Kereső
Kifejezés: 

Keresés

RENDELÉSI, SZÁLLÍTÁSI INFO

NYITVATARTÁS (rendelések teljesítése):

Hétfőtől péntekig, 9-17 óráig.

OLVASSA EL ÚTMUTATÓNKAT!

LinkBank

LinkBank

KÁRTYÁS FIZETÉS 1 PERC ALATT!
LETÖLTHETŐ TELJES ÁRLISTA

Gyilkos gyógyszeripar! Kifakadt egy gyógyszerész.

ORVOSTUDOMÁNY VS TERMÉSZETES GYÓGYMÓDOK, 2020. 07. 24.

“Arra képeztek ki minket, hogy félretájékoztassunk” – borította a bilit egy gyógyszeripari ügynök

Gwen Olsen ledobta az atomot a gyógyszeriparra…

Gwen Olsen gyógyszerész

“Nincs olyan dolog, hogy biztonságos gyógyszer.” Ez állítja az egykori gyógyszerészeti értékesítési képviselő és egy nagy port kavart könyv szerzője, Gwen Olsen. Gwen 15 éven át akaratán kívül hazudott, és a mai legnagyobb gyógyszergyártók, köztük a Johnson & Johnson, a Bristol-Myers Squibb és az Abbott Laboratories gyógyszer-értékesítési képviselőjeként dolgozott.

Ám az életében bekövetkezett tragikus események hatására Gwen szeme végül kinyílt, és feltárult számára a gyógyszerekkel kapcsolatos etikátlan és zsarnoki igazság.

“Ez egy ébredési folyamat, egy spirituális és tudatos folyamat volt, ahol elkezdtem megfigyelni, hogy mi történik, mit okoz néhány gyógyszer, a félretájékoztatást és a dezinformációt.

Arra bátorítottak, hogy minimalizáljam a mellékhatásokat, amikor orvosokkal beszéltem. Rájöttem, hogy ezeket a betegeket szó szerint kínozzák a gyógyszerekkel.”

-írja az ÚjVilágtudat.

Gwen Olsen gyilkos gyógyszerek

Gwen a mindent feltáró könyvében gyógyszer értékesítési képviselőként töltött éveiről ír, és felfedi az iparág piszkos titkait, amelyekről gyakran nem beszélnek.

Amint elmondja, egy gyógyszer jóváhagyásának időpontjáig, amely végül közforgalomba kerül, a mellékhatások 50%-át sem ismerjük, amelyek a gyógyszerrel kapcsolatosak.

“Arra tanítottak bennünket, hogy félretájékoztassuk az embereket,” – mondta.

Azonban egy 2oo4-ben bekövetkezett családi tragédia, amely a gyógyszeripar korrupciójához kapcsolódott, mindent megváltoztatott Gwen számára.

“Az unokahúgom 20 éves volt, és az Indiai Egyetemre járt, ahol orvostanhallgató volt, rendkívül intelligens, gyönyörű nő, csodálatos lélek kívül és belül.

Autóbalesetet szenvedett, és a fájdalom kezelésére vicodin-hidrokodont írtak fel neki, amitől függővé vált.”

Gwen elmondta, hogy a gyógyszer nyugtató tulajdonságai befolyásolták unokahúga koncentráló képességét, így végül stimuláló gyógyszert, efedrint kezdett szedni, hogy segítsen neki a tanulásban.

“Gyógyszerkölcsönhatás lépett fel nála, kórházba került, és bipoláris rendellenességet állapítottak meg nála, nem pedig gyógyszermérgezést vagy a használt gyógyszerekre adott reakciót.

Újabb antipszichotikumokat és hangulat stabilizátorokat kezdtek neki adni, és ezek következtében mentális beteggé vált.”

Sajnos Gwen unokahúga végül kimaradt az iskolából, ezt követően megpróbálta abbahagyni a gyógyszerek szedését, ami elkerülhetetlenül súlyos depresszióhoz vezetett.

“Az anyja hazafelé tartott, hogy visszavigye a pszichiáterhez, hogy újra gyógyszereket kapjon.

Ekkor az unokahúgom bement a húga szobájába, és elvett egy angyallámpát, amely tele volt olajjal, magára öntötte és meggyújtotta, aminek következtében elevenen elégett.”

Gwen szerint unokahúga öngyilkossága volt az a szikra, amely felobbantotta benne a szenvedélyt, hogy terjessze az igazságot arról, hogy mi történik sok más emberrel, akik a gyógyszerekkel járó mellékhatásoktól szenvednek.

“Megígértem neki, hogy nem engedem, hogy beszennyezzék az emlékét, és elmondom az embereknek, mi történt vele. Hogy ne úgy emlékezzenek rá, mint egy szellemileg vagy genetikailag hibás emberre, nem engedtem, hogy ez megtörténjen.

És rájöttem, hogy ezer és ezer ember van odakint, akiknek szükségük van egy hangra, és én vagyok számukra ez a hang.”

Gwen manapság rendkívül aggódik az antipszichotikumokat szedő gyermekek milliói miatt, akiknek száma az elmúlt 10 évben exponenciálisan nőtt.

Ezeket a gyógyszereket különösen nevelőgondozásban élő gyerekek kapják, amivel gyakorlatilag egy kémiai kényszerzubbonyt adnak rájuk.

“Nagyon sok pszichiáter becstelen, mert látom, hogy olyan gyógyszereket adnak az embereknek, amelyekről tudják, hogy agykárosító gyógyszerek, és tudják, hogy nincs pozitív, hosszú távú eredményük, és tudják, hogy semmit sem gyógyítanak. Csak felsorolják a tüneteket, és mentális betegségnek vagy rendellenességnek hívják őket.”

A pszichiátriai diagnózisok szubjektivitása jövedelmező szövetséget hozott létre a pszichiáterek, a gyógyszerészek és a gyógyszeripar között. Nincs olyan tudományos adat, amely a mentális betegség diagnosztizálásához szükséges.

Nincs vérvizsgálat, nincs vizeletvizsgálat, nincs PET-vizsgálat, nincs szükség orvosi bizonyítékra, és ezért jelentősen kiszélesíti a potenciális betegpopulációt.

“Annyira csalódott és dühös voltam, amikor rájöttem, mennyi megtévesztés, mennyi félretájékoztatás történt, és hogyan használtak fel engem is ebben a játékban. Szó szerint én voltam a frontvonalon, szándékosan ártottam az embereknek, és én voltam a felelős. Ennek a terhét cipelem.”

Forrás: ÚjVilágtudat

Cimkék:Gwen Olsen gyógyszerész, gyilkos gyógyszerek, gyógyszermaffia, Gwen Olsen, félrevezetnek az orvosok,

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Gyártók
Utoljára megtekintett
Még nem tekintett meg egy terméket sem.

Webáruház értékelés

biopatikawebaruhaz.hu

Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.