Kereső
Kifejezés: 

Keresés

RENDELÉSI, SZÁLLÍTÁSI INFO

NYITVATARTÁS (rendelések teljesítése):

Hétfőtől péntekig, 9-17 óráig.

OLVASSA EL ÚTMUTATÓNKAT!

LinkBank

LinkBank

KÁRTYÁS FIZETÉS 1 PERC ALATT!
LETÖLTHETŐ TELJES ÁRLISTA

HOGYAN BETEGÍT MEG A KORONAVÍRUS?

GYÓGYÍTÓ TECHNOLÓGIÁK, 2020. 03. 07.
COVID-19 koronavírus

A vírus bekerül a szervezetbe, és azért, hogy terjedhessen lecsendesíti az immunrendszer egyes reakcióit, de másokra nincs hatással: ezek okozhatnak halált.

A gyulladás is szervezetünk önvédelmi reakciói közé tartozik, tehát azt is mondhatjuk, a vírus hatására, de végeredményben a beteget saját immunválasza öli meg.

A koronavírus átejti az immunrendszert

Amikor a vírus bekerül a szervezetbe, igyekszik egy sejtbe bejutni, hogy onnan további sejtekbe jutva mindegyikben szaporodhasson, vagyis pontos kifejezéssel élve replikálja önmagát. Miért baj ez nekünk?

Immunrendszerünk számos módszerrel igyekszik elpusztítani a betolakodókat, ők pedig állandóan fejlesztik stratégiájukat, az egész egy végtelen fegyverkezési verseny. A koronavírusok olyan géneket kódol, amelyek csendesítik az immunrendszer elsődleges válaszát, amely megakadályozná a sejtekbe való bejutást. Más reakciókra azonban nincs hatással, ezért kialakul a tüdőgyulladás, a tüdő bevizesedik, az ember belehalhat.

A gyulladás is szervezetünk önvédelmi reakciói közé tartozik, tehát azt is mondhatjuk, a vírus hatására, de végeredményben a beteget saját immunválasza öli meg.

A koronavírus nem akar megölni

COVID-19 koronavírus tüneteiItt érdemes megfelelő tudományos objektivitással megjegyezni, hogy egyetlen vírusnak sem „áll érdekében” megölni a gazdatestet, hiszen – amint fent írtuk –, nélküle ő maga is „életképtelen”.

koronavírus ellenA vírus számára tehát a túlzott agresszió evolúciós zsákutca, legeredményesebben a csendes lefolyású, enyhébb tüneteket okozó törzsek maradnak fenn.

Jelenleg úgy tűnik, ez igaz az új koronavírusra is, aminek a legfrissebb hírek szerint két törzsét azonosították, amelyek nem egyenlő arányban felelősek a megbetegedésekért. Bár jelenleg egyikről sem tudjuk, milyen ütemben replikálja magát, mint ahogy azt sem, mennyire sikeresen fertőz.

Nyitott kérdés még az is, milyen inkubációs időre van szüksége, vagyis aki megbetegedett, mennyi idő után kezd másokat fertőzni. Ebben egyéni tényezők is szerepet játszanak, mint a kockázati csoportba tartozás, aktuális immunállapot, vagy hogy eredetileg mekkora vírusmennyiség érte az illető szervezetét.

Hogyan védekezz a koronavírus gyulladásos szövődményei ellen?

A koronavírus a légutakat támadja meg. A fertőzés tünetei kezdetben hasonlítanak az influenza vagy egyéb légúti fertőzés tüneteihez: láz, fáradékonyság és gyengeség, légzési nehézségek, légszomj, száraz köhögés, hasmenés, torokfájás, orrfolyás, tüdőgyulladás. A szövődményeket LEHET kezelni, a vírust nem. A kialakult szövédményekre természetes, növényi antibiotikumok, fájdalomcsillapítók a meglőzésre pedig immunrendszer erősítő készítményeket ajánlunk.

Hogyan erősítsük immunrendszerünket? Dr. Lajtos Melinda Szerző: WEBBeteg - Dr. Lajtos Melinda, tüdőgyógyász Az őszi hónapok beköszöntével egyre többen fáznak meg, lesznek betegek, vagy rosszabb esetben az influenza miatt esnek ágynak. Mindez betudható az időjárás megváltozásának - a lehűlésnek, esőknek, nyirkossá vált levegőnek -, amely hozzájárul a kórokozók számának növekedéséhez. Rövidebbek lesznek a nappalok, s ez hatással van közérzetünkre. Kevesebb időt töltünk a szabadban, télre pedig már a nyáron bevitt vitaminforrások is kezdenek teljesen kiürülni. Vannak azonban olyan emberek, akik kevésbé fogékonyak a betegségekre. Rájuk szoktuk mondani, hogy „erős az immunrendszere”. Az erős immunrendszert nem lehetetlen elérni, csak egy kis odafigyelés kell az egészségünkre, és ezzel erősíthetjük belső ellenállórendszerünket, illetve megelőzhetjük és enyhíthetünk az influenza tünetein. Bár a gyenge immunrendszerűek, betegek, gyerekek és idősek veszélyeztetettebbek, az erős immunrendszer sem jelent biztos védelmet az influenza ellen. A védőoltás a szezonális influenza elleni védekezés jelenleg ismert leghatékonyabb eszköze. Hirdetés Hogyan előzzük meg a bajt? Az immunerősítés egyik alapköve a helyes táplálkozás. A bélrendszerünkben dől el, hogy a szervezetünk mennyi vitamint, ásványi anyagot képes majd hasznosítani. A bélflóra nemcsak a táplálékok lebontásában vesz részt, hanem képes a nemkívánatos baktériumokkal, gombákkal és vírusokkal szemben megvédeni, illetve számunkra nélkülözhetetlen vitaminokat is termel. A bélflóra megóvása érdekében együnk naponta élőflórás joghurtot és rostban gazdag zöldséget, gyümölcsöt (cékla, retek, brokkoli, alma, déli gyümölcsök. A növényekben lévő A- , B-, C- és E-vitaminok és más antioxidánsok sokkal jobban fokozzák a szervezet ellenálló képességét, mint a vitaminkomplexumok tartalma. Időszakonként ajánlatos valamilyen tisztítókúrát tartani, ha hosszú ideig szeretnénk egészségesünket megőrizni. Legjobbak a léböjt-kúrák és a különféle zöldségekben, gyümölcsökben gazdag diéták betartása, akár heti egy alkalommal is.

Részletek: https://www.webbeteg.hu/cikkek/egeszseges/2327/immunrendszer-erosites

Hogyan erősítsük immunrendszerünket a kronavírus támadása ellen?

.

Töltsünk több időt a szabadban. Ha ezt nem tehetjük meg, tornázzunk, mozogjunk otthon!

.

Töltsük fel vitaminokkalszervezetünket.

.

A Flavonoidok természetes vitaminok, zöld vitaminbombák, egyes táplálék kiegészítőkben több ezerszeresen hatnak, sajnos a gyümólcsökben és zöldségekben már szinte semmi hasznosítható vitamin nincs!

.

Az immunerősítés egyik alapköve a helyes táplálkozás.

.

A bélrendszerünkben dől el, hogy a szervezetünk mennyi vitamint, ásványi anyagot képes majd hasznosítani.

.

A bélflóra nemcsak a táplálékok lebontásában vesz részt, hanem képes a nemkívánatos baktériumokkal, gombákkal és vírusokkal szemben megvédeni, illetve számunkra nélkülözhetetlen vitaminokat is termel.

.

A bélflóra megóvása érdekében együnk naponta 2-3 kanál Flavin rostkrémet, részletek itt>>

.

A Retekcsíra kapszula például TERMÉSZETES ANTIBIOTIKUM, légúti fertőzésekre kimondottan ajánlott>>

Cimkék:koronavírus hatása, hogyan terjed a koronavírus, koronavírus, koronavírusellen, koronavírus védekezés, koronavírus halálozás, koronavírus ellenszere,

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Gyártók
Utoljára megtekintett
Még nem tekintett meg egy terméket sem.

Webáruház értékelés

biopatikawebaruhaz.hu

5

Anyu 87 éves kb 25 éve szedi, teljesen tiszta az agya, értelmes a mai napig is. Ajánlom mindenkinek!

Noémi Pulveri

Mivel naponta kevés gyümölcsöt, zöldségeket fogyasztunk kiváló tápanyagforrás!

Noémi Pulveri

EZ EGYSZERŰEN TÖKÉLETES! Az egészség érdekében mindenkinek ajánlom!

Noémi Pulveri

Kiváló termék, mindenkinek ajánlani tudom

Noémi Pulveri
Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.