Kereső
Kifejezés: 

Keresés

RENDELÉSI, SZÁLLÍTÁSI INFO

NYITVATARTÁS (rendelések teljesítése):

Hétfőtől péntekig, 9-17 óráig.

OLVASSA EL ÚTMUTATÓNKAT!

LinkBank

LinkBank

KÁRTYÁS FIZETÉS 1 PERC ALATT!
LETÖLTHETŐ TELJES ÁRLISTA
LIPO Q10 COENZIM 100 mg D3 2000 iu
LIPO Q10 COENZIM 100 mg D3 2000 iu

LIPO Q10 COENZIM 100 mg D3 2000 iu

Cikkszám: 23642/2020
Kiszerelés: 30 db

Liposzómás Q10 koenzim D3-vitaminnal.

-    Erős antioxidáns
-    Serkenti a sejtek regenerálódását
-    Csökkenti az oxidatív stresszt
-    Támogatja a szív-és érrendszer egészségét
-    Gátolja az öregedési folyamatokat

8 590 Ft
(286 Ft / db)
A választott opciók feláraival növelt ár!
A kiszállítás időpontjáról telefonon értesítjük!

Bővebben:

Liposzómás Q10 koenzim D3-vitaminnal.

Összetevők: MCT olaj (frakcionált kókuszolaj), HPMC (hidroxil-propil-metil-cellulóz) kapszulahéj, ubikinon, napraforgó lecitin, D3-vitamin készítmény (frakcionált kókuszolaj, kolekalciferol)


Felhasználási javaslat: napi 1 kapszula bő folyadékbevitellel, fő étkezést követően.
Gyermekek elől elzárva tartandó!
Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Tárolás párától és fénytől védett, száraz, hűvös helyen.Minőséget megőrzi (nap/hónap/év) a tégely oldalán jelzett időpontig.

A liposzómás technológiának köszönhetően a vitaminok jobb biohasznosulással rendelkeznek, mint a hagyományos vitaminok. A Q10 a sejtekben, különösen azok mitokondriumában található anyag, mely fiatal korban megfelelő mennyiségben termelődik a szervezetben, de az életkor előrehaladtával mennyisége jelentős mértékben csökkenni kezd, ezért célszerű pótolni.

A D-vitamin szükséges az immunrendszer megfelelő működéséhez, valamint fontos szerepet játszik a csontozat és fogazat normál szerkezetének kialakításában és megőrzésében. A D-vitamin szükséges a kalcium felszívódásához és a csontba való beépüléséhez, szerepet játszik   a sejtosztódásban.


SZAKCIKK: 

A BIOCOM COENZIM Q10 KAPSZULA HATÓANYAGAINAK LEHETSÉGES HATÁSAI

(Ferenczi László: Egészségkönyv leírása alapján):

AMIT A Q10 - RŐL TUDNI KELL:

Életünk során szervezetünk folyamatosan termeli a Q10 koenzimet, de az életkor előrehaladtával, a 20-as éveink végétől már egyre kevesebb mennyiségben. 21 éves korig szervezetünk napi 500 mg-ot termel. Idősebb korban ezért külső forrásból szükséges pótolni. Szív-, és keringési zavarok esetén már fiatalabb korban is adható. Az életkorral járó Q10-szint csökkenése szívizom-károsodást is okozhat, melyet akár azonnal is visszaszoríthatunk a Q10-tartalmú készítmények szedésével.

A termék erős antioxidáns, és immunerősítő hatással is rendelkezik. A Q10 koenzim a világon mindenütt ismert és bevált étrend-kiegészítő, „szívvédő vitamin”, mellyel ma már emberek milliói győzik le kimerültségüket és pótolják energiahiányukat. Az élet mozgatórugójának is nevezett Q10 koenzim ugyanis nélkülözhetetlen szerepet játszik sejtjeink energiatermelési folyamataiban.
Q10 kiegészítésre tehát mindenkinek elsősorban fokozott fizikai és szellemi igénybevétel esetén, valamint idősebb korban lehet szüksége. Túladagolni nem lehet, a felesleget a szervezet kiüríti. Mellékhatásokkal nem rendelkezik, és szedése nem gyengíti a szervezet azon képességét, hogy saját maga is előállítsa ezt az anyagot, de a kor előrehaladtával egyre kisebb mértékben képes rá!


Leheteséges Hatásai:
•    Impotencia elkerülése
•    Magas és alacsony vérnyomás normalizálása
•    Vérzékenység, ízületi gyulladás kezelése
•    Emésztési zavarok kiküszöbölése
•    Vérszegénység gyógyítása
•    Hipoglikémia kezelése
•    Vitaminok és ásványi anyagok beépülésének segítése

 A Q10 kapszula hatásai:

- Kedvező hatását mutatták ki a szívritmus-zavarok kezelésében, a vérnyomás csökkentésében,

- Jelentősen csökkenti, illetve megelőzi az érelmeszesedést,
- Támogatja a Parkinson-kórnál az izomműködést, és az Alzheimer-kór agyműködés kezelését,
- Csökkenti az AIDS gyógyszerek mellékhatását,
- Véd az UV sugárzás bőröregítő hatása ellen, nem napvédő „eszköz", hanem a bőrsejtjeit védi a szabadgyökök káros hatásaitól,
- Jótékony hatása van a különféle allergiák, az asztma és légúti megbetegedések esetén is,

- Jó eredményeket értek el az öregedés folyamatának lassításában, az elhízás kezelésében, - Candidiasis (a Candida albicans élesztőgombafaj által okozott fertőzés) kezelése,- Sclerosis multiplex (az idegrendszer legkülönbözőbb helyein körülírt gócokban jelentkező, a velőshüvely elvesztésével járó kórfolyamat) kezelése,- Foggyökérbetegségek, fogínysorvadás kezelése,- Cukorbetegség kezelése,- Döntő szerepet játszik a Q10 az immunrendszer hatékony működésében.

A Q10 egy olyan koenzim, ami alapvető a sejt energiatermelésének folyamatában, egyfajta létfontosságú katalizátor, ami egyes biokémiai folyamatokat felgyorsít, vagy valamilyen más irányba terel. Főleg a sejt energiatermelő gyárában, az un. "mitokondriumban" található, itt történik ugyanis a tápanyagok energiává való átalakítása. Energiára van szükség (amit
a Q10 szállít) a sejt légzéséhez, táplálkozásához, szaporodásához, ill. anyagcseréjéhez.

A Q10 csökkenése esetén energiahiány lép fel, ami a sejt működésének zavarát esetleg leállását okozhatja. A QlO-et szervezetünk 20-25 éves koráig maga állítja elő, de e kor után szintje hanyatlani kezd, és kívülről kell bevinni. A normálisnak mondható szint 25%-os csökkenése szív- és érrendszeri betegségek kialakulásához, magas vérnyomáshoz és számos más betegséghez vezethet.


Szedése alkalmas az immunrendszer erősítése, az agyműködés fokozására, védőhatása van a gyomorra és nyombélre.

Lassítja az öregedést és a már meglévő szív-, és érrendszeri panaszokat gyógyítja.

Miért fontosak a koenzimek?

Az emberi test csak akkor működik jól, ha az optimális energia a szervezet rendelkezésére áll. A Q10 a legfontosabb anyag az energiatermeléshez. A Q10 védi szervezetet a szabadgyököktől úgy, hogy a szabadgyökök lekötésével megakadályozza a rákos sejtek elszaporodását. Megfigyelések alapján segít a faló-sejtek aktívabb hatékonyságának kialakulásában, gátolva ezzel a daganat terjedését, ill. áttétek képződését.

Kinek ajánljuk a Q10 kapszulát?

- 40 év felett mindenkinek!

- Pszichés stressz alatt állók számára, mert a stressz megemeli a szabadgyökök intenzitását a szervezetben, és a Q10 ez ellen véd,
- Rendszeres fizikai munkát végzőknek, rendszeresen, intenzíven sportolóknak az energia pótlására,
- Egészségtelen életmódot folytatóknak (dohányzás, alkohol)
- Egészségügyi rizikófaktorokkal élők számára: cukorbetegség, szív és keringési betegség, magas koleszterinszint
- Túlsúllyal küzdőknek illetve túlsúlyra, elhízásra hajlamosak számára (a magyar lakosság 60 %-a túlsúlyos)


Általános leírás a Q10 tartalmú készítményekről


A koenzim Q10, az antioxidáns tartós hiánya rákhoz, reumához, Sclerosis Multiplexhez, fekélyes vakbélgyulladáshoz, Alzheimer-, Chron- és Parkinson-kórhoz, asztmához, impotenciához, másodlagos cukorbetegséghez, allergiához, szívbetegséghez vezethet. Azon készítmény, vegyület mely terminális, előrehaladott idült betegségeknél megemeli a koenzim Q10 és az antioxidánsok vérszintjét, megállíthatja vagy visszafordíthatja a kóros folyamatot.” P.Nurse, T.Hunt, L.Hartwell, Nobel díj 2001.

Mindegyik termék erős antioxidáns és immunerősítő hatással rendelkezik. A Q10 koenzim a világon mindenütt ismert és bevált étrend-kiegészítő, mellyel ma már emberek milliói győzik le kimerültségüket és pótolják energiahiányukat. Az élet mozgatórugójának is nevezett Q10 koenzim ugyanis nélkülözhetetlen szerepet játszik sejtjeink energiatermelési folyamataiban.

A Q10 koenzim egyfajta létfontosságú katalizátor. Egyes biokémiai folyamatokat felgyorsít, komplex összetételénél fogva pedig az egészség, az erő, a fiatalság, a dinamizmus alappillére, sőt gátolja az öregedési folyamatokat. Műtétek után segíti a gyorsabb felépülést, szebb sebgyógyulást eredményez. Folyamatos szedésével a kóros folyamatok rendeződhetnek, de megelőzi és gátolja a tumoros sejtek kialakulását. Védelmet nyújt az un. „civilizációs” betegségekkel szemben. Alkalmazása elsősorban szív- és érrendszeri betegségeknél kimondottan jó hatású. Keringésjavító, részt vesz a fokozott igénybevételnek kitett izmok (szívizom, vázizom) energiaellátásában, fokozza a szív teljesítményét. Számos tanulmány igazolja, hogy a koenzim Q10 alkalmazásával a pangásos szívelégtelenség és szívizom bántalmak esetén is pozitív eredmények érhetők el. Óv a betegségektől, a stressztől, a környezeti ártalmaktól, egészségesen tartja és táplálja testünket. Hatékonyabbá teszi a tápanyag hasznosítást, csökkenti a kolesztrol és a trigliceridek szintjét, közömbösíti a szövetkárosító szabad gyököket

Kutatások feltárták, hogy a Q10 koenzimnek jótékony hatása van a különféle allergiák, az asztma és a légúti megbetegedések esetén is. Ugyancsak alkalmazzák az agyműködé rendellenessége kezelésében, ha ezek az anomáliák skizofréniával és Alzheimer kórral függnek össze. Továbbá jó eredményeket értek el az elhízás, aranyér, Candidiasis, Sclerosis Multplex, foggyökér betegségek, fogínysorvadás és cukorbetegség kezelésében.

Támogatja és aktiválja az immunrendszert. Hatékony a fertőző mikroorganizmusok elleni kezelések és megelőzések során és különösen a kártékony, erős ellenálló képességgel rendelkező baktériumok és vírusok esetén. Ugyanakkor támogatja a jótékony hatású baktériumokat.

Kivédi a szívgyógyszerek, illetve a magas vérnyomás elleni gyógyszerek káros mellékhatásait. A legújabb kutatások alapján a Parkinson kórban szenvedők állapotának javulásában is jelentős hatású.

Életünk során szervezetünk folyamatosan termeli a Q10-et, de az életkor előrehaladtával, a 20-as éveink végétől már egyre kevesebb mennyiségben. Ezért külső forrásból szükséges pótolni. Szív- és keringési zavarok esetén már fiatalabb korban is adható.

A fentiekből adódóan Q10 kiegészítésre mindenkinek, elsősorban fokozott fizikai és szellemi igénybevétel esetén, valamint idősebb korban lehet szüksége.

Túladagolni nem lehet, a felesleget a szervezet kiüríti. Mellékhatásokkal nem rendelkezik. Szedése nem gyengíti a szervezet azon képességét, hogy saját maga is előállítsa ezt az anyagot, de a kor előrehaladtával egyre kisebb mértékben képes!

A Q10 tartalmú antioxidáns készítmények általános szedési javaslata:

Megelőző jelleggel, naponta:

  • 30-40 év között: 50 mg reggel

  • 40-50 év között: 100 mg reggel és délben elosztva

  • 50-60 év között: 150 mg reggel és délben elosztva

  •  60 év felett: 150-300 mg reggel és délben elosztva

 
Terápiás dózis: 150-400 mg

Néhány Q10 tartalmú termék vízoldékony, ezért a kapszulát szétszedve folyadékba keverve is fogyaszthatjuk. A Q10 tartalmú készítményeket érdemes napi utolsó adagként kora délutánig bevenni. Bár kontraindikációja nincs, néhány fogyasztója érzékenyebben reagál, ezért ők kisebb adagot fogyasszanak!

Forrás: Ferenczy László, ETI vizsgával rendelkező természetgyógyász

Ez is érdekelheti:


Oldalainkon olvasható szakcikk (ek) nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. A jogszabályok szerint: a termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez! 

Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Gyártók
Utoljára megtekintett

Webáruház értékelés

biopatikawebaruhaz.hu

Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.