Kereső
Kifejezés: 

Keresés

RENDELÉSI, SZÁLLÍTÁSI INFO

NYITVATARTÁS (rendelések teljesítése):

Hétfőtől péntekig, 9-17 óráig.

OLVASSA EL ÚTMUTATÓNKAT!

LinkBank

LinkBank

KÁRTYÁS FIZETÉS 1 PERC ALATT!
LETÖLTHETŐ TELJES ÁRLISTA

MI A STRUKTÚRÁLT VÍZ ÉS MIRE JÓ?

GYÓGYÍTÓ TECHNOLÓGIÁK, 2016. 07. 31.
STRUKTÚRŰLT VÍZ

Struktúrált víz

A struktúrált víz fogalma Dr. Masaru Emoto kutatásaira épül. A japán tudós behatóan tanulmányozta a víz helyzetét Földünkön. Ma már az egyik legnépszerűbb víz-szakértőt tisztelik személyében világszerte. A strukturált víz, olyan klaszterszerkezettel rendelkező víz, mely a lehető legjobban szívódik fel a sejtben, ezáltal az oxigén-szállítási a legjobb.

Dr. Masaru Emoto sikeres gyógyítói tevékenysége vezette rá arra a felismerésre, hogy a víz befogadja és megtartja a különböző információkat. Ez a feltételezés régóta él bizonyos - elsősorban homeopátiával foglalkozó vagy vallásos - körökben, miközben tudományosan egyelőre még nem bizonyított, sőt a tudósok többsége komolytalannak tekinti vagy egyenesen kineveti az elméletet.

A jégkristályokból ihletet merítve arra a következtetésre jutott, hogy a víz fagyott kristályos formájában mutatja meg igaz természetét. 1994-ben sok próbálkozást és sikertelenséget követően tokiói laboratóriumában sikerült elkészítenie az első vízkristály fényképet. Azóta több tízezer kristály kép készült. Rengeteg vizsgálatot és kísérletet végzett különböző témákban, úgymint „vízminőség”, „A negatív és pozitív szavak hatása a vízre”, „A zene, a képek, a levelek és szövegek hatása” és „Az imák különböző fajtáinak ereje”.

Az eredmények azt mutatták, hogy a zene, a szavak, a gondolatok és az imák befolyással bírnak a vízkristályok szerkezetére, ez okozza, hogy jelentős a hatásuk fizikai valóságunkra. A kristályfényképezéssel sikerült felállítani azt a hipotézist, hogy a víz mindenki számára látható módon befogadja és megtartja a kapott információkat. Ezenfelül a vízkristályok harmonikus formájukban csodás műremekekre emlékeztetnek, és így sokak szívét megérintik.

Masaru Emoto 1943 júliusában született Jokohamában. A jokohamai egyetem bölcsészettudományi karának nemzetközi kapcsolatok szakán szerzett diplomát. 1992 októberében a Sri Lanka-i Colombo Nyílt Nemzetközi Egyetemén Alternatív Gyógyászatból szerzett doktorátust. Jelenleg az IHM Általános Kutatóintézet vezetője és tiszteletbeli elnöke a non-profit szervezetként működő Nemzetközi Víz az Életért Alapítványnak.

Felesége, Kazuko segítségével 1999-ben magánkiadásban jelentette meg a Víz üzenetei című művét, mely egyszerre vízkristályképek gyűjteménye és a vízkristályokkal folytatott vizsgálatok eredményének leírása. A Víz üzeneteit több millió példányban jelentették meg világszerte és több mint húsz nyelvre fordították le rövid időn belül.

Ma már nemzetközileg ismert író, további művei: A víz rejtett bölcsessége, A víz igaz hatalma, Szeresd önmagad és a Szerelem formája.

Forrás: esoguru.com

A strukturált víz gyógyít és regenerál

A víz az egyik legelterjedtebb vegyület a Földön. Számos anyagnak része, s minden biológiai létesülés alapja. A tulajdonságaitól függően, a víz lehet egészséges, gyógyító, vagy veszélyes az elő szervezetekre. Nem minden víz alkalmas arra, hogy helyreállítsa az emberi szervezet vízegyensúlyát. Mindenekelőtt a víznek tisztának kell lennie, nem tartalmazhat semmilyen káros szennyeződést (nehézfémsók, különféle fertőző baktériumok és felesleges ásványi sók). Emellett a víznek rendelkeznie kell egy bizonyos szerkezettel, amely a lehető legjobban hasonlít a testfolyadékok szerkezetéhez. A szervezet ugyanis csakis ebben az esetben képes felesleges energiatöbblet felhasználása nélkül befogadni ezt a vizet. Mindezen tulajdonságok megtalálhatók az olvadékvízben, tehát abban a vízben, amely a jég olvadásából keletkezik. Az ilyen víz molekulái nem „kaotikusan” mozognak, hanem egymáshoz „kapcsolódnak” egyfajta makromolekulát formázva.

A strukturált vízzel kapcsolatos számos teszt bizonyította, hogy ez a fajta víz javítja a sejtmembránok működését, az anyagcsere-folyamatokat, lelassítja az öregedést, erősíti az immunrendszert, eltávolítja a szervezetből a toxinokat, a kellő tónusban tartja a testet, hatékonyabbá teszi a gyógyszerek és a vitaminok felszívódását.

A strukturált víz a mezőgazdaságban és az állattenyésztésben is hatékonyan alkalmazható. A növények esetében nagyobb növénymagasságot, a lombozat felületnövekedését, több rügyet, virágot és gyümölcsöt eredményezett. Nőttek a termésátlagok, s a fagytűrő képesség, s emellett a gyümölcsökben csökkent a nitrát és a nehézfém koncentráció. Az állattenyésztésben alkalmazva, az elhullási arány csökkenését és állomány átlagsúlyának növelését eredményezte.

Sokszorosan bizonyított kedvező élettani hatásainak köszönhetően a strukturált víz rendkívül hatékonyan hasznosítható a mindennapi élet számos területén.

Tanulmányok sora foglalkozik azzal, hogy az egészséges víz milyen és mennyi ásványi anyagot tartalmazzon, ám abban mindenki egyetért, hogy a vízben található deutérium káros hatással van az emberi szervezetre rákkeltő hatása miatt.

 

Deutérium

A deutérium, más néven a nehézhidrogén, a természetben is jelen van. Sőt bennünk, emberekben is van deutérium, mivel az óceánokból elpárolgó, majd csapadék formájában a szárazföldre csapadék deutérium tartalma a felszíni vizekbe is eljut. Egy felnőtt ember szervezetében a deutérium koncentrációja kb. 12-14 mmol/l. Ha ezt a mennyiséget összevetjük más létfontosságú elemek mennyiségével, kiderül, hogy a deutérium kb. hatszor akkora mennyiségben van jelen, mint a kalcium, tízszer akkora mennyiségben, mint a magnézium.

VÍZKEZELÉS OTTHON, TROMED VITALLAL! NÉZD MEG ITT>>

Cimkék:STRUKTÚRÁLT VÍZ, VÍZKEZELÉS

Hozzászólás

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Gyártók
Utoljára megtekintett
Még nem tekintett meg egy terméket sem.

Webáruház értékelés

biopatikawebaruhaz.hu

5

Anyu 87 éves kb 25 éve szedi, teljesen tiszta az agya, értelmes a mai napig is. Ajánlom mindenkinek!

Noémi Pulveri

Mivel naponta kevés gyümölcsöt, zöldségeket fogyasztunk kiváló tápanyagforrás!

Noémi Pulveri

EZ EGYSZERŰEN TÖKÉLETES! Az egészség érdekében mindenkinek ajánlom!

Noémi Pulveri

Kiváló termék, mindenkinek ajánlani tudom

Noémi Pulveri
Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.