Kereső
Kifejezés: 

Keresés

RENDELÉSI, SZÁLLÍTÁSI INFO

NYITVATARTÁS (rendelések teljesítése):

Hétfőtől péntekig, 9-17 óráig.

OLVASSA EL ÚTMUTATÓNKAT!

LinkBank

LinkBank

KÁRTYÁS FIZETÉS 1 PERC ALATT!
LETÖLTHETŐ TELJES ÁRLISTA
LECITHIN - Biocom4you
LECITHIN - Biocom4you

LECITHIN - Biocom4you

Cikkszám: 23583/2020
Kiszerelés: 100 db

A lecitin a sejtmembránban is megtalálható vegyület, a sejthártya és a fehérjék építőeleme. Az ember test minden élő sejtje hasznot élvez a lecitinből. Lecitin nélkül a sejt membránja, amely a szabadgyökök elleni védelmet nyújtja, megszilárdulhat.

6 980 Ft
(70 Ft / db)
A választott opciók feláraival növelt ár!
A kiszállítás időpontjáról telefonon értesítjük!

Bővebben:

lecithin biocom kapszula, megrendelés

Semmiféle mellékhatás vagy rizikófaktor nem ismert, nem tapasztalható. A lecitin a rossz koleszterint vízzel elegyedő formává alakítja, így azok kiürülnek a szervezetből.

Csökkenti az ereket megbetegítő homocisztein mennyiségét és tisztítja az érfalakat. Enyhíti az ízületi fájdalmakat.

Enyhe nyugtató hatású. A lecitin segíti a sejthártya felépülését, a zsírnak és a zsíroldékony anyagoknak a sejtfalon keresztül történő vándorlását, szerepe van a szaporodásban, a magzati, valamint az újszülött kori fejlődés elősegítésében.

Megelőzi a magzati korban kialakuló velőcső záródási rendellenességeket.


Alkalmazási javaslat: Naponta 1-2 x1-2 kapszulát bő folyadékkal nyeljünk le!

Összetevők: szójalecitin, zselatin, nedvesítőszer (glicerin), víz.

LECITHIN - Biocom - SZÍV ÉS MÁJVÉDŐ

SZAKCIKK: 

A BIOCOM LECITHIN HATÓANYAGAINAK LEHETSÉGES HATÁSAI

(Ferenczi László: Egészségkönyv leírása alapján):

LECITHIN - Biocom - SZÍV ÉS MÁJVÉDŐ

A LECITIN LEHETSÉGES HATÁSAI:


Magas koleszterin-, és trigliceridszint csökkentése
 A máj védelme, májgyulladás kezelése
 Szív- és érrendszeri betegségek kezelése, érelmeszesedés gyógyítása
 Az idegrendszer erősítése
 Feledékenység, koncentrációs zavarok kezelése, tanulási nehézségek javítása
 Ízületi fájdalmak enyhítése
 Epepanaszok gyógyítása, megelőzése
 Férfiak szexuális képességének fokozása
 Kismamáknak és gyermekeknek folyamatos szedésre
 Fáradékonyság, betegség utáni felépülés esetén
 Alvászavarok kezelése
 Haj és köröm erősítése, szépítése, hajhullás mérséklése
 Nagy fizikai és szellemi megterhelés esetén
 Alkoholfogyasztás, tartós gyógyszerszedés esetén fellépő szervezet-regenerálás
 Antioxidáns hatás

BIOCOM LECITHIN,

elhízás ellen, májvédő kapszula

A Lecitinben lévő kolint és az inoztitolt egyaránt "zsírégető", zsírbontó anyagként tartják számon.

Ezek az anyagok megakadályozhatják a zsírmáj kialakulását. Kizárólag a felesleges zsírok lebontásában működnek közre. Mivel étrendünk általában a szükségesnél jóval több zsírt tartalmaz, szinte minden embernek nélkülözhetetlen lenne a lecitin.

A lecitin csökkenti a koleszterin- és trigliceridszintet és szükséges ahhoz, hogy a koleszterin ne rakódhasson le az erek falára. A koleszterint és az egyéb zsírokat vízben oldódó formává alakítja át, így azok hatékonyan kiürülnek a szervezetből. Tartós szedése emulgálja a koleszterint és ezáltal lassíthatja vagy megakadályozhatja az epehólyagban keletkező koleszterinkövek növekedését, illetve azok kialakulását is.

-    A máj védelméért
-    Erősíti az idegrendszert
-    Zsír emulgeálószer
-    Segíti a sejtszövetek egészségét
-    Gazdag B-vitamin forrás
-    Természetes foszfolipid-forrás
-    Érelmeszesedés esetén
-    Az idegrendszer erősítésére
-    Ízületi fájdalmak esetén
-    Epepanaszok esetén, illetve ezek megelőzésére
-    Magas koleszterin- és triglicerid szint esetén
-    Kismamáknál
-    Fáradékonyságnál, betegség utáni felépülés időszakában
-    Gyermekeknek
-    Alvászavarok esetén
-    Haj és köröm erősítésére, szépítésére
-    Nagy fizikai és szellemi megterhelés esetén
-    Feledékenység esetén, koncentrációs zavaroknál
-    Tanulási nehézségek fellépésénél
-    Alkoholfogyasztás, vagy tartós gyógyszerszedés esetén
-    Antioxidáns hatása is van
-    Időjárási frontra érzékenyeknél is javasolt
-    Az agysejtekben emlékezést segítő vegyület képződik belőle, ezért javasolt diákoknak, idős korban szenilitás megelőzésére és az emlékezőképesség javítására is.
 


A Lecitin tisztítja az érfalakat a meszes lerakódásoktól, erősíti a szívizomzatot.

Nagymértékben csökkenti vagy megszünteti az ízületi fájdalmakat. Különösen erős ízületi fájdalmak esetél (például időjárás változáskor) a szokásos mennyiségnek a többszöröse is fogyasztható. Az időjárási frontokra érzékeny emberek számára nagy segítség. A lecitin egészséges színt ad a hajnak és csökkenti a hajhullást, erősíti a körmöket, segítségével megelőzhető az ekcéma kialakulása.

Javítja a teljesítőképességet fokozott szellemi és fizikai tevékenység idején, serkenti az emlékező és koncentrálóképességet, hasznos a tanulási nehézségek legyőzésénél. Az agysejtekben emlékezést segítő vegyület képződik belőle, ezért javasolt diákoknak és idős korban a szenilitás megelőzésére.  

A lecitin erősíti az idegrendszert, enyhe nyugtató hatású. Idős, étvágytalan, kedvetlen embereknek kiváló roboráló és erősítő szer. Székletlazító és puffadásgátló hatása is van.   

Antioxidáns hatású, növeli a betegségekkel szembeni ellenállást azáltal, hogy elősegíti a csecsemőmirigy (thymus) működését, serkenti a nyiroksejtekben az ellenanyagok termelődését, fokozza a falósejtek (phagocyták) szaporodását és tevékenységét. A falósejtek körülveszik és felfalják a szervezetet megtámadó testidegen anyagokat és kórokozókat, valamint a nyiroksejtekkel (lymphocytákkal) karöltve elpusztítják az idegen vagy kórosan elváltozott szöveteket a testben.   

Ajánlott epepanaszok eseténIS, illetve ezek megelőzésére,  kismamák és gyermekek részére, fáradékonyságnál, betegség utáni felépülés időszakában, alvászavarok, alkoholfogyasztás vagy tartós gyógyszerszedés esetén.


A lecitin egészségre kifejtett hatásai

LECITHIN - Biocom - SZÍV ÉS MÁJVÉDŐ

A lecitin leginkább ismert és bizonyított jótékony hatása, hogy segít lebontani a zsírokat. Sejtszinten van jelen testünkben, és bár nem számít esszenciális táoanyagnak, mindazonáltal kulcsfontosságú szerepet tölt be a tápanyagok és hulladékok sejtjeinkből ki- és beáramoltatásában.

Évtizedek óta használják a magas koleszterinszint mérséklésére, ugyanis megakadályozza a zsírok és a káros koleszterin lerakódását a szív falában, az artériákban, és az erekben, vagyis elősegíti a keringési rendszer egészséges állapotának megtartását. Szintén emiatt a tulajdonsága miatt a lecitint előszeretettel alkalmazzák májzsugorodás kialakulásának megakadályozására is. Mivel a lecitin támogatja a zsírok lebontását, és gyorsítja az anyagcserét, ezért a szója-lecitint fogyókúrák kiegészítőjeként is használják.

A fent említett példákon túl, a lecitint számos más betegség kezelésére is használják:

megakadályozza az epekő kialakulását, és támogatja az epe egészséges működését
memóriajavító hatású (hasznos Alzheimer-kór és amnézia kezelésénél is)
pozitív hatással van az idegrendszerre
javítja a fizikai teljesítményt

Nőkre gyakorolt jótékony hatása
Sok tanulmányt végeztek annak bizonyítására, hogy a lecitin fontos szerepet tölt be a nők reproduktív egészségében. Egyes kutatások arra jutottak, hogy a terhesség alatt szedett lecitin támogatja a magzat egészséges fejlődését, ugyanis a szervezet kolinná bontja le azt. Fontos tudni továbbá, hogy a lecitin segít megőrizni a mellek egészségét, különösen a mellben található mirigyek és sejtek állagát.

Férfiakra gyakorolt jótékony hatása
A férfiak ondója eleve rengeteg lecitint tartalmaz. Ha diétánkat szója-lecitinnel egészítjük ki, azzal serkenthetjük a prosztata váladéktermelését, ami pedig az ondó mennyiségi növekedéséhez vezet.


A Lecitin és az ízületek

Jelentős szerepet játszik az ízületi bántalmakban szenvedők életében, hogy gond nélkül folytassanak olyan tevékenységet, amire egyébként fájdalmaik miatt képtelenek lennének. Különösen erős ízületi fájdalmak esetén (például időváltozáskor) a szokásos mennyiségnek a többszöröse is fogyasztható, mivel semmiféle káros hatása nem ismert, és ezért túladagolni nem lehet. Nagy segítség a Lecitin az időjárási frontokra érzékeny embereknek. Olyan sportolók sem nélkülözhetik, akiknek a teljesítményét ízületi fájdalmak korlátozzák.

A Lecitin számtalan jótékony hatással rendelkezik...

Egészséges színt ad a hajnak és csökkenti a hajhullást. Segítségével megelőzhető az ekcéma kialakulása.

Javítja az emlékezőképességet és enyhén nyugtató hatású. Javítja az idős, étvágytalan, kedvetlen emberek általános közérzetét, mivel kiváló roboráló és tonizáló szer.

Növeli a betegségekkel szembeni ellenállást azáltal, hogy elősegíti a csecsemőmirigy (thymus) működését, serkenti a nyiroksejtekben az ellenanyagok termelődését, fokozza a falósejtek (phagocyták) szaporodását és tevékenységét.

A falósejtek körülveszik és felfalják a szervezetet megtámadó testidegen anyagokat és kórokozókat, valamint a nyiroksejtekkel (lymphocitákkal) karöltve elpusztítják az idegen vagy kórosan elváltozott szöveteket a testben.

Ez is érdekelheti:


Oldalainkon olvasható szakcikk (ek) nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. A jogszabályok szerint: a termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez! 

Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Gyártók
Utoljára megtekintett
Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.