Kereső
Kifejezés: 

Keresés

RENDELÉSI, SZÁLLÍTÁSI INFO

NYITVATARTÁS (rendelések teljesítése):

Hétfőtől péntekig, 9-17 óráig.

OLVASSA EL ÚTMUTATÓNKAT!

LinkBank

LinkBank

KÁRTYÁS FIZETÉS 1 PERC ALATT!
LETÖLTHETŐ TELJES ÁRLISTA
Myco Crystal Bokrosgomba kapszula 250db

Myco Crystal Bokrosgomba kapszula 250db

Cikkszám: 2836834
Kiszerelés: 250 db

Vírusfertőzésnél, Immunrendszer-erősítő, cukorbetegség ellen, fehérvérsejtszám emelése (ezáltal a kemoterápia jobb tűrése) áttétel képzés gátlása, daganatos sejtek direkt elpusztítása.

21 980 Ft
(88 Ft / db)
A választott opciók feláraival növelt ár!
A kiszállítás időpontjáról telefonon értesítjük!

Bővebben:

Maitake - bokrosgomba  - gyógygomba:

Felhasználási javaslat:
3X1 kapszula/nap.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Hatóanyag napi adagban:

1 kapszula

3 kapszula

Bokrosgomba
(Grifola frondosa) őrlemény

272 mg

816 mg

Össz polifenol:
Ebből: - flavonoid
Ebből: - resveratrol

2,27 mg
1,59 mg
0,001 mg

6,81 mg
4,77 mg
0,0033 mg

 


SZAKCIKK:

A BOKROSGOMBA - Maitake -  lehetséges hatásai:

Számos klinikai kísérletben kimutatták jótékony hatásukat rákbetegeknél.

A Bokrosgomba Japánba terem, hatóanyaga a lentinan, amely serkenti a szervezet immunrendszerét.

A gomba eredetű poliszacharidok- A poliszacharidok a szénhidrátok csoportjába tartozó molekulák. A legjelentősebb gyógyhatású poliszacharidok gomba eredetűek.

Különleges, ritka gyógygombák tartalmaznak olyan poliszacharidokat, amelyek képesek, többek között, az immunrendszer aktiválásán keresztül rákellenes hatást kifejteni.

Számos klinikai kísérletben kimutatták jótékony hatásukat rákbetegeknél.

Grifola frondosa (Bokrosgomba) gyógygomba további hatásai:

Grifola frondosa (Bokrosgomba) gyógygomba további hatásai:

A legtöbb klinikai kutatást Japánban végezték el vele, ahol az egyik kutatócsoport kezdetben a D-frakciót együtt használta a spóratermelő gombatest őrleményével, majd áttértek a bioaktívabb MD-frakcióra, majd ismét kiegészítették azt a gombatest porával. 

Rákos megbetegedések
Nanba H 1997-es beszámolójában közzétette, hogy kemoterápiás szerek mellett adagolt a G. frondosa termőtest őrleménye számos előrehaladott állapotban (III-IV. stádiumban) lévő rákbetegnél 12-28% -kal megnövelte a kemoterápia hatásfokát. A dolgozat további pozitív eredményről is beszámolt a G. frondosa kivonatának (D-frakció) és a Mitomycin C kemoterápiás szer kombinált adagolása mellett, amelyet állati tumoroknál figyeltek meg. A japán vizsgálat ez által igazolta a bokrosgomba tumorgátló hatását. 

További vizsgálatok megerősítették, hogy az alkalmazott kombinációs terápia enyhítette a kemoterápia mellékhatásait, beleértve az étvágytalanságot, a hányást, hányingert, a hajhullást és a leukopeniát. Hasonlóan, mint amikor a G. frondosa  D-frakcióját a C-vitaminnal együtt adagolták.

Egy későbbi írásában Nanba H és munkatársai lenyűgöző eredményeket észleltek az MD-frakció és a G. frondosa termőtest porának alkalmazása során, miszerint az emlődaganatban szenvedők 68%-ánál, a tüdőrákosok 63 %-ánál és a májdaganatosok 58%-ánál következett be lényeges állapotjavulás: csökkentek a kemoterápia mellékhatásai és javultak a laboreredményeik (IL-2 és a CD4+ növekedett).

Cukorbetegség
Különböző cukorbetegséget modellező állatkísérleteknél kimutatták a G. frondosa előnyeit, azonban csak igen nagy dózisban (1g/nap) alkalmazva volt hatásos az egerek genetikus cukorbetegségénél alfa-glükán (150-450mg / kg) együttadás esetében.
Klinikai vizsgálatok során megfigyelték a G. frondosa poliszacharid kivonatának (a dózis nem egyértelmű) vércukorszintre gyakorolt hatását, majd megállapították, hogy 4 páciens esetében 30% -al csökkentette a vércukorszintet. Ezek után a kivonatot kiegészítették a G. frondosa béta-glükánjával (150mg/nap), itt már 20 fő II-es típusú cukorbeteg vércukorszintjénél tapasztaltak látványos javulást.

Az utóbbi években egyre világosabbá vált, hogy az egyes gyógyhatású gombák rákellenes hatásuk nem csak az immunrendszer modulálásával érik el, hanem az inzulin érzékenység növelésével is hozzájárulnak a kedvező eredményekhez. Természetesen azoknál is, akik nem cukorbetegek. Ugyanis az inzulin érzékenység csökkenése elősegíti számos ráktípus kialakulását és a már megbetegedetteknél csökkentheti a túlélési esélyeket (pl. emlő, máj, prosztata, hasnyálmirigy, vastagbélrák).

Bokrosgomba kapszula vásárlás

Koleszterin szint
A G. frondosa-val kiegészített állattakarmány 5-20%-al csökkentette az állatok koleszterin szintjét, míg ezt az eredményt más gombafélék hozzáadása esetén nem tapasztalták.

Magas vérnyomás
Számos állatkísérlet igazolja, hogy a G. frondosa tartalmú takarmány (ált. 5% tartalom) gyors, de nem tartós vérnyomáscsökkenéshez vezet.

Csontritkulás
A Grifola frondosa, valószínűleg az ergosterin és a proteoglikán tartalmának köszönhetően hozzájárul a csontritkulás (osteoporosis) megelőzéséhez.

Különböző területeken kifejtett gyógyítható hatásait az 1980-as években ismerték fel, ekkor mutatták ki azt is, hogy a Grifola frondosa bizonyos részei anti-tumor, vércukor csökkentő, májerősítő és immunrendszer támogató tulajdonságokkal rendelkeznek.

A bokrosgomba rendkívül hatékonynak bizonyult emlő- és tüdődaganat kiegészítő terápiájában. In vivo egérkísérletekben kimutatták, hogy az un. D-Fractiója képes a falósejteket aktiválni és ezen keresztül tumorellenes hatást kifejteni. Szintén in vivo egérkísérletekben kimutatták, hogy a gomba D-töredéke képes a természetes ölősejtek aktiválása útján direkt tumorellenes hatást kifejteni és ugyanezen okból kifolyólag az áttétek növekedését csökkenteni.

Kutatások alapján igazolták:
– Anti-tumor hatását.
– Vérnyomás csökkentő hatását.
– Vércukor csökkentő hatását.
– Májerősítő hatását.
– Immunrendszer támogató hatását.

Forrás: Max-Immun Rák- és Immunkutató Kft.

A Bokrosgomba kivonat elpusztítja a rákos sejteket

A maitake egyedi és különleges molekuláris összetételével igen hatásos tumorellenes gyógygomba. Jelentős mértékben serkenti az immunsejteket. A termőtestéből kivont hatóanyagok különösen máj-, tüdő-, prosztata- és mellrák esetén bizonyultak eredményesnek. Ez a gyógygomba speciális béta-glukán-tartalmával képes a természetes falósejteket, a fehérvérsejteket aktiválni, amelyek elpusztítják a rákos sejteket, illetve csökkentik az áttéteket. A bokrosgomba hatóanyagai a kemoterápia kiegészítő kezeléseként sikeresen mérséklik, vagy akár meg is szüntetik a kellemetlen mellékhatásokat, és jobb általános közérzetet biztosítanak a betegek számára.

A tüdőrák megelőzhető!

A tüdőrák okozta halálozások száma hazánkban igen kimagasló a világ többi országához képest. A betegség korai stádiumában a túlélési esély akár 70%-ra is nőhetne, de még a speciális szűrővizsgálatok sem hoztak hatékony betegség-felismerési statisztikát. A megelőzés a leghatékonyabb eszköz a tüdőrák tekintetében, ezért a bokrosgomba kivonata az utóbbi években nagymértékben felértékelődött. A gyógygombában található összetett szénhidrátok, poliszacharidok extra módon erősítik az immunrendszert, védelmet nyújtanak a különböző gyulladásokkal szemben, elpusztítják a baktériumokat, vírusokat, parazitákat. Felismerik a károsodást szenvedett sejteket, és beindítják a szervezet öngyógyító folyamatait.

A bokrosgomba – maitake kivonatáról klinikai kísérletekben azt is kimutatták, hogy még az előrehaladott tüdőrákban szenvedőknél is képes csökkenteni a tumor nagyságát, tömegét, és ezzel egyidejűleg javít a betegek általános állapotán, közérzetén, jelentős életminőség-javulást eredményezhetnek a hosszú távú túlélőknél is.

Mellrák elleni küzdelem

A gyógygombák nemcsak a sugár- és kemoterápia káros mellékhatásait képesek csökkenteni, de az immunrendszer megerősítése mellett jelentős mellrák-ellenes hatást is kifejtenek.

A mellrák a nőket sújtó leggyakoribb daganattípus, ezért a megelőzésnél nagyon fontos a rizikófaktorok megismerése, mert ezek csökkentése nagyban hozzájárul a betegség elkerüléséhez, sőt a meglévő betegség leküzdéséhez is. Az egyik legnagyobb rizikófaktor a túlsúly, amely lényegesen megnöveli az emlődaganatok kialakulásának valószínűségét, a már megbetegedett nőknél pedig nagymértékben csökkenti a túlélési esélyeket és az áttétek képződését. A magas inzulinszint még cukorbetegség nélkül is elősegítheti a távoli áttétképződések kialakulását, csökkentheti az emlődaganatban szenvedők túlélési esélyeit.

A maitake gombából több olyan bioaktív vegyületet is kivontak, amelyeknek fontos szerepe lehet a mellrák elleni küzdelemben. Poliszacharidjai a sejtek inzulintermelésének fokozásával és a vércukorszint csökkentésével megelőzhetik a magas inzulinszint kialakulását, miközben a gomba jelentős rosttartalmával gondoskodik az étvágycsökkentésről és a gyors emésztésről, zsírégetésről. Ezzel a túlsúly és a magas inzulinszint rizikójának kiküszöbölésében is segítséget nyújthat.

A gyógygomba úgynevezett D-frakciója képes csökkenteni a ráksejtek életképességét, lentinantartalma pedig akár vissza is fordíthatja a rákos sejtek szaporodását, lelassítja és megállítja a tumorok növekedését.

Védelem a májzsugorodás és a májrák ellen

A maitake gomba fogyasztása megvédheti a májat mind a hiányos táplálkozás káros következményeitől, mind a túlzott alkohol-, illetve gyógyszerfogyasztás romboló hatása ellen, és megakadályozza a különféle méreganyagok felszívódását. A gomba az immunrendszer megerősítésével a máj méregtelenítő munkáját segíti, elpusztítja a károsodott sejteket, serkenti az egészséges sejtek növekedését, fejlődését. Kiemelkedő szerepe van a májzsugor és a májrák megelőzésében.

Hogyan befolyásolja a maitake a vércukorszintet?

A bokrosgomba rendszeres fogyasztása fokozza a szervezet inzulintermelését, ezzel egyidejűleg csökkenti a vércukorszintet. A diabéteszben szenvedő betegek számára ezért különösen fontos, természetes kiegészítő lehet a szövődmények megelőzésére, és a diabétesz stádiumától függően a betegség súlyosbodásának megakadályozására, az aktuális állapot stabilizálására, javítására. A speciális diéta mellett a testsúlycsökkentést is segíti azzal, hogy csökkenti az étvágyat, gátolja a zsírok felszívódását, lerakódását, miközben ellátja a szervezetet a megfelelő tápanyagokkal, nyomelemekkel. A vércukorszint szabályozása mellett a magas vérnyomást és a koleszterinszintet is normalizálja, csökkenti a káros LDL-koleszterin szintjét, miközben a hasznos HDL-koleszterinét a megfelelő értéken tartja.

Csontritkulás megelőzésére, kezelésére

A bokrosgomba magas ergoszterintartalmának köszönhetően jelentősen hozzájárulhat a csontritkulás megelőzéséhez. Az ergoszterin a D-vitamin előanyaga, tiszta, növényi eredetű vegyület. Napfény hatására alakul át D-vitaminná, amely elősegíti a kalcium felszívódását, ezért az ergoszterin folyamatos adagolása egész évben biztosíthatja a megfelelő, egészséges csontépítést. A bokrosgomba oszteoporózis, vagyis csonttömeg-vesztés elleni hatása kimagasló, nemcsak megelőzheti a csontritkulást, de a már kialakult betegség kezelésében is fontos szerepet játszik.

A bokrosgomba kivonatának rendszeres fogyasztása segíti a fertőzések, vírusok leküzdését, a bélrendszer épségét, az emésztőrendszer megfelelő működését, és a mérgező anyagok természetes úton való eltávolítását a szervezetből. A betegségek megelőzésében és a gyógyulásban is fantasztikus hatással bír!  Minden korosztály számára biztonságos és mellékhatások nélküli immunrendszer-erősítő, tökéletes a napi szükséges vitamin-, ásványianyag- és nyomelem-mennyiség biztosítására.

Grifola frondosa (Bokrosgomba) gyógygomba további hatásai:

A kategória további termékei:

Ajánlott termékek:


Oldalainkon olvasható szakcikk (ek) nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. A jogszabályok szerint: a termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez! 

Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Gyártók
Utoljára megtekintett

Webáruház értékelés

biopatikawebaruhaz.hu

5

Nagyon tetszik, hogy szinte minden organikus, vagy szerves, és vannak vegán termékek is.

Gál Kata
2230

Az elmúlt években számos alkalommal vásároltam a Biopatika Webáruházból, és minden egyes rendelésem során csak újabb okokat találok arra, hogy miér...

Péter
Tata

Végre egy webáruház, ahol fel van tüntetve, hogy milyen hatóanyagokból, MENNYI van a termékekbe! A Cirkulin kapszulától 2 hónap alatt, orvosilag ig...

Balogh Erzsébet, Tünde
Budapest

Gyors és pontos szállítás, ráadásul telefonon is jelzi az ügyfélszolgálat, hogy pontosan mikor jön a csomag!

Balogh Erzsébet, Tünde
Budapest

Anyu 87 éves kb 25 éve szedi, teljesen tiszta az agya, értelmes a mai napig is. Ajánlom mindenkinek!

Noémi Pulveri

Mivel naponta kevés gyümölcsöt, zöldségeket fogyasztunk kiváló tápanyagforrás!

Noémi Pulveri

EZ EGYSZERŰEN TÖKÉLETES! Az egészség érdekében mindenkinek ajánlom!

Noémi Pulveri

Kiváló termék, mindenkinek ajánlani tudom

Noémi Pulveri
Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.