Kereső
Kifejezés: 

Keresés

RENDELÉSI, SZÁLLÍTÁSI INFO

NYITVATARTÁS (rendelések teljesítése):

Hétfőtől péntekig, 9-17 óráig.

OLVASSA EL ÚTMUTATÓNKAT!

LinkBank

LinkBank

KÁRTYÁS FIZETÉS 1 PERC ALATT!
LETÖLTHETŐ TELJES ÁRLISTA

Rákot okoz, és több ezer élemiszerhez adagolják: nátrium-benzoát, E211

GYÓGYÍTÓ ÉTELEK, 2019. 11. 08.
nátrium benzoát - Élelmiszer adalékanyag: E211

Az üdítőitalok és a legtöbb üveges paprika és savanyúság egyik általános összetevője leukémiát okoz, de egyetlen amerikai orvos sem beszélhet erről – a legtöbbjük nem is tud róla. Mi is ez a mérgező összetevő? A nátrium-benzoát. Élelmiszer adalékanyag: E211!!! A nátrium-benzoát egy jól ismert karcinogén, ami elvonja az oxigént a sejtektőllebontja az immunrendszert és vérrákot (leukémiát, limfómát, stb.) okoz.

Ne egyen rákot!

A termékek leírásán azt a kifejezést látjuk: „a frissesség megőrzésére.” Azért, hogy biztonságban érezzük magunkat, azért, hogy az agyunk befogadja ezeket a boldog szlogeneket – amit a szervezetünk valójában meg fog emészteni, az egy veszélyes vegyi anyagokból készült, laborban gyártott veszélyes kotyvalék.

Ételekben és italokban is megtalálható a mérgező nátrium benzoát

Élelmiszer adalékanyag: E211

Nátrium benzoátnak hívják, és megtalálható festékhígítókban, folteltávolítókban, gumicementekben és sok, az FDA által engedélyezett amerikai ételben.
A nátrium-benzoátot kitiltották a gumigyárakból, mert sok dolgozó leukémiát kapott és meghalt.

A nátrium-benzoát úgy készül, hogy nátrium-hidroxidot kevernek benzoesavval, amely maró, oldószeres tulajdonságokat biztosít neki. Európában a média harcol ennek a mérgező „tartósítószernek” a kitiltásáért, mert az anyag befolyásolhatja a gyermekek fejlődését is. Az amerikai média persze egy szót sem szól. A kutatók félnek egy tanulmány elkészülésétől, mondván, hogy nem akarnak a nagy gyógyszergyárak vagy ételgyárak szó szerinti áldozataivá válni – mint ahogy azt már sok kutató, holisztikus orvos és vakcinakutató is megélte.

A nátrium-benzoát egy jól ismert karcinogén, ami elvonja az oxigént a sejtektőllebontja az immunrendszert és vérrákot (leukémiát, limfómát, stb.) okoz. A termékek leírásán azt a kifejezést látjuk: „a frissesség megőrzésére.” Azért, hogy biztonságban érezzük magunkat, azért, hogy az agyunk befogadja ezeket a boldog szlogeneket – amit a szervezetünk valójában meg fog emészteni, az egy veszélyes vegyi anyagokból készült, laborban gyártott veszélyes kotyvalék.

Vitaminokkal keveredve még veszélyesebb

És ez csak rosszabb lesz. Amikor a nátrium-benzoát keveredik a C- vagy E-vitaminnal, benzol jön létre – itt jön be a leukémia. Sejti szinten, a nátrium-benzoát megvonja az oxigént a mitokondriumtól és előfordul, hogy emiatt a sejt úgynevezett „erőműve” teljesen leáll. Amikor a sejtek nem kapnak oxigént, nem tudnak megbirkózni a betegségekkel és fertőzésekkel, sem a sejtek mutációjával és a kontrollálhatatlan sejtburjánzással.

A nátrium-benzoát meghosszabbítja az élelmiszerek szavatossági idejét, de ezzel párhuzamosan csökkenti azon emberekét, akik ezeket a termékeket elfogyasztják.

Nézze meg a salátaönteteket, lekvárokat, szójaszószokat, eceteket, gyümölcsleveket, salsaszószokat, darált sajtokat, üdítőket, fogkrémeket, szájöblítőket, köptetőszirupokat és kozmetikai termékek százait, melyek mind tartalmazzák a mérgező összetevőt, a nátrium-benzoátot. A legolcsóbb gomba-gátló a piacon, azonban elvonja a fontos tápanyagokat az emberi szervezettől, ezáltal is segítve a krónikus neuro-degeneratív betegségek kialakulását, mint például a Parkinson- és az Alzheimer-kórok.

Az Egyesült Államok vegytelített élelmiszeripara jól védett. Az FDA egyetlen kutatást sem végzett, hogy megóvja a fogyasztókat az élelmiszerben található rákkeltő adalékoktól és tartósítóktól; még a nitrátokat és nitriteket sem szűrik ki (a nitrit az első a rákkeltő anyagok listáján). A nátrium-benzoát különösen veszélyes, mert roncsolja a DNS egy részét. Pontosabban, a mitokondriumokat támadja meg – sejteket, melyek oxigént használnak az energiatermeléshez. A sejtciklusokat és a sejtproliferációt is a mitokondriumok szabályozzák.

Az Egyesült Államok szövetségi biztonsági szabályai a benzol szintjét 5 ppb-re (parts per billion / részecske per milliárd) korlátozzák az ivóvízben, de valami rejtélyes ok miatt (talán a pénz lehet az), a gyártók nemigen tartják magukat ehhez. Némelyik italban több, mint 100 ppb benzolt találhatunk, ami hússzor több az emberek számára megengedett „biztonságos” szintnél – persze valójában semennyi sem biztonságos. A nátrium-benzoát veszélyei már az 1990-es évek óta ismertek. Ezek után hogy érzi, inna egy diétás kólát?

Mindenen olvassa el a címkét. Ismerje fel a mérgező anyagokat. Ne egyen rákot! Kerülje a nátrium-benzoátot, az aszpartámot, a szukralózt és a repcét. Látogasson el a NaturalPedia.com és FDA.news weboldalakra több, a biztonságos élelmiszekerekkel és étrendkiegészítőkkel kapcsolatos információért.

Cimkék:rákkeltő adalékanyag, nátrium-benzoát, méreg: E211, mérgező élelmiszerek

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Gyártók
Utoljára megtekintett
Még nem tekintett meg egy terméket sem.

Webáruház értékelés

biopatikawebaruhaz.hu

5

Anyu 87 éves kb 25 éve szedi, teljesen tiszta az agya, értelmes a mai napig is. Ajánlom mindenkinek!

Noémi Pulveri

Mivel naponta kevés gyümölcsöt, zöldségeket fogyasztunk kiváló tápanyagforrás!

Noémi Pulveri

EZ EGYSZERŰEN TÖKÉLETES! Az egészség érdekében mindenkinek ajánlom!

Noémi Pulveri

Kiváló termék, mindenkinek ajánlani tudom

Noémi Pulveri
Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.