Kereső
Kifejezés: 

Keresés

RENDELÉSI, SZÁLLÍTÁSI INFO

NYITVATARTÁS (rendelések teljesítése):

Hétfőtől péntekig, 9-17 óráig.

OLVASSA EL ÚTMUTATÓNKAT!

LinkBank

LinkBank

KÁRTYÁS FIZETÉS 1 PERC ALATT!
LETÖLTHETŐ TELJES ÁRLISTA

Infrafény és infrafűtés jótékony hatása a szervezetre

GYÓGYÍTÓ TECHNOLÓGIÁK, 2022. 09. 20.
infrafűtés hatása a testre

Az infravörös hullámok behatolása a test mélységébe (legfeljebb 7 cm) felmelegíti a szöveteket, szerveket, izmokat, csontokat és ízületeket, valamint felgyorsítja a vér és a nyirok áramlását.

Az izmok vérkeringésének fokozása fokozza az anyagcsere-anyagcserét, ami viszont javítja az izmok táplálkozását, drámaian növeli a szövetek oxigénellátását. A nyirokkeringés felgyorsítása fokozott immunitáshoz vezet, segít megelőzni a nyirokpangással járó betegségeket, például a cellulitist.

AZ INFRAFŰTÉS JÓTÉKONY HATÁSAI

A hazai és külföldi klinikák fizioterápiás termeiben széles körben alkalmazott hőkezelés hatása az infravörös sugarak ezen tulajdonságán alapul. Ugyanezen elven az infraszaunák (kabinok) működése, ahol intenzív hőenergia hatol be a testbe, minimális hatással a kabinban lévő levegő környezeti hőmérsékletére, a test aktívan izzad viszonylag enyhe légköri körülmények között - 40-60 ° C. A kellemes hőmérsékletű izzadás természetes folyamata kiváló bőrápolást, tisztítást és fiatalítást biztosít. Ezenkívül a testhőmérséklet 38,5 °C-ra emelkedik, utánozva a szervezet fertőzésekre adott természetes reakcióját, miközben gátolja a patogén baktériumok és vírusok hatását.

Az infravörös hullámok behatolása a test mélységébe (legfeljebb 7 cm) felmelegíti a szöveteket, szerveket, izmokat, csontokat és ízületeket, valamint felgyorsítja a vér és a nyirok áramlását. Az izmok vérkeringésének fokozása fokozza az anyagcsere-anyagcserét, ami viszont javítja az izmok táplálkozását, drámaian növeli a szövetek oxigénellátását. A nyirokkeringés felgyorsítása fokozott immunitáshoz vezet, segít megelőzni a nyirokpangással járó betegségeket, például a cellulitist.

infrafény gyógyít

Mivel az infravörös sugarak állandó elnyelése hozzájárul testünk erejének és egészségének növekedéséhez, az ember intuitív módon keresi a forrásait. Nincs olyan ember, aki ne szeretne „a napon lenni”, vagy a tűz mellett ülni.

Az infravörös fűtőtestek levegőionizálásának orvosi hatása

A levegő ionizálása szükséges a negatív töltésű ionok optimális koncentrációjának megteremtéséhez a helyiségekben, amelyek szükségesek a szervezet normális működéséhez. Az ionok kimerültsége miatt a levegő „halott”, rontja az egészséget és betegségekhez vezet. Nehezen tudjuk átvinni a zsúfoltságot, egy olyan helyet, ahol sok ember gyűlik össze. Az ember pozitív ionokat lélegzik ki. A működő fűtőtestek, kijelzők és televíziók is pozitív ionokat termelnek. Ezt AL Chizhevsky és más tudósok számos kísérlete is megerősíti. AL Chizhevsky bebizonyította, hogy a levegő negatív ionjai biológiailag előnyösek, a pozitív ionok pedig káros hatással vannak a szervezetre.

Az infravörös sugárzás hatása a szervezet biológiai aktivitására

A szervezet méreganyagoktól való megtisztítása előfeltétele a különböző betegségek és egészségügyi zavarok megelőzésének. 

Az egészséges táplálkozás, a böjt és a különféle diéták mellett az infravörös sugárzási rendszer a hagyományos orvosláson túlmutató, bizonyított képességek széles skáláját kínálja.Ezért a rendszeres infravörös sugárzás a legjobb módja a káros anyagok eltávolításának a szervezetből. Ez nemcsak az élelmiszerrel a szervezetbe kerülő mérgező anyagokra vonatkozik, hanem az alkoholra és a nikotinra is.A távoli infravörös sugárzást az emberi szervezetre gyakorolt hatékony hatása miatt az orvosi gyakorlatban egyre gyakrabban alkalmazzák és elismertebbé teszik. A távoli infravörös sugárzást a keleti gyógyászatban hatékonyan alkalmazzák a perifériás vérkeringés javítására, a kellemetlen érzések, fájdalom, fáradtság, feszültség megszüntetésére, valamint segít a vegetovaszkuláris disztóniák, magas vérnyomás, migrén és egyéb érpatológiák kezelésében.

Dr. Toshiba Yamazakinak van egy klinikája Japánban, ahol a mai napig folytatja orvosi kutatásait az infravörös sugárzás területén. A The Science of Therapeutic Effects of Far-Infrared Rays (The Science of Therapeutic Effects of Far-Infrared Rays) című könyvében a távoli infravörös sugarakkal történő kezelés tudományos alapelveit tárgyalja, és számos érdekes klinikai esettörténetet sorol fel.Az Health Company az egyetlen cég a világon, amely 1996 óta a Twente-i (Hollandia) Orvostudományi Egyetem tudósaival egyetemben prof. Rasker kutatásokat végez a távoli infravörös sugárzás orvosi felhasználásával kapcsolatban.

A japán, koreai, kínai és egyesült államokbeli tudományos orvosi laboratóriumok közös erőfeszítéseinek eredményeként az infravörös fóliafűtőinek távoli infravörös sugárzási tartománya, valamint az anionos sugárzás hatékony terápiás hatásait sikerült elérni. a következő jótékony hatások az emberre:

Felső légúti betegségek és asztma megelőzése.

Jótékony hatása állatokra és házi növényekre.

A kellemetlen szagok és a dohányfüst semlegesítése.

Szív- és érrendszeri betegségek megelőzése.

Nyugtató hatás az idegrendszerre.

Általános egészségügyi hatások a szervezetre.

Az anyagcsere stimulálása a szervezetben.

A magas vérnyomás csökkentése.

A test megtisztítása a méreganyagoktól és salakanyagoktól.

A helyiségek természetes szagtalanítása és antibiózisa.

A sejtek aktiválása a szervezetben.Bőrbetegségek megelőzése.

A bőr rugalmasságának helyreállítása.

A vérkeringés stimulálása.

A koleszterin csökkentése a vérben.

Az immunitás fokozása.

Kozmetikai akció.

A szervezetben felhalmozódott mérgező anyagok koncentrációja emberek millióinak rossz egészségi állapotának elsődleges tényezője lehet. Nehézfémek, peszticidek, tüzelőanyagok égéstermékei és egyéb kémiai elemek jelentős mennyiségben megtalálhatók bolygónkon szinte minden ember szervezetében.A közelmúltban végzett tanulmányok kimutatták, hogy a test infravörös sugarakkal történő felmelegítése arra ösztönzi a sejteket, hogy mérgező anyagokat, köztük ólmot és higanyt ürítsenek ki a testből az izzadtság és a vizelet útján. A szervezet méreganyagoktól való megtisztítása előfeltétele a különböző betegségek és egészségügyi zavarok megelőzésének.

Az egészséges táplálkozás, a böjt és a különféle diéták mellett az infravörös sugárzási rendszer a hagyományos orvosláson túlmutató, bizonyított képességek széles skáláját kínálja.

Ezért a rendszeres infravörös sugárzás a legjobb módja a káros anyagok eltávolításának a szervezetből. Ez nemcsak az élelmiszerrel a szervezetbe kerülő mérgező anyagokra vonatkozik, hanem az alkoholra és a nikotinra is.

Az infravörös sugarak használata a szív- és érrendszeri karbantartás!

A rendszeres infravörös sugárzás csökkenti a vér koleszterinszintjét, ez pedig jelentősen csökkenti a szívbetegségek (szívinfarktus, koszorúér-betegség stb.) kockázatát, valamint csökkenti a magas vérnyomást.

További hatásként megjegyezhető, hogy az erek tágulási folyamatában az e folyamatért felelős izmok edzettek, ennek eredményeként az edények falai mozgékonyabbá és rugalmasabbá válnak.

A varikózis negatív hatásai csökkennek. Vérkeringési zavarok csökkennek.

A test infravörös hullámokkal történő felmelegítése kitágítja az ereket, serkenti a vérkeringés javulását, különösen a perifériás területeken és a hajszálerekben. A rendszeres foglalkozások hatékony eszközei az olyan betegségek megszüntetésének, mint például a végtagok elégtelen vérkeringése (idősekre jellemző „hideg láb”).

Izmok és ízületek

Az infravörös hullámok bizonyítottan pozitív hatással vannak az izmokra és az ízületekre, megszüntetve az olyan problémákat, mint a görcsök, ízületi fájdalmak, különösen a vállban és a felső vállövben, izomfájdalmak, menstruációs fájdalmak, reuma, isiász és különböző szervek fájdalmai. Az infravörös hő segít a végtagmerevség leküzdésében. Az infrakabinban történő bemelegítéskor az ujjak mobilitása 20%-kal nő. Hasonló a reakció más merev ízületek és kötőszövetek esetében is.

Megfázás kezelése

Az emberi szervezet gyakori infravörös hullámainak kitettsége növeli a szervezet fertőzésekkel szembeni ellenálló képességét és gátolja a vírusok szaporodását. Következésképpen a rendszeres expozíció nemcsak elkerüli a hurutos megbetegedéseket, hanem már a kezdeti szakaszban is segíthet leküzdeni ezeket a betegségeket, csökkentve a gyógyulási időt. Ezen túlmenően azok a betegségek, amelyekre hagyományosan melegítik a szervezetet – hörghurut, tüdőgyulladás, nátha, stb. – hatékonyabban gyógyíthatók.

Fül, orr és torok

Az infravörös sugárzás terápiás szerként alkalmazható a középfül és a torok krónikus gyulladásának kezelésére, illetve az orrvérzés leküzdésére.

Túlsúlyos problémák

Az infravörös sugárzás hatása az emberi test energiafogyasztásának növekedéséhez vezet, beleértve az izzadást is, ami kalóriát éget. Következésképpen az infravörös hullámoknak való rendszeres expozíció segíthet egyensúlyban tartani a testsúlyt és karcsúsítani a testet.

Cellulit

A cellulit vízből, zsírból és a szervezet természetes folyamatai során keletkező salakanyagokból áll. A cellulit rétegekben rakódik le a bőr alatt, ami észrevehető kozmetikai problémákhoz vezet. Az infravörös hő mély behatolása segít lebontani a cellulitot, majd verejtékként ürül ki.

A bőr égési sérülései

Bebizonyosodott, hogy az infravörös sugárzás csökkenti a bőrégés okozta fájdalmat, és felgyorsíthatja az új bőr létrehozásának folyamatát.

Az immunrendszer

Az emberi szervezet rendszeres érintkezésével a vérben megnő a hemoglobin és a vörösvértestek tartalma, amelyek a szerveket oxigénnel látják el. Az immunrendszer stabilizálódik, a szervezet általános ellenálló képessége a környezet káros hatásaival szemben, stabilizálódik az anyagcsere, csökken a vérszegénység, javulnak a szervezet sejtjei. Az infravörös hullámok kompenzálják az ultraibolya sugárzás káros hatásait, és a leégés egyetlen ellenszere. Idegrendszeri zavarokAz infrakabinban végzett foglalkozások nyugtatóan hatnak az idegrendszerre, megszüntetik az álmatlanságot, stresszt, idegességet, ideges tic-t.

Fájdalomcsökkentés

Az izomfeszültség csökkenésével az isiász fájdalmai csökkennek; a hő segít leküzdeni ezt a cirkuszi virtuózt. A hő csökkenti a fájdalmat mind az ideggyökerekben, mind a szomszédos szövetekben. A fogászati kutatásokban ezt a jelenséget érzéstelenítőnek nevezik. A hő hatására csökken az endorfintermelés.

Sérülések és posztoperatív időszak

Az emberi test egy olyan rendszer, amely önmagát helyreállítja. A mechanikai sérülések utáni helyreállítási folyamat 2 szakaszból áll: az „építőanyagok” szállítása a sérült helyek „javításának” helyére és a „javítás” folyamata. Az anyagcsere-anyagcsere felgyorsulása miatt mindkét szakasz ideje jelentősen lecsökken, ami a sebek, zúzódások, sérülések, törések felgyorsult gyógyulásához, hematómák felszívódásához vezet. A sebészeti beavatkozások (kivéve a mesterséges anyagok beültetése) és a sebek utáni rehabilitációs időszak jelentősen lerövidül.

Emésztési zavar

Számos emésztési rendellenesség megszűnik, csökken a puffadás és a cholecystitis, serkentik a vastagbél munkáját.

Kozmetikai hatások

A bőr vérkeringésének aktiválása a behatoló infravörös sugárzás hatására a bőr pórusainak kitágulásához és megtisztulásához vezet. Az elhalt sejteket eltávolítják, a bőr sima, rugalmas és rugalmas lesz. A kozmetikai eljárásokhoz szükséges a bőr tisztítása. Számos bőrbetegség megszűnik: akne, akne, csalánkiütés, korpásodás. Az arcszín javul, a ráncok kisimulnak, a bőr fiatalabbnak tűnik. A bőrön lévő hegek és hegek, akár kolloidok is, meglágyulnak, és bizonyos esetekben feloldódnak. A bőr által kiürített kellemetlen szagok szintje csökken. Meggyógyulnak az ekcémák és meg nem erősített jelentések szerint a bőrfekélyek. A cellulit lerakódások csökkennek.Emellett számos amerikai kutatólaboratórium (Dr, Masao Nakamura „O & P Medical Cliniс”, Dr. Mikkel Aland „Infrared Therapy Researches” stb.) számolt be a kutatás során kapott távoli infravörös sugárzás hatásairól.

A rákos sejtek növekedésének elnyomása.

A hepatitis vírus bizonyos típusainak elpusztítása.

Az elektromágneses mezők káros hatásainak semlegesítése.

Disztrófia kezelése.

Az aranyér csökkentése.

A kolloid hegek lágyulása és bizonyos esetekben felszívódása.

A termelt inzulin mennyiségének növelése cukorbetegeknél.

A radioaktív expozíció hatásainak semlegesítése.

A cirrhosis keringése.

A pikkelysömör kezelése vagy jelentős javulása.

ENERGIATAKARÉKOS INFRAPANEL VÁSÁRLÁS ITT>>

A biotechnológia területén végzett modern kutatások kimutatták, hogy a távoli infravörös sugárzás az, amely kivételes jelentőséggel bír a Föld összes életformájának fejlődésében. Emiatt biogenetikus sugaraknak vagy „életsugaraknak” is nevezik. Testünk maga is hosszú infravörös hullámokat sugároz, de maga is állandó táplálásra szorul hosszúhullámú hővel.

Ha ez a sugárzás csökkenni kezd, vagy az emberi test nem táplálkozik állandóan, akkor a szervezet különféle betegségek támadásainak van kitéve, az ember gyorsan öregszik az általános egészségromlás hátterében. A távoli infravörös sugárzás normalizálja a cserefolyamatot és megszünteti a betegségek okait, nem csak a tüneteket. A behatoló távoli infravörös sugárzás tanulmányozása világszerte folytatódik, reméljük, hogy ezek a feltűnő tények megerősítést nyernek.

GYÓGYÍTÓ INFRAFÉNY

Cimkék:Infrapanel, infrafűtés, Infrafény gyógyít, gyógyhatás, infralámpa, infraszauna,

Hozzászólás

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Gyártók
Utoljára megtekintett
Még nem tekintett meg egy terméket sem.

Webáruház értékelés

biopatikawebaruhaz.hu

5

Anyu 87 éves kb 25 éve szedi, teljesen tiszta az agya, értelmes a mai napig is. Ajánlom mindenkinek!

Noémi Pulveri

Mivel naponta kevés gyümölcsöt, zöldségeket fogyasztunk kiváló tápanyagforrás!

Noémi Pulveri

EZ EGYSZERŰEN TÖKÉLETES! Az egészség érdekében mindenkinek ajánlom!

Noémi Pulveri

Kiváló termék, mindenkinek ajánlani tudom

Noémi Pulveri
Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.