Kereső
Kifejezés: 

Keresés

RENDELÉSI, SZÁLLÍTÁSI INFO

NYITVATARTÁS (rendelések teljesítése):

Hétfőtől péntekig, 9-17 óráig.

OLVASSA EL ÚTMUTATÓNKAT!

LinkBank

LinkBank

KÁRTYÁS FIZETÉS 1 PERC ALATT!
LETÖLTHETŐ TELJES ÁRLISTA
Sunrider Quinary kapszula – Az öt szervrendszer védelmezője

Sunrider Quinary kapszula – Az öt szervrendszer védelmezője

Cikkszám: 8126/2010
Kiszerelés: 100 db

Az egészség fenntartásában se­gít. A formula az öt szerv­rend­szerre együttesen és egyenként is kifejti a ha­tá­sát, segít a szerv­rend­sze­rek közti kommunikáció és energiaáramlás koordi­ná­lá­sá­ban. Tizenhét kínai fű és gyógynövény nagy hatású, exkluzív keveréke

20 230 Ft
(202 Ft / db)
A választott opciók feláraival növelt ár!
A kiszállítás időpontjáról telefonon értesítjük!

Bővebben:

Felhasználási javaslat: Étkezési időben fogyasszon el 1-2 kapszula Quinary-t.

MIT TARTALMAZ?

ALPHA 20C
Az Alpha 20C® fokozza az immunrendszert. „Fa elemű” gyógynövényekkel táplálja a T-sejteket, valamint antioxidánsokat és
kalciumot tartalmaz.

CONCO
A Conco® a légzőrendszert támogatja „fém elemű” gyógynövényekkel. Segít egyensúlyban tartani a testet a „melegítő”
(tisztító, Yang energia) és „hűtő” (tápláló, Yin energia) gyógynövények által.

ASSIMILAID
Az Assimilaid® „föld elemű” gyógy-növényeivel segíti az emésztőrendszert, ezáltal a szervezet könnyebben és hatékonyabban dolgozza fel a táplálékot.

LIFESTREAM
A Lifestream® „víz elemű” gyógynövényeivel támogatja a keringési rendszer egyensúlyának fenntartását.

PRIME AGAIN
A Prime Again® az endokrinrendszert támogatja, harmonikusan együttműködve a hormontermelő mirigyekkel és szervekkel

Összetevők:

édesgyökér kivonat (12,5%), fahéj kivonat (7,5%), paris növény teljes növény kivonat (7,5%), mentalevél kivonat (5,8%), narancshéj kivonat (5,8%), édeskömény mag kivonat (5,8%), gyömbérgyökér kivonat (5,8%), kínai kúszómagnólia gyökér
kivonat (5,8%), fang feng gyökér kivonat (5,8%), kamilla kivonat (5,8%), alpesi gyömbérgyökér kivonat (5%), törpe lilyturf
gyökér kivonat (1,7%), papíreperfa levél kivonat (1,7%), japán som kivonat (1,7%), olasznád gyökér kivonat (1,7%), licsi
gyümölcs kivonat (1,7%) és mórinda gyökér kivonat (1,7 %)

Kapszulahéj:  hidroxipropil-metilcellulóz

A kínai tradíció és a Regeneráció filozófiája szerint a szer­vezet megfelelő tápanyagokkal történő min­den­na­pi ellátása kulcsfontosságú a szervezetet érő eset­le­ges „üzemzavarok” megelőzésére. Dr. Chen en­nek érdekében hozta létre ezt a speciális for­mu­lát, amely kényelmes módját nyújtja a szervezet öt szerv­rend­sze­re közötti harmónia fenntartásának.

A Sunrider Quinary kapszula, valamint annak folyékony változata, a Sunrider LiquiFive, tizenhét kínai fű és gyógynövény nagy hatású, exkluzív keveréke, amely mind az öt fő szerv­rendszer működését segíti. Sokkal inkább az egészség fenntartásában se­gít, mintsem megvárná a betegség jelentkezé­sét. A formula az öt szerv­rend­szerre együttesen és egyenként is kifejti a ha­tá­sát, segít a szerv­rend­sze­rek közti kommunikáció és energiaáramlás koordi­ná­lá­sá­ban. Táplálék az em­be­ri test szekerét húzó mind az öt ló számára, hogy egyik se húzzon erőseb­ben vagy gyengébben, mint a többi, hanem har­mó­ni­á­ban, egységesen dol­goz­za­nak. Habár az ilyen hatékony formuláknál ez rend­kí­vül nehéz, ez a nö­vé­nyi keverék tartósítószerek és szintetikus vegyianya­gok felhasználása nél­kül ké­szült.

Nem gyógyszer, hanem élelmiszer, így a szervezet egyen­sú­lyá­nak fenntartásában, nem pedig az egyensúlyát vesztett, beteg szer­ve­zet gyógyításában van szerepe. A Calli és FortuneDelight, mint tisz­tí­tó­ita­lok, illetve a NuPlus, mint tápláló élelmiszer mellett fogyasztva a Sunrider Quinary kapszula és a Sunrider LiquiFive elsődleges célja a szervezet egyensúlyának megte­rem­té­se. Rendszeres fogyasztása általában magával hozza a nagyobb élet­erőt, több energiát, jobb egészséget.

Élelmi értékű növények keveréke, tehát, akárcsak bármilyen táplálékot, rend­sze­re­sen fogyaszthatjuk. Javasoljuk minden egészséges embernek, va­la­mint azok­nak is, akiknek szervezete általánosan legyengült. Ha egyik-má­sik szerv­rend­szere specifikus táplálásra szorul, fogyassza mellé az adott szerv­rend­sze­reket tápláló növényi koncentrátumokat is.

Ez is érdekelheti:

Hasonló termékek:


Oldalainkon olvasható szakcikk (ek) nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. A jogszabályok szerint: a termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez! 

Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Gyártók
Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.