapotot megőrző termékeket gyártó orosz piacon. Olyan újgenerációs gyógyászati, valamint a betegség utáni rehabilitációt segítő egészség-technológiát fejleszt, gyárt és forgalmaz, mely az egész családnak szól. Ez határozza meg a társaság fejlődési stratégiáját. Az egyik ilyen élenjáró készülékük a Triomed készülék.

A TRIOMED VITAL nem orvostechnikai eszköz, nem szolgál betegség diagnosztizálására, megfigyelésére, kezel.ésére vagy a betegség tüneteinek enyhítésére, nem alkalmas sérülés vagy fogyatékosság diagnosztizálására, megfigyelésére, kezelésére, tüneteinek enyhítésére vagy kompenzálására, nem szolgál anatómiai felépítés vagy valamely fiziológiai folyamat vizsgálatára, helyettesítésére, illetve pótlására vagy módosítására. A TRIOMED VITAL kizárólag regenerációs, közérzetjavító és holisztikus célokra lett kifejlesztve. A készülékek gyógyító hatással nem rendelkeznek, csak kiegészítő terápiaként alkalmazhatóak az orvosi kezelések mellett.

TRIOMED VITAL VÁSÁRLsÁS

A kategória további termékei:

Ajánlott termékek:


Oldalainkon olvasható szakcikk (ek) nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. A jogszabályok szerint: a termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez! 

Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Gyártók

Webáruház értékelés

biopatikawebaruhaz.hu

5

Nagyon tetszik, hogy szinte minden organikus, vagy szerves, és vannak vegán termékek is.

Gál Kata
2230

Az elmúlt években számos alkalommal vásároltam a Biopatika Webáruházból, és minden egyes rendelésem során csak újabb okokat találok arra, hogy miér...

Péter
Tata

Végre egy webáruház, ahol fel van tüntetve, hogy milyen hatóanyagokból, MENNYI van a termékekbe! A Cirkulin kapszulától 2 hónap alatt, orvosilag ig...

Balogh Erzsébet, Tünde
Budapest

Gyors és pontos szállítás, ráadásul telefonon is jelzi az ügyfélszolgálat, hogy pontosan mikor jön a csomag!

Balogh Erzsébet, Tünde
Budapest

Anyu 87 éves kb 25 éve szedi, teljesen tiszta az agya, értelmes a mai napig is. Ajánlom mindenkinek!

Noémi Pulveri

Mivel naponta kevés gyümölcsöt, zöldségeket fogyasztunk kiváló tápanyagforrás!

Noémi Pulveri

EZ EGYSZERŰEN TÖKÉLETES! Az egészség érdekében mindenkinek ajánlom!

Noémi Pulveri

Kiváló termék, mindenkinek ajánlani tudom

Noémi Pulveri
Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.