Kereső
Kifejezés: 

Keresés

RENDELÉSI, SZÁLLÍTÁSI INFO

NYITVATARTÁS (rendelések teljesítése):

Hétfőtől péntekig, 9-17 óráig.

OLVASSA EL ÚTMUTATÓNKAT!

LinkBank

LinkBank

KÁRTYÁS FIZETÉS 1 PERC ALATT!
LETÖLTHETŐ TELJES ÁRLISTA

A dOTERRA TÖRTÉNETE

GYÓGYÍTÓ TECHNOLÓGIÁK, 2017. 04. 10.
doterra illóolajok

2008 TAVASZÁN EGY CSOPORT EGÉSZSÉGÜGYI ÉS ÜZLETI SZAKEMBER

, akik már személyes tapasztalatokkal rendelkeztek az esszenciális olajok életminőség- javító hatásairól, összegyűltek azzal a közös céllal, hogy minden eddiginél magasabb színvonalú terápiás minőségű illóolajakat hozzanak létre és megosszák a világgal.

Ezt a terméket már nem áruljuk, megrendelhető a doTerra hivatalos honlapján.

DOTERRA TERMÉKEKET MÉR NEM ÁRULUNK: megrendelhető a doTerra hivatalos honlapján.

 Valami különlegeset akartak létrehozni, ami minden ember számára újdonság, kezdve azoktól, akik nem ismerik az esszenciális olajokat azokig, akiket a terület a szakembereinek tart. Néhány meghatározó kérdést tettek fel maguknak – ”Mi lenne, ha felkínálnánk a világnak egy új és hatékony egészségmegőrző alternatívát?” ”Mi lenne, ha ezt az új magasabb színvonalú egészségmegőrző programot az illóolajok ismertebbé tételével valósítanánk meg? ”Mi lenne, ha az olajoknak egy magasabb minőségét tudnánk előállítani, tesztelni és gyártani, amelyek tisztábbak és hatékonyabbak lennének, mint bármely más, a jelenlegi piacon elérhető olaj?” ”Mi lenne, ha mi a legprofesszionálisabb módon tudnánk kórházakkal, orvosokkal, terapeutákkal és tanácsadókkal társulni annak érdekében, hogy az esszenciális olajok egészségre gyakorolt hatását a leghitelesebben ismertethessük meg a világgal?”Arra a következtetésre jutottak, hogy hasonló szenvedéllyel és elképzeléssel rendelkező munkatársakkal együtt, kemény munkával és elkötelezettséggel létre tudják hozni az esszenciális olajok új generációját. Ezzel a meggyőződéssel létrehoztak egy céget és dōTERRA-nak nevezték el, ami egy latin kifejezésből származik, jelentése “a Föld ajándéka”.

MELYIK ILLÓOLAJ MIT GYÓGYÍT?

PDF-BEN LETÖLTHETŐ Ide klikkelve>>

A dōTERRA első ajánlata 25 önálló olajból és 10 olajkeverékből 2008. április 25-én jelent meg a piacon, kivívva az esszenciális olaj szakértők és a lelkes fogyasztók elismerését. Ők voltak azok, akik elsőként tapasztalták meg a dōTERRA olajok rendkívüli minőségét és ismerték fel azok kiemelkedő terápiás jelentőségét.A dōTERRA miközben hatalmas növekedést tapasztalt meg a kezdetktől fogva, folytatta egészségmegőrző termékei és illóolajkínálatának bővítését.

KÜLDETÉSÜNK

ELKÖTELEZTÜK MAGUNKAT, HOGY MEGOSSZUK A VILÁGGAL A dōTERRA TERÁPIÁS OSZTÁLYÚ ESSZENCIÁLIS OLAJOK ÉLET ÉS EGÉSZSÉGJAVÍTÓ HATÁSAIT. ENNEK ÉRDEKÉBEN:

1. Felfedezzük és kifejlesztjük a világ legjobb terápiás osztályú esszenciális olajait egy magasan képzett és tapasztalt botanikusokból, vegyészekből, egészségtudományi és egészségügyi szakemberekből álló csoporttal.

2. Az esszenciális olaj termékeket az iparágban használt legmagasabb színvonalú minőség, tisztaság és biztonság jellemzi - CPTG Tanúsított, Tiszta, Terápiás Minőség.

3. Termékeinket Független Terméktanácsadókon keresztül terjesztjük, akik otthonról dolgoznak, bemutatják, eladják és oktatják az embereket a dōTERRA termékekről, helyi szinten saját kapcsolataikon keresztül, illetve globálisan személyre szabott webáruházakban.

4. Továbbképzési lehetőségeket biztosítunk mindenkinek, akit érdekel az esszenciális olajok terápiás szintű felhasználási lehetősége az öngyógyító egészségmegőrzés alternatívájaként.

5. Kapcsolatot teremtünk a hagyományos és az alternatív terápia egészségügyi szakemberei között, hogy ösztönözzük a terápiás minőségű esszenciális olajok további tanulmányozását és felhasználását a modern egészségügyi gyakorlatban.

ESSZENCIÁLIS ILLÓLAJ Kinyerési módszerek

A terápiás osztályú illóolajokat leggyakrabban alacsony hőmérsékletű vízgőzdesztillációs eljárással vonjuk ki, amely során nyomás alatt vízgőz kering a növényi anyagok körül. Amikor az olaj felszabadul, elkeveredik a gőzzel. Miközben a gőzkeverék kihűl a víz és az olaj szétválik és az olajat így a legtisztább formájában gyűjthetjűk össze. Annak érdekében, hogy bíztosítsuk a kivont olaj legjobb minőségét és helyes vegyi összetételét, a hőmérsékletet és a nyomást szigorúan figyelni kell. Túl kevés hő és nyomás esetén nem válik ki az értékes olaj, viszont túl sok ezekből törést okozhat a kivonat kényes vegyi összetételében és megváltoztathatja hatékonyságát.A gondosan ellenőrzött kivonási folyamatnál ugyanilyen fontos szerep jut a növényfajok és növényrészek gondos kiválasztása. Ezeket abban a tökéletes pillanatban szüretelik le, amikor az esszenciális olaj tartalmuk a legkoncentráltabb, mivel ez is követelménye a jó minőségű, terápiás szintű esszenciális olaj kivonatnak. Ez az összetett folyamat legalább annyira művészet, mint amennyire tudomány, szükség van a tapasztalt termelők és lepárlók együttműködésére a kiváló minőség biztosítása érdekében.

AZ ILLÓOLAJOK TERMÉSZETES, AROMÁS VEGYÜLETEK, MELYEK MAGVAK, FAKÉRGEK, SZÁRAK, GYÖKEREK, VIRÁGOK ÉS EGYÉB NÖVÉNYI RÉSZEKBEN TALÁLHATÓK.

doterra illóolajok

Lehetnek egyaránt enyhén, vagy erőteljesen illatozók. Ha valaha is élvezte az ajándékba kapott rózsa illatát, vagy elsétált egy levendula mező mellett, vagy érezte a frissen levágott menta illatát, akkor tapasztalhatta az aromás illóolajok tulajdonságát. Az illóolajok hangulatemelők is lehetnek, nyugtathatják az érzékeket, de képesek erős érzelmi választ is kiváltani. Az illóolajok minősége és hatékonysága messze fölülmúlja illatuk varázsát.

Cimkék:doterra, illóolajok, esszenciális

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Gyártók
Utoljára megtekintett
Még nem tekintett meg egy terméket sem.

Webáruház értékelés

biopatikawebaruhaz.hu

Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.