Kereső
Kifejezés: 

Keresés

RENDELÉSI, SZÁLLÍTÁSI INFO

NYITVATARTÁS (rendelések teljesítése):

Hétfőtől péntekig, 9-17 óráig.

OLVASSA EL ÚTMUTATÓNKAT!

LinkBank

LinkBank

KÁRTYÁS FIZETÉS 1 PERC ALATT!
LETÖLTHETŐ TELJES ÁRLISTA
AppleFitt almapektin kapszula - karcsúsító
AppleFitt almapektin kapszula - karcsúsító

AppleFitt almapektin kapszula - karcsúsító

Cikkszám: 2024023F
Kiszerelés: 120 db

- fogyás
- koleszterin szint csökkentés
- zsigeri zsírok lebontása
- vércukorszint csökkentése
- bélrendszer tisztítása

13 990 Ft
(117 Ft / db)
A választott opciók feláraival növelt ár!
A kiszállítás időpontjáról telefonon értesítjük!

Bővebben:

Felhasználási javaslat: 2x1 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 3x2 kapszula/nap.

Bő vízzel bevenni!

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.

Tárolás: szoba-hőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva.

Összetevők: urzolsav; U-vitamin; glabridin; klorogénsav; süngomba; cink; króm; almahéj

Egy újabb, nyolc kiváló összetevőt tartalmazó készítmény a zsigeri zsírok csökkentésére, a fogyás elősegítésére.

Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben:

1 kapszula
Rozmaring kivonat
– ebből urzolsav
100 mg
25 mg
Zöld kávé őrlemény100 mg
U-vitamin100 mg
Süngomba (Hericium erinaceus) őrlemény100 mg
Almahéj őrlemény80 mg
Glabridin 40% (Glycyrrhizia glabra extract)3 mg
Cink0,7 mg *NRV 7%
Króm0,007 mg *NRV 17%

*NRV a felnőttek számára ajánlott napi bevitel %-a.

URZOLSAV:

Az almahéj egyik legértékesebb vegyülete az urzolsav amely, a barna zsírszövetet is növeli, ami kiváló kalóriaégető.

A fogyás sikere az urzolsavban rejlik.

Az úgynevezett urzolsav nem volt ismeretlen a kutatók előtt, korábbi egérkísérletek során már alkalmazták.

Ez a sav ugyanis képes arra, hogy megnövelje az izmok mennyiségét, így fontos lehet az izomvesztéssel járó betegségek gyógyításában.

A tudósok megdöbbenve, de örömmel tapasztalták, hogy az urzolsav az izmok mellett a barnazsír-sejtek tömegét is megnövelte - ez viszont korántsem hízást, hanem nagyobb fokú kalóriaégetést jelent.

A barna zsír ugyanis a szervezet egyik leghatékonyabb zsírégető motorja, melynek segítségével könnyen és gyorsan juthatsz energiához, ellentétben az egészségtelen fehér zsírral, ami a belső szerveidre letelepedve egészségügyi problémákhoz vezet, és energiává alakítása is sokkal nehezebb.

U-VITAMIN :

Csökkenti a vérszérum zsír- és koleszterinszintet, gátolja és gyógyítja a gyomorfekélyt és a bél nyálkahártya regenerálódását.

Az U-vitamin (metil-metionin) valójában nem vitamin, hanem egy aminosavszármazék, a metionin aktivált formája, de a régi neve máig fennmaradt.

Vízoldékony vegyület, amelyet a szervezetünk nem képes eltárolni.

Miért van rá szükség?

Elsősorban az ép nyálkahártya fenntartásában játszik fontos szerepet, segít helyreállítani a gyomor- és bélrendszer károsodott nyálkahártyáját, emellett gyulladáscsökkentő hatással bír.

Hiánya kedvez a bőrön megjelenő és az emésztőrendszeri fekélyek kialakulásának, csökken az emésztés hatékonysága, hiányában gyengülhet az immunrendszer.

GLABRIDIN:

Az édesgyökér legfontosabb vegyülete, mely elősegíti a zsigeri zsírok hatékony lebontását.

HOGYAN MŰKÖDIK SZERVEZETÜNKBEN A GLABRIDIN?

A glabridin a zsíranyagcsere lebontó folyamatait erősíti, így a testüregben található zsigeri zsírokat képes elégetni.

A zsigeri zsírok azok az anyagok, melyek testünk belső szervein telepednek meg, és amelyeket szervezetünk leggyorsabban képes elérni, ha energiára van szükségünk.

Ha viszont túlságosan elzsírosodnak belső szerveink, az számos betegség kialakulásának oka lehet, így például a szívbetegségeknek, a magas vérnyomásnak stb.

Viszont ha szervezetünkben csökken a zsigeri zsír mértéke, akkor testünk már zsírraktárokból meríti energiáját: ezek a raktárok pedig éppen a bőr alatt található zsírpárnák.

Jól látjuk tehát, hogy a glabridin nemcsak a testsúlycsökkenésben, a látványos fogyásban segít, hanem egészségesebbek is leszünk ennek a vegyületnek köszönhetően.

KLOROGÉNSAV:

A zöld kávé legismertebb polifenolja, melynek zsírégető, éhségérzet csökkentő és vércukorszint szabályzó hatásai ismertek.

A klorogénsav egy természetes kémiai vegyület, amely legnagyobb koncentrációban a kávéban található meg.

A klorogénsav fontos a bioszintézis szempontjából.

Ez a vegyület antioxidánsként ismert, segít a glükóz lassú felszabadulásában, így a vércukorszintet nem elemi meg olyan hirtelen.

A klorogénsav nagyon fontos az egészséges testsúly elérésében, mivel képes befolyásolni a szervezet energiafelhasználását.

Ezenfelül a klorogénsav támogatja az egészséges testzsírszintet, a szív-és érrendszeri működést, továbbá a normális vércukorszintet.

A klorogénsav gyorsítja az anyagcserét, amely minden fogyni vágyó személy számára fontos, hiszen sok esetben a lassú anyagcsere az oka annak, hogy nehezen indul be a fogyás, még egy hosszan tartó diéta ellenére is.

Ha viszont sikerül az anyagcserére pozitívan hatni és gyorsítani, még változatlan kalóriabevitel mellett is létrejöhet a fogyás.

Az említett klorogénsav azonban nemcsak ebben lehet a segítségünkre, hanem arra is képes, hogy jelentősen csökkentse a táplálékkal bevitt szénhidrátok zsírrá alakulását.

SÜNGOMBA:

Gyulladáscsökkentő képessége különösen a gyomor - és emésztőrendszeri betegségek esetén nyilvánul meg.

Fogyasztása segíti a teljes nyálkahártya szövet regenerálódását, így könnyítve a tápanyagok egészséges felszívódását.

Süngomba és az emésztőrendszer

A süngombáról az eddigi kutatások már bebizonyították, hogy az emésztésre kifejtett jótékony hatása mellett sok, egyéb hasznos hatással is rendelkezik, mint például: fekélyellenes hatás, gyulladáscsökkentő hatás, antimikrobás hatás, immuntámogató hatás.

A gyomor krónikus gyulladásos betegségének kiegészítő kezelésére vonatkozó vizsgálati eredmények is születtek, melyek alátámasztják a süngomba használhatóságát.

Süngomba és az idegrendszer

A kutatások bebizonyították azt is, hogy a süngomba termőtestében lévő anyagok serkentik az idegi növekedési faktor (NGF=Nerve Growth Factor) szintézisét, mely hatással van egyes agyi funkciókra és a vegetatív idegrendszerre.

Az NGF pedig főszerepet játszik az idegsejtek, a központi és perifériás idegrendszer kialakulásában, egészséges működésében, regenerációjában.

Süngomba és a menopauza

Egy nemzetközi szaklapban publikált vizsgálat alapján a süngomba fogyasztása csökkenti a menopauza környékén lévő nők depresszióját és szorongását, valamint javítja az alvásuk minőségét.

CINK:

Az inzulin térszerkezetének megfelelő stabilizálása a cink jelenlétéhez kötött. Így áttételesen fontos szerepet játszik a vércukorszint szabályozásában, amely újabb összetevője a szervezet komplex anyagcsere állapotának.

A cink szerepe szervezetünkben

Legfontosabb szerepe talán a sejtek határoló hártyájának, vagyis a sejtmembrán integritásának fenntartásában van.

Cink nélkül a membrán sérülékennyé, és a káros hatásokkal szemben kevésbé ellenállóvá válik, amely a sejt életképességének nagymértékű csökkenését vonja maga után.

Mindezek függetlenek a sejttípustól, vagyis valamennyi sejtre jellemzőek.

Mint a nyomelemek legnagyobb része, a cink is kiemelkedő szerepet tölt be a szervezetben lezajló enzimatikus folyamatok szabályozásában.

Számos enzim működéséhez szükséges.

Emellett az inzulin térszerkezetének megfelelő stabilizálása is cink jelenlétéhez kötött.

Így áttételesen részt vesz a vércukorszint szabályozásában, amely újabb összetevője a szervezet komplex anyagcsere állapotának.

A cink kiemelten fontos az anyagcsere-folyamatok általános, helyes módon történő lezajlásának biztosításában.

Szabályozza a hormonok szintézisének folyamatát, így közvetett úton befolyásolja a hormonrendszer megfelelő működését is.

Az egészséges spermiumok kialakulása szintén cinkhez kötött.

Egyrészt direkt módon befolyásolja a képződésüket, másrészt semlegesíti az olyan nehézfémek spermiumképződésre kifejtett esetleges káros hatását, mint az ólom és a kadmium.

Emellett a cink ezen nehézfémek egyéb ártalmas hatásaitól is védi a szervezetet, vagyis általános detoxikáló szerepe is van.

KRÓM:

A króm az ásványi anyagok egyik legfontosabbika, nélkülözhetetlen szerepet játszik az anyagcsere folyamatokban, éppen ezért a fogyókúrázók ami a vércukorszint szabályozását végzi és elősegíti a sejtek glükózfelvételét.

A króm az inzulinnal együtt közreműködik a szénhidrát-anyagcserében, és segít a fehérjéket eljuttatni oda, hol szükség van rájuk.

Elősegíti a fogyást, valamint megakadályozza, illetve csökkenti a magas vérnyomást.

Mivel a króm fontos szerepet játszik a glükóz lebontásában, elengedhetetlen a szervezet energiaháztartásának megfelelő működéséhez, de ugyanilyen fontos a koleszterin, a zsírok és a proteinek szintézisében, valamint a fogyás elősegítésében is.

Segít stabilizálni a vércukorszintet az inzulin megfelelő felhasználásával, ezért hasznos nyomelem a cukorbetegségben és a hypoglikémiában szenvedők számára.

ALMAHÉJ:

A magas pektintartalma mellett ballasztanyagként viselkedik az emésztőrendszerben és segítségével megszabadulhatunk a bélrendszert terhelő káros lerakódásoktól.

Az almahéj urzolsavtartalmának köszönhetően szuper, ha diétáznál.

Az urzolsav izomépítő hatású, csökkenti az inzulinszintet, gátolja a zsírrétegek képződését, valamint segít a zsírbontásban.

Emellett összességében is méregtelenítő hatással rendelkezik.

Ez is érdekelheti:


Oldalainkon olvasható szakcikk (ek) nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. A jogszabályok szerint: a termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez! 

Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Gyártók
Utoljára megtekintett

Webáruház értékelés

biopatikawebaruhaz.hu

Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.