Kereső
Kifejezés: 

Keresés

RENDELÉSI, SZÁLLÍTÁSI INFO

NYITVATARTÁS (rendelések teljesítése):

Hétfőtől péntekig, 9-17 óráig.

OLVASSA EL ÚTMUTATÓNKAT!

LinkBank

LinkBank

KÁRTYÁS FIZETÉS 1 PERC ALATT!
LETÖLTHETŐ TELJES ÁRLISTA
Vénusz Medál TRIOMED

Vénusz Medál TRIOMED

Cikkszám: 2890924
Kiszerelés: 1 db

Kiknek ajánljuk?

Azoknak a hölgyeknek, akiknek gondjaik vannak a nemi életükkel és a termékenységségükkel, javítani szeretnék szexuális átéléseik minőségét.

A női szexuális rendellenességek normalizálása,és a szervezet harmonikus működésének fenntartása
Ajánlott a szakorvos (nőgyógyász, szexológus, endokrinológus) által javasolt terápia melletti alkalmazása.

44 990 Ft
(44 990 Ft / db)
A választott opciók feláraival növelt ár!
A kiszállítás időpontjáról telefonon értesítjük!

Bővebben:

TRIOMED VÉNUSZ - Medál nőknek


A TRIMOED VÉNUSZ - EROS - MEDÁL Fő funkciói:

Ajánlott a szaporodási szervek betegségei megelőzésére és kezelésére, a szexuálishidegség, szexuális aktussal kapcsolatos érzelmi-pszichés zavarok, a nemi szervek betegségeinek kiegészítő kezelésére. A Vénusz Egészség Medál alkalmazása javasolt továbbá a nőgyógyász,szexológus, endkriniógus által előírt kezelés kiegészítése érdekében.
Mikor alkalmazza a Vénusz Egészség Medált?

Kiknek és mikor ajánlott?

 • ha úgy érzed, hogy gondok vannak vagy lehetnek a párkapcsolatoddal, a szexuális életeddel
 • ha úgy érzed, hogy fáradékony vagy, és nincs kedved a szexhez
 • ha úgy érzed, hogy lenne kedved, de nincs tehetséged
 • ha sokat idegeskedsz (felvételik, munkahelyi, családi vagy környezeti nyomás) 
 • ha álmatlanságban szenvedsz vagy fáradtan ébredsz
 • szervezeted karbantartásához


Az adott készülék pozitív hatással van a szervezet általános funkcionális állapotára, más módszerekkel és kezelésekkel együttesen alkalmazható mint általános optimalizáló és korrekciós eszköz az alábbi betegségek megelőzése és kiegészítő kezelése céljából:

 • csökkent nemi vágy,
 • csökkent szaporodási képességek,
 • anorgazmia (orgazmus képtelenség),
 • a nemi szféra gyulladásos megbetegedései,
 • hormonrendszeri megbetegedések esetén, amelyek kihatással vannak a nemi életre (cukorbetegség, hypothalamus működési zavara, nemi mirigyek - gonádok - (működési zavara) krónikus fáradtság szindróma
 • az érzelmi szint alulműködése (örömhiány).

A Venus Egészség Medál - EROTIC MEDÁL:

-       Segíthet a szexuális rendellenességek - a nemi vágy csökkenése, a szexuális aktussal kapcsolatos érzelmi-pszichés problémák – leküzdésében, és a nemi működés regenerációs folyamatainak aktiválásában.

-       Támogathatja a normális hormonrendszeri működést, az adekvát anyagcsere folyamatokat, a nemi működést, és az érzelmi működés stabilitását.

-       Javíthatja a szaporodási képességet.

-       Segíthet leküzdeni az orgazmus képtelenséget.

-       Növelheti a stressz ellenálló képességet, a fizikai erőnlétet, a szervezet önvédelmi energiáit, és a környezeti ártalmak elleni védekezőképességet.

-       Támogathatja a nemi átélések minőségét, és a regenerációs folyamatokat.

-       Csökkentheti a krónikus fáradtságot, és javíthatja a kedély állapotot.

Javaslatok az Vénus Egészség Medál alkalmazásához

VÉNUSZ MEDÁL - Általános hatás

A Venus Egészség Medál alkalmazható napközben mint függő, elhelyezhetjük magunk mellé alvás idején az éjjeliszekrényre vagy a párnánk alá.  Az alkalmazás idejét fokozatosan növeljük 5-10 percről 2 órára, figyelve az érzéseinkre. 

VÉNUSZ MEDÁL - Információs víz alkalmazása

Helyezze a Vénus Egészség Medált egy pohár vízbe 1 percre, majd a vízből fogyasszon pár kortyot. A folyamatot napi 4-6 alkalommal ismételje meg.  A Vénus Egészség Medál tulajdonságaival „felruházott” információs víz pozitív hatással lehet a szervezet információs rendszerének működésére, segíthet visszaállítani annak harmonikus állapotát.  

VÉNUSZ MEDÁL - Biológiailag aktív pontok, zónák.

A bőrfelületen található biológiailag aktív pontokra, zónákra 15-15 percben történő hatásgyakorlás általános harmonizáló, specifikus hatást gyakorol a szervezetre. végezze kúraszerűen, napi 2-3 pontot kezelve, a jobb és bal oldalon elhelyezkedő ponzokat naponta cserélgetve. A felsorolt biológiailag aktív zónák, pontok sorszáma, melyek kezelése ajánlott, megegyeznek a Triomed Társaság által kibocsájtott kezelési javaslatokban található BioTrEM- zónákkal.

A BioTrEM-zónák hosszú évek tapasztalatai során megtalált speciális zónák, melyek a legoptimálisabban reagálnak a szabadalmaztatott BioTrEM-technológiát képviselő milliméteres, valamint infravörös terápiára.

A tudomány mai állása lehetővé tette, hogy olyan tápegységet nem igénylő készülékeket – Medálokat - hozzanak létre, melynek alapját a bioparametrikus sugárzó (biológiailag érzékeny elem) alkotja. Ez egy milliméteres hullámokat generáló tranzisztoros generátor (nemzetközi patent száma EE 05541), melyet vízhatlan burokba helyeztek. A tranzisztoros generátor alapját a szilícium –germániumból álló félvezető (kristály) alkotja, melyre a BioTrEM-technológia segítségével laboratóriumi körülmények közt jeleket (információkat – speciális spektrális mintát) visznek fel.

Hogyan működik a TRIOMED VÉNUSZ MEDÁL - Egészség Medál

TRIOMED VÉNUSZ MEDÁL

TRIOMED EROS - Medál férfiaknak


EROS MEDÁL TRIOMED VÁSÁRLÁS

EROS MEDÁL Fő funkciója:

Kiegészítő eszköz a kopulációs rendellenességek megelőzésére és kezelésére, a nemi vágy csökkenésének, a szexuális aktussal kapcsolatos érzelmi-pszichés rendellenességek kiegészítő kezelésére, a regenerációs folyamatok aktiválását segítő eszköz a nemi szférát érintő betegségek kiegészítő kezelésében. Ajánlott a szakorvos (andrológus, szexológus,) által javasolt terápia melletti alkalmazása.  
Támogatja:

 • A vérkeringést, az immunrendszer munkáját, az anyagcserét, megelőzve ezzel a betegségek kialakulását,
 • támogatja a nemi átélések minőségi javulását,
 • támogatja a regenerációs folyamatokat,
 • támogatja érzelmi szint növekedését, kedélyállapot javulását,
 • támogatja erekciós problémák megszűnését.

 

Hogyan használja a TRIOMED MEDÁLOKAT?

TRIOMED VÁSÁRLÁS

A felsorolt alkalmazási módszerek tapasztalati úton jöttek létre hosszú évek alkalmazása során.

I. Vannak egyszerű módszerek, melyek kényelmesek ugyan, de nem annyira hatékonyak. Ezek közé tartozik a legegyszerűbb, mikor a kiválasztott Medált kizárólag csak a nyakunkban hordjuk napi pár órán át.

II. Mindenkinek ajánlott, szinte minden Medál esetében az aktivált víz, úgynevezett információs víz. Kivételt képez a Siker Medál és a Menedzser Kártya. Az aktiválás – a jel átvitele, átsugárzása a Medálról a vízre – nagyon egyszerű folyamat, hiszen csak annyit kell tennünk, hogy a vízhatlan Medált belelógatjuk pár percre a pohár vizünkbe, majd elfogyasztjuk. Napi több pohár aktivált vizet is elfogyaszthatunk, más-más Medállal feltöltve.

III. Helyezzük a Medált a keringésre: hajlatok, nagy nyirokerek és vérerek zónája, biológiailag aktív zónák (akupunktúrás pontok, reflexzónák, de akár a fájdalom vagy a diszharmonikus érzet vetületére) 10-15 percre napi 4-5 alkalommal. A kúra hossza 10-12 nap akut esetben, 3 hónap krónikus esetben.

IV. Tegyük bele a kádba, míg folyik a víz és hagyjuk benne, míg meg nem fürödtünk. A fürdés ideje a tiszta vízben (legfeljebb sót tegyünk bele) 15-20 perc, csak ezek után alkalmazzunk sampont vagy szappant.

V. Többen számoltak be arról, hogy a Medált éjszakára a párna alá teszi, minek következtében nyugodt, mély alvásban és tartalmas, ötletektől és kreatív gondolatoktól hemzsegő ébredésben lehet része. Ez főleg a Delfin és Alfa Medálokra vonatkozik, valamint a Siker és a Menedzser Kártya az, amivel ki lehet próbálni. Természetesen bármelyik Medál a párna alá tehető éjszakára.

A felsorolt módszerek összevonhatóak, kombinálhatóak.

NÉZZE MEG A TÖBBI TRIOMED MEDÁLUNKAT IDE KLIKKELVE>>

A TRIOMED VITAL nem orvostechnikai eszköz, nem szolgál betegség diagnosztizálására, megfigyelésére, kezel.ésére vagy a betegség tüneteinek enyhítésére, nem alkalmas sérülés vagy fogyatékosság diagnosztizálására, megfigyelésére, kezelésére, tüneteinek enyhítésére vagy kompenzálására, nem szolgál anatómiai felépítés vagy valamely fiziológiai folyamat vizsgálatára, helyettesítésére, illetve pótlására vagy módosítására. A TRIOMED VITAL kizárólag regenerációs, közérzetjavító és holisztikus célokra lett kifejlesztve. A készülékek gyógyító hatással nem rendelkeznek, csak kiegészítő terápiaként alkalmazhatóak az orvosi kezelések mellett.

A kategória további termékei:

Ajánlott termékek:


Oldalainkon olvasható szakcikk (ek) nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. A jogszabályok szerint: a termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez! 

Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Gyártók
Utoljára megtekintett

Webáruház értékelés

biopatikawebaruhaz.hu

5

Nagyon tetszik, hogy szinte minden organikus, vagy szerves, és vannak vegán termékek is.

Gál Kata
2230

Az elmúlt években számos alkalommal vásároltam a Biopatika Webáruházból, és minden egyes rendelésem során csak újabb okokat találok arra, hogy miér...

Péter
Tata

Végre egy webáruház, ahol fel van tüntetve, hogy milyen hatóanyagokból, MENNYI van a termékekbe! A Cirkulin kapszulától 2 hónap alatt, orvosilag ig...

Balogh Erzsébet, Tünde
Budapest

Gyors és pontos szállítás, ráadásul telefonon is jelzi az ügyfélszolgálat, hogy pontosan mikor jön a csomag!

Balogh Erzsébet, Tünde
Budapest

Anyu 87 éves kb 25 éve szedi, teljesen tiszta az agya, értelmes a mai napig is. Ajánlom mindenkinek!

Noémi Pulveri

Mivel naponta kevés gyümölcsöt, zöldségeket fogyasztunk kiváló tápanyagforrás!

Noémi Pulveri

EZ EGYSZERŰEN TÖKÉLETES! Az egészség érdekében mindenkinek ajánlom!

Noémi Pulveri

Kiváló termék, mindenkinek ajánlani tudom

Noémi Pulveri
Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.