Kereső
Kifejezés: 

Keresés

RENDELÉSI, SZÁLLÍTÁSI INFO

NYITVATARTÁS (rendelések teljesítése):

Hétfőtől péntekig, 9-17 óráig.

OLVASSA EL ÚTMUTATÓNKAT!

LinkBank

LinkBank

KÁRTYÁS FIZETÉS 1 PERC ALATT!
LETÖLTHETŐ TELJES ÁRLISTA

A TOJÁS ÉS AZ EGÉSZSÉG 12 PONTJA

GYÓGYÍTÓ ÉTELEK, 2016. 03. 20.

Mire jó a tojás?

A TOJÁS JÓTÉKONY HATÁSAIRÓL: MIRE JÓ A TOJÁS?

Napi 2 tojással erősítheti az immunrendszerét! Már egyetlen tojás fedezi a napi B2-vitamin szintjének 15%-át.

1. FOKOZZA AZ IMMUNRENDSZER MŰKÖDÉSÉT

Ha szeretnéd elkerülni a vírusokat, fertőzéseket és egyéb betegségeket, az étrendedbe illessz be naponta egy vagy két tojást. Már egyetlen nagyobb tojással fedezed a napi szelénszükségleted 22%-át, mellyel könnyen fokozod az immunműködést.

2. JAVÍTJA A KOLESZTERINED

Egy nagyobb tojásban 212 mg koleszterin van, de ez nem jelenti azt, hogy emelni fogja a rossz koleszterin szintjét a szervezetben. Sőt mi több, javítani is fog rajta, mivel megemeli a HDL (jó) koleszterint, miközben redukálja az LDL (rossz) koleszterin szintjét.

3. CSÖKKENTI A SZÍVBETEGSÉG KOCKÁZATÁT

Az LDL rossz koleszterinként arról hírhedt, hogy zsírral pakolja tele az ereket, melyek ettől eltömődnek, elzáródnak. A tojás fogyasztása segít csökkenteni a rossz koleszterin szintjét, ezáltal pedig csökkenti a szívbetegségek kockázatát.

4. TÖBB ENERGIA

Csupán egyetlen tojás fedezi a napi B2-vitamin szintjének 15%-át. Ez a vitamin, mely riboflavin néven is ismert, energikussá tesz, így sokkal jobban fogod magad érezni.

5. HAJ ÉS BŐR VÉDELME

A B-komplex vitamin nagyon fontos a máj, szem, haj és bőr egészsége végett. A tojás nem csupán B2-, de B5- és B12-vitaminban is gazdag.

6. MEGVÉDI AZ AGYAD

A tojás igazi „okos” kaja. Egy kolin nevű anyagnak köszönhetően az idegsejtek közötti kommunikációt segíti a tojás. Az idegeid sokkal jobban fognak működni, ha beilleszted a tojást az étrendedbe.

7. MEGMENTHETI AZ ÉLETED

Ez érdekesség az emberi szervezetről: 11 aminosavat képes előállítani a szervezet abból a 20-ból, ami elengedhetetlen az élethez. A kérdés már csupán az, honnan gyűjtsd be a maradék 9-et? Nos, például a tojásból!

8. KEVESEBB STRESSZ ÉS SZORONGÁS

A tojásban található 9 szükséges aminosav hozzátesz a mentális egyensúlyodhoz is. Az egészséges idegrendszer egészséges közérzetet eredményez. Ezt tudja hát a tojás: egészséges idegek, elengedhetetlen aminosavak a kiegyensúlyozott léthez.

9. ANTIOXIDÁNSOKKAL LÁT EL

Kétféle antioxidáns is található a tojásban, név szerint lutein és zeaxantin, melyek a szem egészségéért tudnak tenni. Hiába keresed a két jótékony antioxidánst, ha a tojás sárgájától megszabadulsz, ugyanis ezek kizárólag ott találhatók meg. Edd meg az egész tojást, és inkább a cukrok, péksütemények bevitelét korlátozd.

10. ERŐSÍTI A CSONTOKAT ÉS FOGAKAT

A D-vitamin egyik leggazdagabb természetes forrása a tojás. A D-vitamin pedig elengedhetetlen a csontok és fogak egészségéért. Nem csupán közvetlenül fontos a D-vitamin, de megkönnyíti a kalcium felszívódását, beépülését is.

11. SOKÁIG ELTELÍT

A tojásban sok a fehérje, a fehérje pedig elképesztően fontos, hogy sokáig teltnek érezd magad. Egy tojásos reggelivel a nap folyamán összességében sokkal kevesebbet fogsz enni, mintha kenyeret ettél volna.

12. ZSÍRT VESZÍTESZ

Diétázók, zsírégetők, figyelem! A tojást mindenképpen be kell illesztenetek az étrendetekbe. Egy kísérlet során a résztvevőket két csoportra osztották. Az egyik csapat adott kalóriányi tojást evett, míg a másik ugyanannyi kalóriányi bagelt reggelizett. Az eredmény: a tojásos csoport 16% zsírt veszített, míg a bageles csapat rontott BMI-jén, pedig a kalóriák száma azonos volt.

Cimkék:tojás,

A bejegyzés eddigi hozzászólásai:

Pataki Mária
2017.11.23. 12:12
Mire jó a tojás?







MINDEN EGYES MEGÁLLAPÍTÁSSAL TELJES MÉRTÉKBEN EGYETÉRTEK.







2017. február utolsó napjaiban különösebb motiváció nélkül elkezdtünk ( és ez azóta is tart) reggelenként 2-2 tükörtojást enni a férjemmel . (68, 68 évesek vagyunk). Biológiából mindketten megalapozott tudással rendelkezünk. Tudjuk, hogy a tojás maga az élet. Abból a 60-70 g súlyú termékből 21 napig tartó 40-42 fokos hőmérséklet hatására egy új, keringési rendszerrel , emésztőrendszerrel, csontozattal, stb. rendelkező új élet keletkezik, (ehhez a tojáshéjon belül minden alpvető tápanyag rendelkezésre áll.Miért ne lenne hasznos az ember számára is?







Eredményeink: 8 hónap alatt makuladegenerációm orvosi vizsgálattal igazoltan javult, azoonali csípóprotézis műtétem elmaradt, fáradékonyságom megszünt, férjem gerincsérv állapota gyógyszeres kezelést sem igényel, teljes laborvizsgálati eredményünk normál értékű.







A tojás fogyasztást mindenkinek őszintén ajánlom.







Örömmel és üdvözlettel: Mária

Hozzászólás

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Gyártók
Utoljára megtekintett
Még nem tekintett meg egy terméket sem.

Webáruház értékelés

biopatikawebaruhaz.hu

5

Az elmúlt években számos alkalommal vásároltam a Biopatika Webáruházból, és minden egyes rendelésem során csak újabb okokat találok arra, hogy miér...

Péter
Tata

Végre egy webáruház, ahol fel van tüntetve, hogy milyen hatóanyagokból, MENNYI van a termékekbe! A Cirkulin kapszulától 2 hónap alatt, orvosilag ig...

Balogh Erzsébet, Tünde
Budapest

Gyors és pontos szállítás, ráadásul telefonon is jelzi az ügyfélszolgálat, hogy pontosan mikor jön a csomag!

Balogh Erzsébet, Tünde
Budapest

Anyu 87 éves kb 25 éve szedi, teljesen tiszta az agya, értelmes a mai napig is. Ajánlom mindenkinek!

Noémi Pulveri

Mivel naponta kevés gyümölcsöt, zöldségeket fogyasztunk kiváló tápanyagforrás!

Noémi Pulveri

EZ EGYSZERŰEN TÖKÉLETES! Az egészség érdekében mindenkinek ajánlom!

Noémi Pulveri

Kiváló termék, mindenkinek ajánlani tudom

Noémi Pulveri
Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.