Kereső
Kifejezés: 

Keresés

RENDELÉSI, SZÁLLÍTÁSI INFO

NYITVATARTÁS (rendelések teljesítése):

Hétfőtől péntekig, 9-17 óráig.

OLVASSA EL ÚTMUTATÓNKAT!

LinkBank

LinkBank

KÁRTYÁS FIZETÉS 1 PERC ALATT!
LETÖLTHETŐ TELJES ÁRLISTA
Olimpiq SXC B 200% Specialized (100db) 100%-al több őssejt! B - őssejtszám növelő komponens

Olimpiq SXC B 200% Specialized (100db) 100%-al több őssejt! B - őssejtszám növelő komponens

Cikkszám: 18808/2017
Kiszerelés: 100 db

100%-al több őssejt! Az Olimpiq SXC B komponense a csontvelői sejttermelésre hat. Ez a komponens felelős azért, hogy az őssejtszám a vérkeringésben megemelkedjen. Össejtszám növelésére, legyengült szervezet védekező- és regenerációs képességének javítására, teljesítményének növelésére.

40 950 Ft
(410 Ft / db)
A választott opciók feláraival növelt ár!
A kiszállítás időpontjáról telefonon értesítjük!

Bővebben:

Felhasználási javaslat:
- 1-2 naponta 1 db B (őssejtszám növelő komponens) kapszula. Igény esetén napi 2x1 B kapszula fogyasztható.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Összetevők:

Olimpiq SXC 200% B:  Ganoderma Lucidum port (pecsétviaszgomba), koenzim Q10-et és Spirulina alga port tartalmazó speciális gyógyászati célra szánt tápszer.

A termékek OÉTI notifikációs száma:
8408/2011, 8409/2011

MI AZ ŐSSEJT?

Az őssejt olyan sejt, amely bármilyen más funkciójú sejtté képes átalakulni. Más néven „mindenre képes” sejteknek is nevezzük őket. A fogantatás után az embrió még ilyen differenciálatlan sejtekből áll.

A fejlődés tizenötödik napjától ezek a sejtek specializálódnak, kialakulnak belőlük például az ideg-, izom-, csont-,bőrsejtek, stb. Marad azonban kis számban pár át nem alakult, még „mindenre képes” sejt.

A felnőtt és embrionális őssejtek nagyon hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, azonban a felnőtt őssejteket nehezebb a csontvelőből izolálni.

Az őssejt képes bármilyen más sejtté átalakulni, így következik be a különböző szervek, szövetek regenerálódása.

Őssejtszaporítás = Olimpiq StemXCell!
- rizikómentes
- természetes alapanyag
- bárki számára elérhető
Minél több az őssejt a szervezetben,annál jobb az egészségi állapotunk.
Az őssejtszám növelésével rávesszük a szervezetünket, hogy saját magát regenerálja.

Az őssejtek nem gyógyítanak!
A szervezet saját maga tudja kijavítani a hibáit.
Az őssejtek az elpusztult sejteket kicserélik, a hibás sejteket kijavítják.

SZAKCIKK:

Az OLIMPIQ SXC B 200% Specialized - FLAVIN7 - hatása, hatóanyag szakértők véleménye szerint

Az Olimpiq StemXCell élettani hatásai

Az Olimpiq StemXCell élettani hatásai

Az Olimpiq StemXCell étrendkiegészitő kapszula az első és egyedülálló természetes felnőtt őssejt szaporító, amelynek rendkívüli tulajdonságai vannak. Elősegíti a csontvelőben levő őssejtek termelését, az őssejteknek a vérből a szövetekbe történő vándorlását, illetve erősíti az immunrendszer különféle funkcióit. Az őssejt szaporító javított változata egy-két órán belül legalább 100 %-kal, vagyis 100%-ról 200-ra megemeli az őssejtszámot.

Az őssejtek felhasználási lehetőségei a szervezet számára multifunkciósak. Azaz bármilyen sejtté szerveződhetnek, átalakulhatnak. Ha több őssejt áll rendelkezésre a véráramban, akkor szervezetünk megújulási folyamati fokozódhatnak, illetve bizonyos szerveink csökkent működőképesége javulhat.

Az őssejt felhasználásával: Nem csak szerveket, hanem egyéb szöveteket sőt csontot is képesek megújítani. A porckorongot alkotó gélszerű anyag is előállítható. Hasnyálmirigyet tíz éve tudnak növeszteni. Javítható a látás. Sikeres máj, szívizom kezelések lehetségesek. Kezelhető a cukorbetegség.

Az Olimpiq StemXCellhez többszáz bevizsgált anyag közül, a föld különböző helyeiről választották ki az összetevőket.

Mivel az őssejteket is - mint minden sejtünket is - a szabadgyökök támadják, ezért a doboz tartalmaz egy Olimpiq Cell nevű készítményt is, amely antioxidánsokat, flavonoidokat tartalmaz, ezzel védve meg az őssejteket.

Olimpiq SXC kutatási eredmények:

Cukorbetegség esetén
A magyar kutatók mesterséges úton károsították a kísérleti állatok hasnyálmirigyében lévó inzulintermelő ún. bétasejteket, majd az egyik csoportot Olimpiq SXC készítménnyel etették a normál táplálékuk mellett. Az \'l-es diagramból jól látható, hogy a kontrollcsoporthoz képest jelentősen javult az inzulintermelés az Olimpiq SXC-t fogyasztó állatok esetén. Valószínűleg a sérült szöveti sejtek helyébe a pluszban termelődött őssejtek épültek be és állították helyre az inzulintermelést.

Az Olimpiq SXC cukorbetegek számára kifejlesztett formája az Olimpiq SXC SL (Sugar Level).

Department of Pharmacology, University of Medicine and Pharmacy Targu Mures, 2. Ophtalmology Clinic, Targu Mures, 3. Department of Pathology, University of Medicine and Pharmacy, Targu Mures, 4. Department of Public Health, University of Pecs, Hungary,5. Crystal lnstitute KFT, Eger, Hungary. Doczi-Keresztesi Z, 1,2, Jung J.3, Kiss 1.4, MezeiT, 3 Szabo L. 5, Ember l. 4

Kutatás tárgya: Annak meghatározása, hogy a hosszú távú sejtstimulátor anyaggal, az Olimpiq SXC SL-lel való kezelés megelőzi-e a hiperglikémiásan gerjesztett recehártya és vese edényrendszer áteresztőképességét, valamint a vér-retina gát leállását (BRB) az alloxánnal kiváltott cukorbetegségben szenvedő patkányoknál.

Módszerek: Hím Whistar patkányokat három csoportba osztottunk. Két csoport kapott egyszeri, hashártyába adott Alloxán (125 mg/kg) injekciót - ez egy hasnyálmirigy bétasejt toxikus anyag; egy másik csoport oldószert vivőanyagot kapott. Az Alloxánnal gerjesztett cukorbeteg patkányok egyik csoportját Olimpiq SXC SL-lel kezelték 4 hétig, míg a kezeletlen és nem cukorbeteg kontrollcsoportot standard laboratóriumi táppal etettük. A vér-retina gátat és a vese edényrendszer áteresztőképességét fluoreszcein izotiocianát átszivárogtatásával mértük, melyet borjú szérum albuminnal jelöltünk (FlTC-BSA).

Eredmények: Az alloxannal való kezelést követő 6 héttel jelentős szöveti fluoreszkálás jelentkezett, vese edényrendszeri szivárgás, valamint BRB összeomlás volt kimutatható a cukorbeteg csoportnál, összehasonlítva a nem cukorbeteg csoporttal. Az Olimpiq SXC SL kezelés jelentősen csökkentette a BRB összeomlást, a szöveti fluoreszkálást, valamint az edényrendszeri átszivárgást, összevetve a nem kezelt csoporttal.

Ezeknek a hatásoknak a mechanizmusa magában foglalhatja az edényrendszeri belhám (endothelium) regenerációját, melyet az őssejt stimuláció vált ki, A vérglükóz értékek fokozatosan csökkentek, anélkül, hogy jelentős különbségek mutatkoztak volna a csoportok között, ennél fogva az inzulinkiválasztó bétasejt regenerációt nem lehetett kimutatni.

Vércukorszintek, az Alloxan-kezeléssel egyidejűleg kezdett folyamatos Olimpiq SXC-t tartalmazó diéta mellett
1,számú diagramm

Következtetés: Az eredmények azt sugallják, hogy az Olimpiq SXC SL hasznos lehet diabéteszes komplikációk kezelése esetén, úgy, mint a vesebaj vagy retina megbetegedés, melyek összefüggésben állnak a megnövekedett edényrendszeri áteresztőképességgel.

Egyéb kutatási eredmények

Betegek kardiovaszkuláris halálozása alacsonyabb

519 angiográfiával megerősítetten koszorúér-betegségben szenvedő betegnél meghatározták a CD34+KDR+ endoteliális progenitor sejtek (EPS) számát. A betegek a szokásos orvosi kezelést kapták, majd 12 hónap múlva a terápia hatékonyságát összevetették a kezelés kezdete előtt mért EPS szinttel. A magasabb keringő EPS koncentrációjú betegek kardiovaszkuIáris halálozása alacsonyabb, eseménymentes túlélése hosszabb volt, ebből a csoportból kevesebb beteget kellett hospitalizálni, ós a revaszkularizáció is gyorsabb volt (mindegyik eredmény statisztikailag szignifikáns), mint a kezdetben alacsonyabb őssejtszámmal rendelkező betegekben, A magasabb keringő EPS koncentrációjú betegek kardiovaszkuláris halálozása alacsonyabb, eseménymentes túlélése hosszabb volt.

Forrás: Circulating endothelial progenitor cells and cardiovascular outcomes. Werner
N, Kosiol S, Schiegl T, Ahlers P, Walenta K, Link A, Böhm M, Nickenig G. N Engl J Med. 2005 Sep 8;353(10):999-1007

176 különböző, fejfájással jelentkező beteget vizsgáltak a tanulmányban, összefüggést keresve egyrészt a keringő endoteliális progenitor sejtek számával, másrészt funkcióképességükkel. A vizsgálat szerint a migrénes betegekben a EPS szám szignifikánsan alacsonyabb volt, illetve az EP sejtek funkcionálisan is eltéréseket mutattak (pl. csökkent migrációs kapacitás).

Forrás: Decreased number and function of endothelial progenilor cells in patients with migraine. Lee ST, Chu K, Jung KH et al. Neurology, 2008 Apr 22;70(17):1510-7.

Erekció és merevedési zavarok
A szerzők 30, túlsúlyos, erektilis diszfunkcióval jelentkező beteget vizsgáltak, illetve hasonlítottak össze ugyanennyi, életkorban és testtömegben megegyező, de merevedési zavarok nélküli, egészséges kontroll személlyel. A merevedési zavaros páciensekben a CD34+KDR+EP sejtek koncentrációja alacsonyabb volt, mint az egészséges kontrollokban. Az EPS szám csökkenése korrelációban volt a merevedési zavar súlyosságával.
Forrás: Circulating CD34+ KDR+ endothelial progenitor cells correlate with erectile function and endothelial function in overweight men. Esposito K, Ciotola M, Maiorino Ml, Giugliano F, Autorino R, De Sio M, Jannini E, Lenli A, Giugliano,D. J Sex Med.2009 Jan;6(1):1 07-14.

45 lélegeztetésre szoruló beteget vizsgáltak
A szerzők akut respiratorikus distresszben szenvedő, mesterséges lélegeztetésre szoruló beteget vizsgáltak (45 egyént), hogy kiderítsék, van-e kapcsolat a betegek őssejt-koncentrációja (endoteliális progenitor sejtek) és a betegség prognózisa között. Az eredmények azt mutatták, hogy az alacsony EPS koncentrációjú betegekben a halálozás duplája volt (61%) azokénak, akiknek az EPS számuk magasabb vo|t (30%-os halálozás). Az összefügg és statisztikailag szignifikánsnak mondható.
Forrás: lncreased circulating endothelial progenitor cells are associated with survival in acute lung injury. Burnham EL,TaylorWR, QuyyumiAA, Rojas M, Brigham KL, Moss M. Am J Respir Crit Care Med, 2005 Oct 1;1 72(7):854-60.

Stroke kontra őssejtszint
A szerzők stroke-os betegekben vizsgálták az EP sejtek számát. Úgy találták, hogy akut stroke-os betegekben az EP sejtszám alacsonyabb volt, mint a krónikus strokeban szenvedőknél, vagy egészséges személyeknél. Alacsonyabb volt továbbá az EP sejtszám azokban a betegekben, akiknél súlyos atherosclerosis voIt -a storke-ot kiváltó ok (összehasonlítva az embólia okozta stroke-okkal).
Forrás: Circulating endothelial progenitorcells as a new marker of endothelial dysfunction or repair in acute stroke. Chu K, Jung KH, Lee ST et al. Stroke. 2008 May;39(5):1441-7.

Hipertónia és az őssejtek
A szerzők 37 refrakter hipertóniában szenvedő beteget, iIletve 30 normotenzív kontroll személyt vizsgáltak, összehasonlítva EPS koncentráció jukat. A refrakter hipertóniában szenvedő betegek EPS száma 56%-kal volt alacsonyabb, mint az egészséges kontroll csoportnál, és ez minden más ismert rizikófaktortól független, önálló összefüggés volt,
Forrás: Endothelial progenitor ceIls are reduced in refractory hypertension. Oliveras A, Soler MJ, Martínez-Estrada OM et al. J Hum Hypertens. 2008 Mar;22(3):1 83-90.

Vese betegek őssejtszintje
A szerzők 50 krónikus vesebeteg vizsgálatával arra a következtetésre jutottak, hogy a krónikus vesebetegség hatására csökken a keringő EP sejtek száma, ami hozzájárul hat a következményesen fokozott szív- és érrendszeri kockázatokhoz. Figyelmeztetnek arra, hogy a dialízis a kóros anyagcseretermékeket eltávolítja, de nem normalizálja a keringő EPS-számot, tehát a dialízis ellenére a szív- érrendszeri kockázat emelkedett marad.
Forrás: Endothelial progenitor cell dysfunction in patients with progressive chronic kidney disease. Krenning G, Dankers PY Drouven JW Am J Physiol Renal Physiol, 2009 Jun;296(6):F1314-22.

Fontos figyelmeztetés: A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható!
- A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható!
- Javasolt napi adagnál ne fogyasszon többet!
- Gyermek elől gondosan elzárandó!
- Ügyeljen arra, hogy a készítmény fogyasztás mellett is változatos, kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot folytasson, mert a termék fogyasztása ezeket nem helyettesíti.

Tárolás: szobahőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva.

Olimpiq SXC B 200% Specialized (100db) 100%-al több őssejt!

Ez is érdekelheti:


Oldalainkon olvasható szakcikk (ek) nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. A jogszabályok szerint: a termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez! 

Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Gyártók
Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.