Kereső
Kifejezés: 

Keresés

RENDELÉSI, SZÁLLÍTÁSI INFO

NYITVATARTÁS (rendelések teljesítése):

Hétfőtől péntekig, 9-17 óráig.

OLVASSA EL ÚTMUTATÓNKAT!

LinkBank

LinkBank

KÁRTYÁS FIZETÉS 1 PERC ALATT!
LETÖLTHETŐ TELJES ÁRLISTA
AMINO GLUTAMIN - FLAVIN7

AMINO GLUTAMIN - FLAVIN7

Cikkszám: 9506/2011
Kiszerelés: 250 db

MEMÓRIA JAVÍTÓ, DE PRESSZIÓ ELLENI, TANULÁST SERKENTŐ  KAPSZULA

Serkenti az agyat. Nagy mennyiségû ammóniát képes megkötni, ami gátolja az agymûködést. Elõsegíti a szellemi képesség fejlõdését, javítja a megfigyelõ képességet, csökkenti a szellemi kimerültséget.
Segíthet az alkoholizmus leküzdésében is. Gyorsítja a fekélyek gyógyulását, enyhíti a fáradságot, csökkenti a depressziót. Segíthet impotenciás zavaroknál.
Gyorsítja a sebgyógyulást, erõsíti az immunrendszert és gátolja olyan kezelések mellékhatásainak kialakulását, mint például a kemoterápia. Sebészeti beavatkozások, trauma és rákbetegek gyógyulását is segíti.

12 850 Ft
(51 Ft / db)
A választott opciók feláraival növelt ár!
A kiszállítás időpontjáról telefonon értesítjük!

Bővebben:

Amino Glutamin kapszula 250db
Cikkszam: 497

Összetevők: L-glutamin, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány; feketeribizli mag-héj szárítmány; pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány; almahéj szárítmány), zselatin.

Felhasználási javaslat: 1 kapszula / nap, valamint igény és szükség szerint max. 2 kapszula / nap.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Hatóanyag napi adagban
1 kapszula2 kapszula
L-glutamin300 mg600 mg
Összes polifenol6,6 mg13,2 mg
Ebből: flavonoid4,6 mg9,2 mg
Resveratrol0,003 mg0,006 mg


SZAKIRODALOM:
SZAKCIKK a fenti termék hatóanyagairól és azok általános alkalmazásáról:

AMINO GLUTAMIN MEMÓRIA JAVÍTÓ, DEPRESSZIÓ ELLENES, TANULÁST ÉS MEMÓRIÁT SERKENTŐ  KAPSZULA

AMINO GLUTAMIN MEMÓRIA JAVÍTÓ, DE PRESSZIÓ ELLENI, TANULÁST SERKENTŐ KAPSZULA - FLAVIN7

Az L-glutamin, mely gyakorlatilag minden amino "anyjának" tekinthetõ, joggal lett a legnépszerûbb amino a közelmúltban. Segít fenntartani a sejtek sejtmembránon belüli vízellátását, azaz a sejttérfogatot növeli (cellvolumizáció).
Az L-glutamin nem esszenciális aminosav hanem csak "feltételesen" esszenciális, ami azt jelenti, hogy bár képesek vagyunk elõállítani megnövekedett igény esetén szükség van a kívülrõl történõ pótlásra.

Megtalálható a csontszövetben, tüdõben, májban, agyban és a gyomorszövetben. A legtöbb L-glutamint a csontszövet tárolja, a test tartalékainak mintegy 60%-át.

Serkenti az agyat. Nagy mennyiségû ammóniát képes megkötni, ami gátolja az agymûködést. Elõsegíti a szellemi képesség fejlõdését, javítja a megfigyelõ képességet, csökkenti a szellemi kimerültséget.

Segíthet az alkoholizmus leküzdésében is.

Gyorsítja a fekélyek gyógyulását, enyhíti a fáradságot, csökkenti a depressziót.

Segíthet impotenciás zavaroknál.

Gyorsítja a sebgyógyulást, erõsíti az immunrendszert és gátolja olyan kezelések mellékhatásainak kialakulását, mint például a kemoterápia. Sebészeti beavatkozások, trauma és rákbetegek gyógyulását is segíti.


A vázizomzat sejtjeiben szabadon áramló aminosavak 60%-a glutaminból áll, tehát a 18-féle aminosavból csak
ez az egy alkotja az izomszövet 60%-át! Bizonyos esetekben, amikor a test kemény fizikai munkát végez, a tartalékok kiürülhetnek.

Az L-glutamin szint akár 50%-kal csökkenhet. Ilyen esetekben van szükség a táplálék-kiegészítõ formájában elfogyasztott L-glutaminra.

Az izomszövet glutamin koncentrációját sok minden befolyásolja. A sérülések, stressz, éhezés, mind hatással vannak rá. Ezért a glutamint alkalomadtán esszenciálisnak bélyegezték.

Ez is érdekelheti:


Oldalainkon olvasható szakcikk (ek) nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. A jogszabályok szerint: a termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez! 

Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Gyártók
Utoljára megtekintett

Webáruház értékelés

biopatikawebaruhaz.hu

Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.