Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy használjunk az oldal működéséhez szükséges cookie-kat.

Hirdetési cookie-kat csak az Ön hozzájárulása után használunk. Ezek a cookie-k az Ön viselkedése alapján segíthetnek nekünk célzott reklámokat megjeleníteni közösségi oldalakon vagy más weboldalakon.

HozzájárulokNem járulok hozzáTovábbi információk

RENDELÉSI, SZÁLLÍTÁSI INFO
KÁRTYÁS FIZETÉS 1 PERC ALATT!
LETÖLTHETŐ TELJES ÁRLISTA

Rákot okoz, és több ezer élemiszerhez adagolják: nátrium-benzoát, E211

GYÓGYÍTÓ ÉTELEK, 2019. 11. 08.
nátrium benzoát - Élelmiszer adalékanyag: E211

Az üdítőitalok és a legtöbb üveges paprika és savanyúság egyik általános összetevője leukémiát okoz, de egyetlen amerikai orvos sem beszélhet erről – a legtöbbjük nem is tud róla. Mi is ez a mérgező összetevő? A nátrium-benzoát. Élelmiszer adalékanyag: E211!!! A nátrium-benzoát egy jól ismert karcinogén, ami elvonja az oxigént a sejtektőllebontja az immunrendszert és vérrákot (leukémiát, limfómát, stb.) okoz.

Ne egyen rákot!

A termékek leírásán azt a kifejezést látjuk: „a frissesség megőrzésére.” Azért, hogy biztonságban érezzük magunkat, azért, hogy az agyunk befogadja ezeket a boldog szlogeneket – amit a szervezetünk valójában meg fog emészteni, az egy veszélyes vegyi anyagokból készült, laborban gyártott veszélyes kotyvalék.

Ételekben és italokban is megtalálható a mérgező nátrium benzoát

Élelmiszer adalékanyag: E211

Nátrium benzoátnak hívják, és megtalálható festékhígítókban, folteltávolítókban, gumicementekben és sok, az FDA által engedélyezett amerikai ételben.
A nátrium-benzoátot kitiltották a gumigyárakból, mert sok dolgozó leukémiát kapott és meghalt.

A nátrium-benzoát úgy készül, hogy nátrium-hidroxidot kevernek benzoesavval, amely maró, oldószeres tulajdonságokat biztosít neki. Európában a média harcol ennek a mérgező „tartósítószernek” a kitiltásáért, mert az anyag befolyásolhatja a gyermekek fejlődését is. Az amerikai média persze egy szót sem szól. A kutatók félnek egy tanulmány elkészülésétől, mondván, hogy nem akarnak a nagy gyógyszergyárak vagy ételgyárak szó szerinti áldozataivá válni – mint ahogy azt már sok kutató, holisztikus orvos és vakcinakutató is megélte.

A nátrium-benzoát egy jól ismert karcinogén, ami elvonja az oxigént a sejtektőllebontja az immunrendszert és vérrákot (leukémiát, limfómát, stb.) okoz. A termékek leírásán azt a kifejezést látjuk: „a frissesség megőrzésére.” Azért, hogy biztonságban érezzük magunkat, azért, hogy az agyunk befogadja ezeket a boldog szlogeneket – amit a szervezetünk valójában meg fog emészteni, az egy veszélyes vegyi anyagokból készült, laborban gyártott veszélyes kotyvalék.

Vitaminokkal keveredve még veszélyesebb

És ez csak rosszabb lesz. Amikor a nátrium-benzoát keveredik a C- vagy E-vitaminnal, benzol jön létre – itt jön be a leukémia. Sejti szinten, a nátrium-benzoát megvonja az oxigént a mitokondriumtól és előfordul, hogy emiatt a sejt úgynevezett „erőműve” teljesen leáll. Amikor a sejtek nem kapnak oxigént, nem tudnak megbirkózni a betegségekkel és fertőzésekkel, sem a sejtek mutációjával és a kontrollálhatatlan sejtburjánzással.

A nátrium-benzoát meghosszabbítja az élelmiszerek szavatossági idejét, de ezzel párhuzamosan csökkenti azon emberekét, akik ezeket a termékeket elfogyasztják.

Nézze meg a salátaönteteket, lekvárokat, szójaszószokat, eceteket, gyümölcsleveket, salsaszószokat, darált sajtokat, üdítőket, fogkrémeket, szájöblítőket, köptetőszirupokat és kozmetikai termékek százait, melyek mind tartalmazzák a mérgező összetevőt, a nátrium-benzoátot. A legolcsóbb gomba-gátló a piacon, azonban elvonja a fontos tápanyagokat az emberi szervezettől, ezáltal is segítve a krónikus neuro-degeneratív betegségek kialakulását, mint például a Parkinson- és az Alzheimer-kórok.

Az Egyesült Államok vegytelített élelmiszeripara jól védett. Az FDA egyetlen kutatást sem végzett, hogy megóvja a fogyasztókat az élelmiszerben található rákkeltő adalékoktól és tartósítóktól; még a nitrátokat és nitriteket sem szűrik ki (a nitrit az első a rákkeltő anyagok listáján). A nátrium-benzoát különösen veszélyes, mert roncsolja a DNS egy részét. Pontosabban, a mitokondriumokat támadja meg – sejteket, melyek oxigént használnak az energiatermeléshez. A sejtciklusokat és a sejtproliferációt is a mitokondriumok szabályozzák.

Az Egyesült Államok szövetségi biztonsági szabályai a benzol szintjét 5 ppb-re (parts per billion / részecske per milliárd) korlátozzák az ivóvízben, de valami rejtélyes ok miatt (talán a pénz lehet az), a gyártók nemigen tartják magukat ehhez. Némelyik italban több, mint 100 ppb benzolt találhatunk, ami hússzor több az emberek számára megengedett „biztonságos” szintnél – persze valójában semennyi sem biztonságos. A nátrium-benzoát veszélyei már az 1990-es évek óta ismertek. Ezek után hogy érzi, inna egy diétás kólát?

Mindenen olvassa el a címkét. Ismerje fel a mérgező anyagokat. Ne egyen rákot! Kerülje a nátrium-benzoátot, az aszpartámot, a szukralózt és a repcét. Látogasson el a NaturalPedia.com és FDA.news weboldalakra több, a biztonságos élelmiszekerekkel és étrendkiegészítőkkel kapcsolatos információért.

Cimkék:rákkeltő adalékanyag, nátrium-benzoát, méreg: E211, mérgező élelmiszerek

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.