Kereső
Kifejezés: 

Keresés

RENDELÉSI, SZÁLLÍTÁSI INFO

NYITVATARTÁS (rendelések teljesítése):

Hétfőtől péntekig, 9-17 óráig.

OLVASSA EL ÚTMUTATÓNKAT!

LinkBank

LinkBank

KÁRTYÁS FIZETÉS 1 PERC ALATT!
LETÖLTHETŐ TELJES ÁRLISTA
DR Intenzyme DigestMax kapszula 60db

DR Intenzyme DigestMax kapszula 60db

Cikkszám: 3143341
Kiszerelés: 60 db

Az emésztőenzimek hiánya esetén gyakori:
- Rendszeres puffadás, nagymértékű gázképződés.
- Gyomorpanaszok, böfögés, rendszeres hasmenés.
- Tápanyagok elégtelen felszívódásából eredő egyéb hiánybetegségek.
- Gyulladáscsökkentő, természetes savlekötő különösen ajánlott savtúltengés és reflux betegség esetén.

6 950 Ft
(116 Ft / db)
A választott opciók feláraival növelt ár!
A kiszállítás időpontjáról telefonon értesítjük!

Bővebben:

Ajánlott napi adag:
- 1-2 kapszula / nap.

Összetevők:
Flavin7 Bioflavonoid complex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), paradicsom, hagyma, káposzta, papaya, ananász kivonatok, kapszula borítása: zselatin (zselésítő anyagok: Hipromellóz, Gellángumi).

Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben:

1 kapszula
Lipáz enzim aktivitás60 u/g min
Amiláz enzim aktivitás320 u/g min
Proteáz enzim aktivitás500 u/g min
Össz polifenol
- ebből flavonoid
11,69 mg
8,19 mg

Késleltetett felszívódású kapszulába csomagolva, hogy csak ott fejtse ki hatását, ahol a legnagyobb szükség van rá!

Késleltetett felszívódású kapszula / DR kapszula:
A klasszikus lágyzselatin kapszula tartalmának felszívódása 5 perccel a bevétel után a gyomorban megkezdődik. A késleltetett felszívódású kapszulában a hatóanyagok, 45 perccel a bevétel után, a gyomor savas közegén védetten átjutva, már a béltraktusban fejti ki a hatását.

- Filmbevonat nélkül védi a hatóanyagokat a savak ellen.
- Növényi alapú, vegetáriánus kapszula.
- Továbbfejlesztett stabilizált nedvesség érzékenység.
- Ízek és szagok elfedése, amellyel csökkennek az emésztési irritációk.

DR Intenzyme DigestMax papaja és ananász természetes emésztőenzimek, késleltetett felszvódású kapszula

Támogatott enzimatikus védelem!

A papaya egészségmegőrző tulajdonságai

A papaya elsősorban mint a rendellenes emésztés gyógyítója ismert: általános jó hatással van az emésztőrendszerre, a gyomorra és a belekre, segíti az emésztést, gyulladáscsökkentő, és mint természetes savlekötő különösen ajánlott savtúltengés és reflux betegség esetén.

Levelét, gyümölcsét és magvait egyaránt felhasználják gyógyító célokra. A magvak szélhajtó, féreghajtó, fogamzásgátló, szomjoltó tulajdonsággal rendelkeznek, kivonatukat illetve főzetüket a népi gyógyászatban vérző aranyérre valamint megnagyobbodott máj és lép kezelésére, cukorbetegség kontrollálására, magas vérnyomásra és emelkedett koleszterinszintre használják. A magból készült paszta övsömör és pikkelysömör ellen lehet hatásos. A magok továbbá gombaellenes és erős antioxidáns hatással is rendelkeznek.

Az ananász egészségmegőrző tulajdonságai

1.Gyulladáslátló hatás: a gyümölcs egyes részeit hagyományosan különféle betegségek gyógyítására használták. Ezt a tulajdonságot főként a bromelain enzimnek köszönheti, melyet a növény szárából nyernek ki. Emésztő enzimként alkalmazzák, hogy lebontsa a fehérjéket, de a szénanáthától a lázig számos baj ellen használható a gyógyításban, mivel kiemelkedő gyulladáscsökkentő.

2.Arthritis ellen: a bromelain, melyet az ananászból nyernek, tripszinnel és rutinnal kombinálva alkalmas a csontritkulásból adódó térdfájdalom gyulladáscsökkentésére, így hát potenciális egyéb jó hatásai vannak a rheumatoid arthiritis-re is, noha a bizonyíték erre nézve még kevés. Sajnos, sokkal több bromelain van a szárban, mint az ananász húsában, de kiegészítő formában már elérhető.



Enzimek:

Az enzimek a szervezetünkben lejátszódó minden folyamatban, így az emésztésben és kulcsszerepet játszanak. Az emésztőenzimek feladata, hogy elősegítsék a tápanyagok kémai lebontását. Kutatások bizonyították, hogy a kor előrehaladtával, az emberi szervezetben az enzimtermelés fokozatosan lelassul, az enzimszint csökken, mely krónikus betegségek kialakulásához vezethet.

Milyen enzimeket ismerünk?

- Emésztő.
- Transzportáló (szállító).
- Transzformáló (a tápanyagok átalakításában közreműködő).
- Metabolizáló (a tápanyagok lebontásában, felszívódásban segítő és kiválasztó).

A testsaját enzimek szabályozzák:
- Szabadgyök lekötését és szállítását.
- Az érelmeszesedés lerakódásainak (koleszterin) leépítését.
- A vér folyékonyságát (trombózis megelőzése).
- A blokkolt idegvezetékek felszabadulását.
- A sebgyógyulást és a fájdalomcsillapítást.
- A sav-bázis háztartást.
- Az emésztést.
- A hormonrendszert.
- Az autoimmun betegségeket (ízületi fájdalmak, sokízületi gyulladás, köszvény).
- A fertőzéses betegségek (vírusos, bakteriális) gyógyulási folyamatát.
- Az elfajult sejtek (tumorok) felismerését és megsemmisítését.

Mindennapi étkeink:

- A tejtermékek, olajak, magvak és diófélék zsírtartalma például viszonylag magas, s viszonylag magas a saját zsírjuk emésztését elősegítő lipáz koncentrációjuk.
- A szénhidrátokban dús ételekben, mint például a gabonafélékben több az amiláz és kevesebb a lipáz és a proteáz.
- A sovány húsokban tetemes mennyiségű proteáz van, katepszin formájában, és egy kis amiláz.
- Az alacsony kalóriatartalmú gyümölcsökben és zöldségekben kevesebb a fehérjét és a keményítőt emésztő enzim, ellenben sok a növényi rostok lebontásához szükséges celluláz nevű enzim.

Az ipari élelmiszerek enzimekben hiányosak!
A tartósítószerek és a tartósítási eljárások egy része, valamint a főzési hő 46°C felett tönkreteszi a táplálékainkban természetesen megtalálható enzimek nagy részét. Emiatt a szervezetünk arra kényszerül, hogy több enzimet termeljen.

Fogyasszunk nyers, enzimekben bővelkedő élelmiszereket! A nyers ételekben megtalálható enzimek segítik az emésztést. Ahhoz, hogy a táplálékból enzimekhez jussunk nyers élelmet kell fogyasztanunk. Ennek egyik fő oka, hogy az enzimek hő tűrése általában alacsony.

A húsokat ritkán fogyasztjuk nyersen, jellemzően átfőzzük, túlsütjük őket és ezzel a bennük található enzimeket károsítjuk.

A nyers húsokban található proteázok (fehérjebontó enzimek) megfelelő körülmények között elkezdik a húsok bontását, ami egyfajta előemésztésnek tekinthető. A nyershúsokat fogyasztó ember szervezetének kevesebb enzimet kell kiválasztania, így energiát spórol meg. Ez a folyamat adja például az eszkimók jó egészségi állapotának titkát, de a modern emberre ez csekély mértékben jellemző.

Az emésztőenzimek hiánya esetén gyakori:
- Rendszeres puffadás, nagymértékű gázképződés.
- Gyomorpanaszok, böfögés, rendszeres hasmenés.
- Tápanyagok elégtelen felszívódásából eredő egyéb hiánybetegségek.
- Székrekedés.

Ez is érdekelheti:


Oldalainkon olvasható szakcikk (ek) nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. A jogszabályok szerint: a termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez! 

Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Gyártók
Utoljára megtekintett

Webáruház értékelés

biopatikawebaruhaz.hu

5

Anyu 87 éves kb 25 éve szedi, teljesen tiszta az agya, értelmes a mai napig is. Ajánlom mindenkinek!

Noémi Pulveri

Mivel naponta kevés gyümölcsöt, zöldségeket fogyasztunk kiváló tápanyagforrás!

Noémi Pulveri

EZ EGYSZERŰEN TÖKÉLETES! Az egészség érdekében mindenkinek ajánlom!

Noémi Pulveri

Kiváló termék, mindenkinek ajánlani tudom

Noémi Pulveri
Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.