Kereső
Kifejezés: 

Keresés

RENDELÉSI, SZÁLLÍTÁSI INFO

NYITVATARTÁS (rendelések teljesítése):

Hétfőtől péntekig, 9-17 óráig.

OLVASSA EL ÚTMUTATÓNKAT!

LinkBank

LinkBank

KÁRTYÁS FIZETÉS 1 PERC ALATT!
LETÖLTHETŐ TELJES ÁRLISTA
Slim Coffee - Zöld kávé és pörkölt kávé keverék

Slim Coffee - Zöld kávé és pörkölt kávé keverék

Kiszerelés: 210gr

A zöld kávészemek magas klorogénsav tartalma alkalmas testsúlycsökkentő diéták kiegészítésére.
Gátolja a zsírlerakódást.
Folyamatos fogyasztása (napi 2-3 csésze) nem okoz hirtelen változást, hozzájárul a tökéletes fogyáshoz.

4 990 Ft
(24 Ft / )
A választott opciók feláraival növelt ár!
A kiszállítás időpontjáról telefonon értesítjük!

Bővebben:

Slim Cafe zöld kávé vásárlás

A zöld kávé egyik fő összetevője a klorogénsav, melynek zsírégető, éhségérzet csökkentő és antioxidáns hatásai is ismertek. A klorogénsav hatékonyan csökkenti a vércukorszintet, mivel képes csökkenteni a vékonybélben a glükóz felszívódását.

Különleges, valódi zöldkávé és őrölt, pörkölt kávékeverék, amely biztosítja a kávézás kellemes élményét, miközben aktív hatóanyagai révén testsúlycsökkenést eredményez.

- A zöld kávészemek magas klorogénsav tartalma a klinikai megfigyelések alapján alkalmas testsúlycsökkentő diéták kiegészítésére.
- Gátolja a zsírlerakódást.
- Folyamatos fogyasztása (napi 2-3 csésze) nem okoz hirtelen változást, hozzájárul a tökéletes fogyáshoz.

Javasolt fogyasztás:
Napi 1-3 csésze.

Kiszerlés:
- 210 g

Slim Caffe, zöld kévábabból

SLIM COFFE - ZÖLD KÁVÉ HATÁSA, KONTRA PÖRKÖLT KÁVÉ

A kávé feldolgozása:
- A bogyókat kézzel leszüretelik.
- Tisztítás, érlelés.
- Szárítás.
- A gyümölcshús eltávolítása a szemekről.
- További tisztítás.
- Válogatás.
- PÖRKÖLÉS!

Mi a baj a pörköléssel?
A pörkölés jóval 200°C felett történik. Ezen a hőmérsékleten több száz karcinogén, rákkeltő anyag keletkezik! Naponta 15 millió csésze kávét fogyaszt el Magyarország lakossága ez évente 25 millió kg égetett pörkölt anyagot jelent. Ugyanez a probléma a pirítóssal és a karamelizált cukorral.

Zöld kávé - Pörkölés nélkül:

A zöld kávéban található koffein nem ugyanúgy hat, mint a fekete kávéban lévő, az előbbi ugyanis lassabban, de hosszabb időre fejti ki hatását, és a hagyományos eljárással szemben nem pörkölik meg, ezért tartalmazza azokat az anyagokat (polifenolokat) is, amelyek fokozottan támogatják az immunrendszert, védik a sejteket a káros hatásoktól.

Klorogénsav:
A zöld kávé egyik fő összetevője a klorogénsav, melynek zsírégető, éhségérzet csökkentő és antioxidáns hatásai is ismertek. A klorogénsav hatékonyan csökkenti a vércukorszintet, mivel képes csökkenteni a vékonybélben a glükóz felszívódását.

Tanulmányok, kutatások:
- 10,5% testsúlycsökkenés:
Joe Vinson és munkatársai 16 ember bevonásával készítettek tanulmányt Indiában, de korábban hasonló vizsgálatokat folytattak Franciaországban és Japánban. 22-26 év közötti túlsúlyos, illetve elhízott ember vett részt a vizsgálatban. A napi egy-két adag zöld kávét ivó résztvevők testsúlya a követés hat hete alatt átlagosan 10,5%-kal csökkent, míg testzsírjuk mennyisége 16%-kal.

Zsigeri zsírok fogyása:
- 2006-os kutatás:Hiroshi Shimoda, Emi Seki, Michio Aitani.
Egereket tápláltak standard zöld kávébab kivonatot tartalmazó diétával, és ennek fő összetevőivel, nevezetesen koffeinnel és klorogénsavval 14 napig.
A kutatók úgy találták, hogy a zöld kávébab kivonat csökkentette a viscerális, azaz zsigeri zsír mennyiségét és a testtömeget, míg az ételfogyasztás nem változott.

SLIM COFFE FLAVIN7 VÁSÁRLÁS


Kisebb diabétesz kockázat:
- A klorogénsav legyőzi a felesleges cukrot.
A tekintélyes szaklap, a The Lancet 2002-ben tette közzé népesség vizsgálatát, amelyet 17000 emberen végzett. A kutatók azt állapították meg, 50%-kal kisebb diabétesz kockázattal számolhatnak azoknak, akik naponta 7 csésze kávét isznak meg, azokhoz képest, akik csak kettőt.

Más kísérleti eredmények:
- A klorogénsav kedvezően hat a májsejtek működését fokozó gének tevékenységére, és az adiponectin nevű hormon szintjét növeli, ami az inzulinérzékenységet segíti elő, gyulladáscsökkentő, diabétesz-megelőző és anti-atherogenic hatást fejt ki.
- Csökkenti a koleszterinszintet, a trigliceridszintet és a vérnyomást.

Probléma:
Naponta 7 csésze kávét meginni a legtöbb ember számára kivitelezhetetlen.
Ez arra a ösztönözte a kutatókat, hogy derítsék ki, milyen cukorszint csökkentő anyagokat tartalmaz a kávé. A kutatók arra a megállapításra jutottak, hogy a kávé klorogénsav tartalma felelős elsősorban a glukóz csökkentő hatásért.

Lenyűgözően meggyőző adatok:
- Japán kutatók egy csoportja 43%-os vércukorszint esést regisztrált, miután zöldkávébab-kivonatot adtak be egereknek egy kiadós evés után.
- Egy klinikai kísérletben 2011-ben a kutatók 50% klorogénsavat tartalmazó standardizált zöldkávébab-kivonat különböző dózisait adták be 56 személynek. Azután 100 g glukózt adtak nekik egy glukóz-terheléses vizsgálatban.
A kísérletben a vércukorszintek annál nagyobb mértékben estek vissza, minél nagyobb mennyiségű zöldkávébab-kivonat adagot kaptak a kísérleti alanyok, 100 mg-tól egészen 400 mg-ig. A 400 mg-os adagnál 32%-os csökkenés következett be a vércukorszintben - két órával a glukózbevitel után. Ez azt jelenti, hogy ha Önnek az étkezés után veszélyesen magas - 8.9 mmol/l a vércukorszintje, a zöldkávébab kivonat 6 mmol/l-re csökkenti azt.

Erős antioxidáns tulajdonság:
A zöld kávé már jól ismert hatásai mellett, magas polifenol tartalmának köszönhetően, antioxidáns tulajdonsággal is rendelkezik.
A zöld kávé a feketekávéval ellentétben nem pörkölt, égetett formában kerül a fogyasztóhoz, így megőrzi magas polifenol és antioxidáns tartalmát.

A kávé csökkentheti a rákrizikót

Mivel a polifenolokban gazdag kávé védi a sejteket a DNS károsodástól, ez részben megmagyarázza, hogy nagy epidemiológiai kutatások miért társítják a kávét számos rákfajta csökkent rizikójával. A legtöbb kávét fogyasztó nőknek 30%-al kisebb esélye van a méhnyálkahártya rák kialakulására. A mellrák - az amerikai nők második leggyakoribb rákhalálozási oka - is reagál a kávéfogyasztásra. A naponta több mint öt csésze kávét fogyasztó nőknél 57%-al kevesebb ösztrogén-receptor negatív, magas rizikójú mellrák fordult elő.

A férfiak ugyanúgy élvezhetik a zöldkávé rákellenes védőhatását, ugyanis a prosztata rák, ami a második leggyakoribb rákhalálozási ok a férfiaknál, a naponta több mint hat csésze zöldkávé elfogyasztása 18%-al csökkenti a betegség kialakulásának rizikóját, és 60%-al az agresszív és végzetes típusokat. A komoly kávéfogyasztás 57%-al csökkenti a vastagbélrák, illetve az emésztőrendszer egyéb területein kialakult tumorok előfordulását. Már napi egy zöldkávé 42%-os rizikócsökkenést eredményez májrákra, még azoknál az egyéneknél is, akiknél valamilyen extra rizikófaktor van, pl. hepatitis C vírusfertőzöttség, illetve a már kialakult betegség okán történő halálozást 50%-al csökkenti. A több mint napi három kávé 40%-al csökkenti a szájüregi, torok, és nyelőcsőrák kialakulásának rizikóját.

A zöld kávé véd a szív- és érrendszeri betegségek ellen

A kávéról évek óta úgy tartják, hogy megemeli a vérnyomást és a szív- és érrendszeri betegségek rizikóját, de a közelmúltban ez is, mint sok egyéb a kávéval kapcsolatos tévhit megdőlni látszik. A klorogénsav javítja az érbelhártya funkciót, és megnöveli a rendelkezésre álló artérialazító nitrogén-oxid mennyiségét, ami lecsökkenti a koffein által előidézett vérnyomásemelkedést. Egy nagyszabású kombinált vizsgálat eredménye szerint nincs összefüggés a hosszútávú kávéfogyasztás és a vérnyomás emelkedés vagy a szív- és érrendszeri betegségek között. A szív- és érrendszeri betegségek, szívkoszorúér problémák, veszélyes, mozgó vérrögök, és sztrók miatt bekövtkezett halálozás mind jelentősen csökkenthető kávéfogyasztással.

A kávéfogyasztás lecsökkenti a cukorbetegség rizikóját

Ha még nem alakult ki a II-es típusú cukorbetegség, a rizikója 67%-al csökkenthető kávéivással. Minden egyes csésze kávé 7%-os rizikócsökkentést jelent. A kávé, és azon belül a klorogénsav, a már kialakult cukorbetegségnél is segíthet a belekből történő cukorfelszívás gátlásával, és ezáltal a vércukorszint csökkentésével.

Ez is érdekelheti:

Hasonló termékek:


Oldalainkon olvasható szakcikk (ek) nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. A jogszabályok szerint: a termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez! 

Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Gyártók

Webáruház értékelés

biopatikawebaruhaz.hu

Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.