Kereső
Kifejezés: 

Keresés

RENDELÉSI, SZÁLLÍTÁSI INFO

NYITVATARTÁS (rendelések teljesítése):

Hétfőtől péntekig, 9-17 óráig.

OLVASSA EL ÚTMUTATÓNKAT!

LinkBank

LinkBank

KÁRTYÁS FIZETÉS 1 PERC ALATT!
LETÖLTHETŐ TELJES ÁRLISTA
ARTEMISININ FLAVIN7 100 db - EGYNYÁRI ÜRÖM - DAGANAT ELLENES
ARTEMISININ FLAVIN7 100 db - EGYNYÁRI ÜRÖM - DAGANAT ELLENES
ARTEMISININ FLAVIN7 100 db - EGYNYÁRI ÜRÖM - DAGANAT ELLENES
ARTEMISININ FLAVIN7 100 db - EGYNYÁRI ÜRÖM - DAGANAT ELLENES
ARTEMISININ FLAVIN7 100 db - EGYNYÁRI ÜRÖM - DAGANAT ELLENES
ARTEMISININ FLAVIN7 100 db - EGYNYÁRI ÜRÖM - DAGANAT ELLENES
ARTEMISININ FLAVIN7 100 db - EGYNYÁRI ÜRÖM - DAGANAT ELLENES

ARTEMISININ FLAVIN7 100 db - EGYNYÁRI ÜRÖM - DAGANAT ELLENES

Cikkszám: 2832624
Kiszerelés: 100 db

Alkalmazása javasolt tüdő (C34), emlő (C50) és myeloid leukémia (C92) rosszindulatú daganatos betegségek kezelésére. Az artemisininről a tudósok bebizonyították, hogy ez a csodálatos növény hatásos a rák elleni küzdelemben.

Elsősorban sejtvédő hatása miatt alkalmazzuk, mert megfelelő környezetet teremt a sejtek egészséges működéséhez. Vírus- és baktériumellenes tulajdonságai is vannak, ezért segíthet a különböző fertőzések (pl. Lyme-kór) és a gyulladásos állapotok kiegészítő kezelésében is.

33 990 Ft
(340 Ft / db)
A választott opciók feláraival növelt ár!
A kiszállítás időpontjáról telefonon értesítjük!

Bővebben:

Speciális gyógyászati célra szánt tápszer!
Az Artemisinin az egynyári üröm (artemisia annua) jól ismert kivonata.
- A sejtbiológia akkor figyelt fel rá igazán, amikor kiderült hogy apoptózist (sejtelhalás, sejthalál) képes indukálni a daganatos sejtekben, így csökkentve a rákos sejtek mennyiségét a szervezetben.

Fokozza a vizsgált sejtvonal (A549) sugárérzékenységét, tehát kemoterápia és sugárkezelés esetén is javasolt! Az artemisinin szelektív daganatellenes hatása azon alapul, hogy akkor fejti ki sejtpusztító hatását, ha a sejtben a vas koncentrációja magas.

Programozott sejthalált indít be minden szokatlanul magas vastartalmú sejtben.

Javasolt fogyasztás:

2x1 kapszula/nap


Két étkezés között javasolt bő vízzel meginni.

A készítményt javasolt min. 3 hónapig folyamatosan alkalmazni.

Javasolt hozzá vas készítményt fogyasztani.

Vas + C-vitamin 60db vásrálás itt >>

Összetevők:
Artemisinin Annua levél 98/%, (Artemisia Annua Leaf extract 98%), Flavin7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), zselatin

A vas redukálja az artemisinin peroxidkötését és egy magas vegyértékű vas-oxo vegyületet hoz létre, amely egy reakciósorozatot indít be és reaktív oxigén gyökök jönnek létre, melyek megölik a parazitákat, rosszindulatú daganatos sejteket. Mivel a rákos sejtek esetében lényegesen magasabb a vas beáramlás a transzferrin receptor mechanizmuson keresztül, ezért sokkal fogékonyabbak az artemisinin sejtölő hatására.

Az artemisinin sikerrel kecsegtet a rák gyógyításában, ugyanis rákbetegek testéből származó szöveteken végzett kísérletek során a kutatók azt az eredményt kapták, hogy az artemisinin, in vitro 1200-szor több rákos sejtet pusztít el, mint egészségeset.

Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben:

1 kapszula2 kapszula
Artemisinin294 mg588 mg
Össz polifenol:16,6 mg +- 10%33,2 mg +- 10%
ebből: -flavonoid11,6 mg23,2 mg
ebből: -rezveratrol0,008 mg0,016 mg

 

ARTEMSISININ TANULMÁNY LETÖLTÉSE>>

OÉTI notifikációs szám: 14171/2014

ARTEMISININ DAGANATGÁTLÓ HATÁSA 

Az artemisinin az egynyári üröm (artemisia annua) hatóanyaga. Hatásának alapja, hogy programozott sejthalált indít be minden szokatlanul magas vastartalmú sejtben és a maláriával fertőzött sejt jóval magasabb vastartalmú, mint az egészséges sejtek. Az artemisininről a tudósok bebizonyították, hogy ez a csodálatos növény hatásos a rák elleni küzdelemben. Több évvel ezelőtt a malária gyógyítására már használták Kínában.
Az artemisinin  képes viszonylag gyorsan és szelektíven a rákos sejtek szétroncsolására, feltéve, ha azok vastartalma magas.
Tápérték és aktív összetevő
 2 kapszulában100 g készítményben
Energiatartalom

9 KJ

(2,14 kcal)

1245 KJ

(296,4 kcal)

Fehérje (g)0,2231,02
Szénhidrát (g)0,3649,86
Cukor (g)0,3142,38
Zsír (g)0,057,2
Telített zsírsav (g)0,057,2
Rost (g)0,057,5
Nátrium (g)0,000440,06
Artemisinin588 mg

98 g


Az Artemisia absinthium (AA): egy új potenciális kiegészítő és alternatív gyógyszer a mellrákra - letöltés>>

Flavin7 bioflavonoid komplex + Artemisinin!

Hármas hatásmechanizmus:

Előidézi a rákos sejteknél a programozott sejthalált, gátolja a beteg sejtek ereződését, csökkenti a daganatsejtek osztódási képességét.
Fokozza a vizsgált sejtvonal (A549) sugárérzékenységét, tehát kemoterápia és sugárkezelés esetén is javasolt!
Az artemisinin szelektív daganatellenes hatása azon alapul, hogy akkor fejti ki sejtpusztító hatását, ha a sejtben a vas koncentrációja magas.

A normál sejtekkel ellentétben a daganatsejtek jó része könnyen vesz fel vasat, és ezért az egészséges sejtekre nem toxikus artemisinin a daganatsejteket magasabb vastartalmuk miatt célzottan elpusztítja.

A flavonoidok élettani hatásáról fontos tudni, hogy főként az emésztő- és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel. Semlegesíti a szabadgyököket, azaz antioxidáns hatásúak, csökkentik az érelmeszesedést (arteriosclerosis) veszélyét. Gátolják a trombózisképződést, fokozzák az érfalak rugalmasságát. Kormoszóma elváltozást (mutagenezis) és a rosszindulatú daganatok kialakulásnak folyamatát (karciogenézis) befolyásoló hatásuk van.

Csökkentik a LDL ("rossz" koleszterin) és vérzsír (serum tridlycerid) szintet. Májvédő és fényvédő hatással rendelkeznek. Gyulladáscsökkentők, a cukorbetegség (diabetes mellitus) hosszú távú szövődményeinek kialakulását előzik meg, továbbá antivirális, antibakteriális hatással rendelkeznek.

Mellékhatásoktól mentes!

55 féle rákos sejten tesztelték

Ennek a csodálatos gyógynövénynek hatását 55 féle rákos sejten megvizsgálták. Megállapítást nyert, hogy a leghatásosabb leukémia, vastagbélrák esetén, hatásos melanoma, mellrák, prosztatarák, agyi daganatok és veserák esetén. Azt is megállapították, hogy hatása megegyezik az eddig használt kemoterápiák hatásával a rákos sejtek pusztítását illetően, de azok mellékhatása nélkül. (Efferth et al, Anti-Malaria Drug is Also active against cancer, Int’l Journal of Oncology, 18;767-773,2001.)

Speciális gyógyászati célra szánt tápszer! 

A speciális gyógyászati célra szánt tápszer olyan különleges táplálkozási igényt kielégítő élelmiszer, amely olyan betegek kizárólagos vagy részleges táplálására szolgál, akiknél a természetes eredetű tápanyagok vagy azok metabolitjainak felvétele, emésztése felszívódása, feldolgozása vagy kiválasztása korlátozott, csökkent, vagy zavart, valamint más orvosilag meghatározott tápanyagszükséglet áll fenn, és ez nem biztosítható a hagyományos étrend megváltoztatásával, más különleges táplálkozási igényt kielégítő élelmiszerrel vagy e kettő kombinációjával. A speciális gyógyászati célra szánt tápszer gyártói felhasználási előírással összhangban lévő használatának biztonságosnak, előnyösnek és hatásosnak kell lennie azon személyek különleges táplálkozási igényének kielégítésében, akiknek szánták, és ezt általánosan elfogadott tudományos adatokkal kell igazolni. 


Fontos figyelmeztetés: A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható! 
- A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható! 
- Javasolt napi adagnál ne fogyasszon többet! 
- Gyermek elől gondosan elzárandó! 
- Ügyeljen arra, hogy a készítmény fogyasztás mellett is változatos, kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot folytasson, mert a termék fogyasztása ezeket nem helyettesíti. 

Tárolás: szobahőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva.

Az egynyári üröm

Az Artemisinin az egynyári üröm (artemisia annua) jól ismert kivonata.

A sejtbiológia akkor figyelt fel rá igazán, amikor kiderült hogy apoptózist (sejtelhalás, sejthalál) képes indukálni a daganatos sejtekben, így csökkentve a rákos sejtek mennyiségét a szervezetben. BŐVEBBEN>>


 
Szakorvosi leírások: http://medpublics.com/hu

Az Artemisinin hatásmechanizmusa

Artemisin két oxigén atommal rendelkezik, amely a szabad vas atommal lép reakcióba, ezáltal szabad oxigén gyököket képez.

Az Artemisinin az egynyári üröm (artemisia annua) jól ismert kivonata.

Ez a mechanizmus azonos módon működik úgy a malaria plasmodium valamint a rákos sejtek esetében, amelyek sok vasat kötnek le, mert ez szükséges az osztódáshoz és szaporodásukhoz.

Nem sérülhet a vörösvértestekben található vas, mert az a hemcsoporttal létesít kötést. A rák összes formája esetében vizsgálták és malária esetében mint választható kezelés !!!

A rákos sejtek nagyon kis mennyiségű antioxidáns enzimet tartalmaznak, mert az energiatermelési mechanizmusuk anaerob (nem lélegzik). 
Így: szuperoxid, kataláz, glutation-peroxidáz szinte teljes mértékben hiányoznak.

Ez azt eredményezi, hogy az oxigén szabad gyököket (és különösen a hidrogén-peroxidot), amelyek a vasnak az artemisinin-hez való kötéséből származnak, nem lehet semlegesíteni.
Ennek eredményeképp létrejövő oxidatív stressz a rákos sejtek elpusztítását eredményezi.

A szakértők meglepétese: 
Amikor ezt a vassal egy kezelésben de nem egyidejűleg beadták, a kutatók felfedezték, hogy 16 óra leforgása alatta rákos sejtek 98%-a elpusztult!

Tudta azt hogy...Úgy tűnik, hogy a kulcsfontosságú pont az, hogy a vassal együtt kell alkalmazni, mert amikor az artemisinin-t csak egyedül alkalmazták, akkor csak 28%-al csökkent a rákos sejtek száma.

Tehát amikor a tanulmányban résztvevő pácienseknek vas kiegészítőt adtak (amely legtöbbször a rákos sejtekben gyűl fel), akkor az artemisin ténylegesen képes volt megcélozni a "rossz" sejteket és a "jó" sejtek biztonságban maradtak.

Kezdeti tanulmányok
1995-ben Narendra Sing és Herny Lai közzétették a „Levelek a rákról" tanulmányukat, amelyben bemutatták az a rosszindulatú sejtek elleni aktivitását az artemisinin-nek. 
2001-ben ők ketten publikálják a legkiterjettebb in vitro kutatásukat az artemisinin-ről és a rákról a "Journal of life science"-ben, amelyben kimutatják a mellrákos sejtek 75%-os apoptózisát 8 órán belül és 100%-os apoptózist 24 órán belül (Washingtoni Egyetem)

Korábbi tanulmányok
2011-ben körülbelül 10 évvel az után, hogy az FDI elrendeli a kezdeti kutatások felfüggesztését, mert nem tartják azokat kielégítőnek, a rák patológiájának három aktív komponense:
artesunate, artemisinin, artemether visszakerülnek a kutatásba és jelentős eredményeket érnek el.

Artesunate
Az artesunat még aktívabb volt, mint a hagyományos rákellenes szerek ellenálló leukémiák esetében. Az in vitro kísérletekben viszont mivel vízben oldódó, ezért nagyon hamar távozik a beteg szövetekből, ezért nagyon alacsony hatékonysága van in vivo.

 Érdemes tudni:

Artemeter-nek akkor van a legnagyobb toxikus megnyilvánulása, amikor nagy dózisokban adagolják, mivel benne marad a szervezetben és ezáltal nehéz hosszabb ideig adagolni.
Az artemisinin marad továbbra is a legbiztonságosabb hatóanyag.

Maximális hatékonysága van vastagbélrák és a leukémia ellen (kivéve T-limfocitás leukémia), és jó hatással van a következők ellen:

 • emlőrák 
 • prosztatarák
 • melanóma 
 • veserák 
 • agydaganatok 
 • tüdőrák
 • petefészekrák

 Hatékonysága bebizonyosodott több mint 55 rosszindulatú sejtvonalon az USA béli Nemzeti Rákkutató Intézetnél a rosszindulatú sejtek ellenit terápiák fejlesztési programja keretében.

A különböző formájú szarkómák esetében észlelték, hogy kevésbé hatékony a tumor növekedésének lassításában, a regresszió megállapítása nélkül.

Toxicitás és adagolás
Azon betegségek esetében, amikor a kezeléshez nagy dózisra van szükség kevesebb mint 7 napig, a biztonságos dózisok a 70 és 90 mg/kg testtömeg értékek között változnak.
Amikor egyetlen dózist kell beadagolni, akkor egy körülbelül 70 kg-os felnőtt esetében a biztonságos mennyiség 20 gramm.
Ez a típusu adagolás a malária és a bélparaziták ellen jellemző.

Amikor artemisinin-t használunk közép és hosszú távú kezelésre (mellékhatások nélkül) akkor az egyes dózisok mértéke lecsökken 10-25 mg/kg testtömegre.
Adott esetben lehet nagyobb dózist alkalmazni maximum napig, majd lecsökkenteni az egyes adagokat hosszú távon. 
Újabb vizsgálatok szerint körülbelül 1 gr artemisinin elég a legtöbb rák típus kezelésére.

Adagolási eljárások
A felszívódását a következő élelmiszerek segítik elő:

 • lenmag és len csíra
 • lecitin
 • búzacsíra 
 • Csukamájolaj

Kerülje az egyidejű adagolását a következőknek
A vaspótló (artemizinint semlegesíti a gyomorban).
A zsírban oldódó antioxidánsok (E-vitamin, A vitamin, kurkuma, stb.), mivel csökkentik az antioxidáns stresszt és ezáltal semlegesíti a artemizinin hatását.
A sugárkezelés során és még 20 nappal az után nem lehet alkalmazni az artemisinint, mivel ez az eljárás eloszlatja a vasat a szervezetben.

Az optimális adagolási időszak.
Lefekvés előtt.
A maximális koncentrációt 40 perc alatt éri el.
A rosszindulatú sejtek osztódása maximális, amikor a beteg alszik.

A bélből történő felszívódás esetében ellenállás jelenik meg a hosszú távú adagolás során, ezért ennek az ellenállásnak a csökkentése érdekében 5 napos adagolási periódust ajánlanak 3 nap szünettel.

A gyártó által kiadott ismertető füzet, mely tudományos kutatások leírását tartalmazza, innen letölthető>>

A kategória további termékei:

Ajánlott termékek:

Ez is érdekelheti:


Oldalainkon olvasható szakcikk (ek) nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. A jogszabályok szerint: a termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez! 

Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Gyártók

Webáruház értékelés

biopatikawebaruhaz.hu

5

Nagyon tetszik, hogy szinte minden organikus, vagy szerves, és vannak vegán termékek is.

Gál Kata
2230

Az elmúlt években számos alkalommal vásároltam a Biopatika Webáruházból, és minden egyes rendelésem során csak újabb okokat találok arra, hogy miér...

Péter
Tata

Végre egy webáruház, ahol fel van tüntetve, hogy milyen hatóanyagokból, MENNYI van a termékekbe! A Cirkulin kapszulától 2 hónap alatt, orvosilag ig...

Balogh Erzsébet, Tünde
Budapest

Gyors és pontos szállítás, ráadásul telefonon is jelzi az ügyfélszolgálat, hogy pontosan mikor jön a csomag!

Balogh Erzsébet, Tünde
Budapest

Anyu 87 éves kb 25 éve szedi, teljesen tiszta az agya, értelmes a mai napig is. Ajánlom mindenkinek!

Noémi Pulveri

Mivel naponta kevés gyümölcsöt, zöldségeket fogyasztunk kiváló tápanyagforrás!

Noémi Pulveri

EZ EGYSZERŰEN TÖKÉLETES! Az egészség érdekében mindenkinek ajánlom!

Noémi Pulveri

Kiváló termék, mindenkinek ajánlani tudom

Noémi Pulveri
Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.